crach13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 εβαλα ενα wireless router και εντοπισα απο την πολυκατοικια μου ενα δικτυο μιας κοπελιας.Για να συνδεθω μαζι της ομως μου ζηταει ενα WEP KEY.Για να το βαλω ομως πρεπει να μου το πει η ιδια.Ξερετε κανενα τροπο για να μαθω το κλειδι αυτο και να συνδεθω μαζι της??Κανενα προγραμμα??
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εγω θα πω στην κοπελιά πως να μπεί στο δικό σου δίκτυο. Τι λες, γουστάρεις ? Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε κάτι που μπορείς να κάνεις "κακό" σε άλλον χρήστη
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 εβαλα ενα wireless router και εντοπισα απο την πολυκατοικια μου ενα δικτυο μιας κοπελιας.Για να συνδεθω μαζι της ομως μου ζηταει ενα WEP KEY.Για να το βαλω ομως πρεπει να μου το πει η ιδια.Ξερετε κανενα τροπο για να μαθω το κλειδι αυτο και να συνδεθω μαζι της??Κανενα προγραμμα?? to mono pou tha sou po einai na valeis kai esi password gia na min mpenoun alloi gnostes sto diktio sou. kai kako na min theloun na sou kanoun tha sou rixnoun to bandwitch:-?
crach13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εγω θα πω στην κοπελιά πως να μπεί στο δικό σου δίκτυο.Τι λες' date=' γουστάρεις ? Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε κάτι που μπορείς να κάνεις "κακό" σε άλλον χρήστη [/quote'] ωραιος ο billpeppas!!!δικιο εχεις αλλα μου εχει καθησει τωρα να μπω.εχω καψα..
crach13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 αρα υπαρχει τροπος εεε???καλο και αυτο.Απο τη στιγμη που δεν μπορω εγω να μπω στο δικο της ουτε και αυτη μπορει να μπει στο δικο μου.Εχω και εγω wep key.
Acrobat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 mono me logiki mixaniki se blepw na to kataferneis pantws auto! eukairia na gnwriseis kai thn kopela;)
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 eukairia na gnwriseis kai thn kopela;) Σε αυτό yes. Στα άλλα δεν λέμε λέξη
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 egw tha proteina na mpeis me allon tropo .... den mporw na anaferthw katalhllws giati den armozei sto forum .. :p
mvar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 νομιζα οτι το WEP δε χρησιμοποιειται πλεον επειδη μπορει να το σπασει και η κουτση μαρια..
mvar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 νομιζα οτι το WEP δε χρησιμοποιειται πλεον επειδη μπορει να το σπασει και η κουτση μαρια..
GT1807 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ναι,πες μας επιτελους καινουριους τροπους για να "σπασεις" το WEP Key που χρειαζεται για να "εισελθεις" στο "δικτυο" της.Το παρακανα με τα "". Τα σέβη μου
GT1807 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ναι,πες μας επιτελους καινουριους τροπους για να "σπασεις" το WEP Key που χρειαζεται για να "εισελθεις" στο "δικτυο" της.Το παρακανα με τα "". Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.