Προς το περιεχόμενο

Βρηκα ενα Wireless Network....

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα ενα wireless router και εντοπισα απο την πολυκατοικια μου ενα δικτυο μιας κοπελιας.Για να συνδεθω μαζι της ομως μου ζηταει ενα WEP KEY.Για να το βαλω ομως πρεπει να μου το πει η ιδια.Ξερετε κανενα τροπο για να μαθω το κλειδι αυτο και να συνδεθω μαζι της??Κανενα προγραμμα??

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω θα πω στην κοπελιά πως να μπεί στο δικό σου δίκτυο.

Τι λες, γουστάρεις ? :D

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε κάτι που μπορείς να κάνεις "κακό" σε άλλον χρήστη :)

Δημοσ.
εβαλα ενα wireless router και εντοπισα απο την πολυκατοικια μου ενα δικτυο μιας κοπελιας.Για να συνδεθω μαζι της ομως μου ζηταει ενα WEP KEY.Για να το βαλω ομως πρεπει να μου το πει η ιδια.Ξερετε κανενα τροπο για να μαθω το κλειδι αυτο και να συνδεθω μαζι της??Κανενα προγραμμα??

to mono pou tha sou po einai na valeis kai esi password gia na min mpenoun alloi gnostes sto diktio sou. kai kako na min theloun na sou kanoun tha sou rixnoun to bandwitch:-?

Δημοσ.
Εγω θα πω στην κοπελιά πως να μπεί στο δικό σου δίκτυο.

Τι λες' date=' γουστάρεις ? :D

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε κάτι που μπορείς να κάνεις "κακό" σε άλλον χρήστη :)[/quote']

ωραιος ο billpeppas!!!δικιο εχεις αλλα μου εχει καθησει τωρα να μπω.εχω καψα..

Δημοσ.

αρα υπαρχει τροπος εεε???καλο και αυτο.Απο τη στιγμη που δεν μπορω εγω να μπω στο δικο της ουτε και αυτη μπορει να μπει στο δικο μου.Εχω και εγω wep key.

Δημοσ.

νομιζα οτι το WEP δε χρησιμοποιειται πλεον επειδη μπορει να το σπασει και η κουτση μαρια..

Δημοσ.

νομιζα οτι το WEP δε χρησιμοποιειται πλεον επειδη μπορει να το σπασει και η κουτση μαρια..

Δημοσ.

Ναι,πες μας επιτελους καινουριους τροπους για να "σπασεις" το WEP Key που χρειαζεται για να "εισελθεις" στο "δικτυο" της.Το παρακανα με τα "".

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Ναι,πες μας επιτελους καινουριους τροπους για να "σπασεις" το WEP Key που χρειαζεται για να "εισελθεις" στο "δικτυο" της.Το παρακανα με τα "".

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...