Draken Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Καλημερα, Δυστυχως εχω ενα περιεργο προβλημα με τις μπροστινες usb θυρες ενος MSI K8T neo m/b και ενος Creative 512 MuvoTX. Πιο συγκεκριμενα οποτε το συνδεω με τις μπροστινες θυρες το συστημα ανταποκρινεται πολυ πολυ αργα (Win XP pro) με αποτελεσμα ποτε να μην μπορω να δουλεψω :evil: . Οι πισω usb θυρες δεν εχουν κανενα προβλημα. Και το πιο περιεργο ειναι οτι ολες οι αλλες συσκευες USB 2 και 1.1 συνεργαζονται κανονικοτατα με τις μπροστινες θυρες. Μονο τα Muvo κανουν νερα. (εχω δοκιμασει δυο, τα εχω flashαρει αλλα τπτ). Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
S2Katana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Γενικα τα Creative κανουν κατι ''κουλα' με τις usb.Μαλλον το mp3 φταει.Δοκιμασες αλλους drivers?Εχεις flashαρει τη μητρικη ή το mp3?
Draken Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Γενικα τα Creative κανουν κατι ''κουλα' με τις usb.Μαλλον το mp3 φταει.Δοκιμασες αλλους drivers?Εχεις flashαρει τη μητρικη ή το mp3? Κατ αρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχω περασει τους τελευταιους drivers και στο Creative (μαλλον εχω κανει το τελευταιο bios update) και στην m/b. Δυστυχως δεν βοηθησε Παντως επειδη εχω σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω με βλεπω να παιρνω ενα καλωδιο προεκτασης USB και να ησυχαζω
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Koιτα, παρε καλυτερα ενα usb hub, ωστε να σου βγαζει 2-4 usb πανω στο κουτι ή οπου αλλου επιλεξεις να το βαλεις.Μη δινεις και ξαναδινεις χρηματα ολη την ωρα.
Draken Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Koιτα, παρε καλυτερα ενα usb hub, ωστε να σου βγαζει 2-4 usb πανω στο κουτι ή οπου αλλου επιλεξεις να το βαλεις.Μη δινεις και ξαναδινεις χρηματα ολη την ωρα. Thx για την συμβουλη...εχεις δικιο αλλα πηγα και πηρα ενα καλωδιακι 1,8 m... Οσο για hub ακομα δεν το εχω αναγκη...Αλλα μαλλον συντομα θα χρειαστω ενα οπως και για τον φορητο
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ειναι πολυ χρησιμα, εγω εχω ενα που καναν δωρο στο περιοδικο Tomorrow, με 4 σε 1!
Strategos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ειναι πολυ χρησιμα, εγω εχω ενα που καναν δωρο στο περιοδικο Tomorrow, με 4 σε 1! mallon enoeis 1 se 4
Strategos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ειναι πολυ χρησιμα, εγω εχω ενα που καναν δωρο στο περιοδικο Tomorrow, με 4 σε 1! mallon enoeis 1 se 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.