gherudos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Σας γράφω το παρακάτω μήνυμα για να μην πέσετε θύμα ****** της εν λόγω εταιρίας.Αν έχετε αγοράσει τον κύβο της όταν στείλετε φάξ να τους πάρετε αμέσως τηλέφωνο και να σιγουρευτείτε ότι το παρέλαβαν.Γιατί όμως άνοιξα ένα τέτοιο θέμα όπου αναγράφω την λέξη προσοχή? Οι περισσότεροι νέοι χρήστες που δεν έχουν εμπειρία με adsl δεν θα καταλάβουν την διαφορά.Όσοι από εσάς έχετε χαμηλές ταχύτητες της τάξης κάτω των 50ΚΒ πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν ***** σας έδωσαν λάθος γραμμή!!!Έχετε πληρώσει για γραμμή 512/128 και για σύνδεση 512/128.Επειδή έγινε σε μερικούς φίλους μου και το έκαναν και σε μένα πιστεύοντας ότι δεν θα το καταλάβω μου έδωσαν γραμμή 384/128!!!!Πόσα τηλέφωνα τους έχω πάρει και δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα.Τους παίρνω τηλέφωνο και λένε σε 3 ώρες θα φτιάξει το πρόβλημα και το ρίχνουν στον ΟΤΕ.Έλα όμως που επικοινώνησα με ΟΤΕ και μου διευκρίνησαν οι άνθρωποι ότι η Vivodi είχε στείλει εξαρχής αίτηση για γραμμή 384/128 και όχι για 512/128.Ξαναπαίρνω τη Vivodi τηλέφωνο και μου λέει μόλις στείλαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να διορθώσουν τη γραμμή.Μετά από 2 μέρες παίρνς τηλέφωνο πάλι στη vivodi και μου λένε ότι η γραμμή μου είναι 512 να μην ανησυχώ.Κοιτάζω στο modem μου και λέει συγχρονισμός στα 384.Για να μην σας πολυλογώ τους ξαναπήρα τηλέφωνο και ακούστε τι μου έκαναν,τους λέω το πρόβλημα μου και ******** χωρίς να με ρωτήσουν τα στοιχεία μου για να καταλάβουν ποιοσ πελάτης είμαι μου είπαν ότι θα ξαναστείλουν πάλι τα δικαιολογητικά!!!!Δεν ζήτησαν ούτε το τηλέφωνό μου όυτε όνομα ούτε τίποτα!!!Και μου το έκλεισαν.Κουράστηκα με αυτή την κατάσταση,παίρνω τηλέφωνο και με έχουν αναμονή για 30 λεπτά και μετά το τηλέφωνο κλείνει,δεν με εξυπηρετούν και δεν μπορώ να βρώ το δίκιο μου,επειδή σας λέω έχει γίνει σε πολλούς γνωστούς μου σας παρακαλώ ελέγξτε τη γραμμή σας και βεβαιωθείτε ότι ειναι 512/128!!!!
Theodore Tsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 egw pantws 512 zitisa k 512 mou ebalan.....
Sims Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ***** Βαλε δικηγορο και φοβερισε τους μονο ετσι θα παρουν στροφες
psycho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Καλά στη ****(by me) ειναί πολύ ****.. ******* Τη λέξη 3 ώρες την έχουν κάνει πιπίλα! Όταν υπάρχει πρόβλημα όλο σε 3 ώρες λένε και τιποτα... Να μου πείς, Οτι πληρώνεις παίρνεις... Κάτι ήξερε ο ΣΟΦΟΣ!
Blackie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Και εγώ Vivodi DSL Cube έχω, αλλά όλα πάνε ΟΚ! Από την εταιρεία το μοναδικό κακό που παρατήρησα (υποκειμενικά) είναι το πολύ κακό help desk όχι από άποψη όμως βοήθειας, αλλά από άποψη πληρότητας υπαλλήλων. Η συμβουλή μου είναι να αναφέρεις τα μαγικά αρχικά Ε.Ε.Τ.Τ., δε ξέρω, πάντα κάνουν "κάτι μαγικό"! :razz: Υ.Γ.: psycho, αν εννοείς εαυτόν σοφό τί έχεις να πεις για την περίπτωση μου; Κάτι ήξερες ε; Δηλαδή δε βλέπεις, έδωσα 120 Ευρώ και τρέχω, όπως και οι περισσότεροι πελάτες της, αλλά επειδή έτυχε πρόβλημα σε μερικούς έγινες και σοφός... Έλεος ψωνιστιλίκια! :razz:
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Υ.Γ.: psycho' date=' αν εννοείς εαυτόν σοφό τί έχεις να πεις για την περίπτωση μου; Κάτι ήξερες ε; Δηλαδή δε βλέπεις, έδωσα 120 Ευρώ και τρέχω, όπως και οι περισσότεροι πελάτες της, αλλά επειδή έτυχε πρόβλημα σε μερικούς έγινες και σοφός... Έλεος ψωνιστιλίκια! :razz:[/quote'] Sorry, φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τα γεγονότα είς τον DSL χώρο... Αν ψάξεις ανά τα forums, θα βρείς ακόμα και STICKY threads με εκατοντάδες χρήστες με πολλά προβλήματα. Άλλους που έκαναν 3 μήνες για να κόψουν την σύνδεση...άλλους που περίμεναν 2 μήνες για ενεργοποίηση υπηρεσιών...άλλους που σέρνονταν με 4kb/s για μήνες...και άλλους που δεν ξέρω και γω τι. Πρόσφατα φίλος μου ήθελε να βάλει φτηνό πακετάκι ADSL για το σπίτι...μια το γύρναγε δύο τρείς, του 'λεγα όχι, αυτός έκανε το λάθος...ναι για την ΒιΒΟΔΙ μιλάμε... Ελέγχει διαθεσιμότητα ADSL Ports στον πΟΤΕ...όλα ok. Ζητάει ADSL Cube από την Vivo (Shared LLU)...εδώ και 1μιση μήνα του ενεργοποιούνε την γραμμή/σύνδεση... Τελικά την ακύρωσε και ησύχασε.
psycho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Πέστα ρε billpeppa αντε... Δώσε...! *****Blackie (lawless?!) Δέν εννοούσα το εαυτό σοφό Αλλα Αυτόν που είπε την παροιμία!!
Pink_Panther Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 τους λέω το πρόβλημα μου και ****** χωρίς να με ρωτήσουν τα στοιχεία μου για να καταλάβουν ποιοσ πελάτης είμαι μου είπαν ότι θα ξαναστείλουν πάλι τα δικαιολογητικά!!!!Δεν ζήτησαν ούτε το τηλέφωνό μου όυτε όνομα ούτε τίποτα!!!Και μου το έκλεισαν.Κουράστηκα με αυτή την κατάσταση,παίρνω τηλέφωνο και με έχουν αναμονή για 30 λεπτά και μετά το τηλέφωνο κλείνει,δεν με εξυπηρετούν και δεν μπορώ να βρώ το δίκιο μου,επειδή σας λέω έχει γίνει σε πολλούς γνωστούς μου σας παρακαλώ ελέγξτε τη γραμμή σας και βεβαιωθείτε ότι ειναι 512/128!!!! Exoune anagnwrish klisewn, den xriazontai ta stoixeia sou. Eisai hdh sthn black list tous :twisted:
mandos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 an kai ego eimai me vivodi, kai pliros eyxaristimenos apo ayth (oute ena parapono ston 1mish xrono) opote den mporo na ekfero apopsh gia ta parapano para mono na doso to parakato: http://www.inka.org.gr/ kai kante mia kataggelia
mazda Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 afta einai ok diladi ? exo to cube 512/128 Your connection is: 423 Kbps or 0.4 Mbps You Downloaded at: 52 kB/s You are running: 8 times faster than 56K and can Download 1 megabyte in 19.69 second(s) Member Ident: Username:mazda CompID:76271581137 Test Time:: 2006/03/15 - 10:44pm Test Browser and OS info: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Test ID: 6CT8H0XNL (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake) Diagnosis ^info^: May need help : running at only 81.19 % of your hosts average (vivodi.gr) This was tested from a 386 kB file and took 7.484 seconds to complete
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Διαγράφονται υβριστικές και συκοφαντικές εκφράσεις. Για μία ακόμα φορά θα το τονίσω: για να μην υπάρχουν προβλήματα, προσέξτε τις εκφράσεις σας! Λέξεις και εκφράσεις όπως απατεώνες, κλέφτες, αλήτες κλπ είναι α-πα-ρά-δε-κτες! :evil:
mazda Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Για δώσε μας και το upload σου... apo pou to vlepo ?
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Sorry' date=' φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τα γεγονότα είς τον DSL χώρο...Αν ψάξεις ανά τα forums, θα βρείς ακόμα και STICKY threads με εκατοντάδες χρήστες με πολλά προβλήματα. Άλλους που έκαναν 3 μήνες για να κόψουν την σύνδεση...άλλους που περίμεναν 2 μήνες για ενεργοποίηση υπηρεσιών...άλλους που σέρνονταν με 4kb/s για μήνες...και άλλους που δεν ξέρω και γω τι. Πρόσφατα φίλος μου ήθελε να βάλει φτηνό πακετάκι ADSL για το σπίτι...μια το γύρναγε δύο τρείς, του 'λεγα όχι, αυτός έκανε το λάθος...ναι για την ΒιΒΟΔΙ μιλάμε... Ελέγχει διαθεσιμότητα ADSL Ports στον πΟΤΕ...όλα ok. Ζητάει ADSL Cube από την Vivo (Shared LLU)...εδώ και 1μιση μήνα του ενεργοποιούνε την γραμμή/σύνδεση... Τελικά την ακύρωσε και ησύχασε.[/quote'] Εγω ημουν ενας από αυτούς που ούρλιαζε μακρια, που με είχαν πατήσει κάτω και με είχαν μπλοκάρει για 1.5 μηνα χωρις DSL γιατι αφενός δεν μπορούσα να μπω με Vivodi επειδή ειχε πρόβλημα, απτην αλλη όμως δεν ελευθέρωνε και την γραμμή μου ωστε να κάνω DSL μέσω ΟΤΕ.... Αλλά έτσι είναι, βλέπουν τα παράπονα και πάλι εκει, στη Vivo.. Πρόσφατα και ενας φίλος μου που είχε ζήσει την δικη μου περιπέτεια τότε μου λεει τί να βάλει, του λέω τί να σου πω δεν ξέρω,εγω με HOL και πάω πετώντας, παλιά με Forthnet πάλι πέταγα... Μονο μακρια απο Vivo..... Ε και τόσο λογάριασε τα λόγια μου που πήγε και πήρε συνδεση Vivo. Ουτε καν cube!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ που το λογιστήριο τον έχει χρεώσει για 512 και έχει 384 και δεν βγάζει ακρη!!!! Και με ρωτάει τί να κάνει και εγω απλα ΓΕΛΑΩ (και το ευχαριστιέμαι κιολας!!! είμαι κακός???) :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.