Προς το περιεχόμενο

Προσοχή Vivodi Users

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μετά από 14 ημέρες κατοχής γραμμής 384/128 αντί 512/128 που έχω πληρώσει σήμερα το πρωί προς μεγάλη μου έκπληξη η γραμμή μου ήταν 512/128!!!

Και η απάντηση που πήρα από VIVODI?Θα σας δώσουμε παράταση 8 ημέρες για τις 14 ημέρες που είχατε 384/128.Συγγνώμη αλλά να τις χέσω τις 8 ημέρες!!!

Καταρχήν κατά 14 ημέρες έπρεπε να μου παρατείνουν την συνδρομή και για όλη την ταλαιπωρία που τράβηξα έπρεπε να είναι και λίγο γενναιόδωροι.Εγώ πάντως δεν ξανα ασχολούμαι!!!

Δημοσ.

τουλάχιστον το τέστ μου φαίνεται καλό

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.72Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 434.73kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Η δεν είναι φυσιολογικό?Πείτε μου σας παρακαλώ αν είναι φυσιολογικό για 512/128

Δημοσ.

τα δικα μου τα αποτελεσματα τα ειδες??

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.40Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 218.61kb/s

Η ταχυτητα download κυμαινεται στα 24kB/s....Υποτιθεται οτι εχω connection 512 .....Δεν ξερω τι γινεται , ας μας πει καποιος που γνωριζει....

Δημοσ.

Εγω με ΟΤΕΝΕΤ ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως. Βεβαια, η γραμμη ειναι 512, ενω η συνδεση 384 και για το λογο αυτο κατεβαζω σταθερα με 42kBps. Ειναι μια χαρα 6 μηνες τωρα σπανια μου εχει δημιουργησει προβλημα. Και μιλαμε οτι οι υπηρεσιες της ΟΤΕΝΕΤ ειναι μοναδικες. Εχει 4 e-mail, υπηρεσια με 250 sms/μηνα μεσω ιντερνετ τσαμπα, webmail και αλλα διαφορα. Δηλαδη μονο τα 250 μηνυματα αν υπολογισεις ειναι μια χαρα. Εγω δινω στην ΟΤΕΝΕΤ 23 ευρω το μηνα και σχεδον τα 9 ευρω ειναι το κοστος αυτων των sms.

Δημοσ.
μόλις ξαναπήρα τηλέφωνο περίμενα 23 λεπτά στην αναμονή και μόλις το πιάνει ο τεχνικός μου λέει καλησπέρα παρακαλώ πως μπορώ να σας βοηθήσω και μου το κλείνει!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ!!!!ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!!!!!

Καθόλου σύμπτωση.

Πιστεύω πως ο Οτέ έβαλε το χεράκι του,

για να χαλάσει την σχέση πελατών-provider

Δολιοφθορά :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα,ας μην σκεφτόμαστε πάντα αρνητικά,

γιατί τότε δεν θα βγάλουμε τίποτε το ωφέλιμο... ;)

Δημοσ.

@miv05ath

loipon se plhroforw oti ki egw prin ligo kairo eixa Otent (512) , kai oti h taxuthta htan metria, gurw sta 30-38kB/s.akoma uparxei mhnas pou exeis steilei 250 mhnumata????????? 20 kathe mera???????

epishs kai twra alla kai se ligo kairo oi times ths vivodi einai kai tha einai pio xamhles sto diktio ths apo oti stou OTE!

telos meta apo sxetikes metrhseis ths taxuthtas, twra pou exw DSL cube apo vivodi, einai kata meso oro pio megalh. einai peripou 35-50kB/s!

bebaia exontas to monimo parapono gia thn katastash sthn Ellada h taxuthtes edw einai entelws gtp kai opote theloun einai megales alla opote den theloun einai polu ******...

Δημοσ.

Μόλις έκανα το test για την σύνδεση μου 512/128 από tellas.

Αυτα που μου εδειξε ειναι τα εξής :

Communications 372.7 kilobits per second

Storage 45.5 kilobytes per second

1MB file download 22.5 seconds

Subjective rating Not bad

Πιστευω οτι ειναι χαμηλα για 512.Θα μαζεψω μερικα τεστ και θα τα κανω ενα αρχειο και θα τους τα στειλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...