admin.iekep Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 re paidia ti fonazete den gnorizete apo ton OTE kai loipou paroxeis oti se ola auta ta tmimata pou pairnete tilefona einai "FOITHTES" pou kanoun 4orh ergasia i to praktiko tous kommati kai einai asxetoi sto antikeimeno auto den to kserete toso kairo.? kai sta texnika tmhmata kai sto helpdesk autoi pou sas milane kata pleiopsifia einai FOITHTES ara den katexoun kai to antikeimeno tsampa spate ta neura sas kai fouskonete tous logariasmous tilefonou. H lysh einai mia kai monadikh kaleite mia fora na peite ston paroxea tis syndromhs sas to provlima ..... sas grafei.....kaleite ston paroxea tis grammis sas kai lete to provlima .... sas grafei kai autos tote kanete se ena word kai to ektyponete mia eggrafh kataggelia me apodektes tin GENIKH GRAMMATEIA KATANALOTH kai tin EETT i kai to INKA kai tha deite pos tha lythei to provlima sas xoris neura kai xoris na ksodeutite. akouste me to exo kanei kai petyxe xoris na mou spasei to neuriko systima kai na klaio tin amoirh tsepoula mou oso gia to kleisimo tis grammhs file mou mipos exei provlima i tilefoniki sou grammh kai kleinei giati kanena helpdesk den sou kleinei to tilefono gia psaxe to kalytera. oso gia to thema tis apopsis sou to sevomai alla eisai ANONYMOS kai pali an thes na exeis tin euthini to kaneis mono legontas tin apopsi sou me ONOMATEPONYMO mono tote den dimiourgeis provlima sto INSOMNIA an oi admins kai mods kseroun poios eisai stin pragmatikotita. ego pantos leo oti einai ADYNATON NA SOU KLEISEI KAPOIOS TO THLEFONO einai AGENEIA kai den einai stis ARXES tou HELPDESK kati tetoio an ontos symvainei matheneis poios einai kai ton STELNEIS SPITI TOU GIA DIAKOPES.
surveyor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω να δηλώσω πως το πρόβλημα που είχα με την εταιρία vivodi έχει ξεπεραστεί πλέον και αυτό αφού έστειλα fax πως απαιτώ διακοπή της dsl λόγω τεχνικών προβλημάτων.Μετά από λίγες ημέρες μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν πως υπήρχε προβλημά και τώρα όλα ειναι ok.Αυτό που με ενόχλησε όμως είναι ότι δεν μου ξεκαθάριζαν από την αρχή ότι είχαν αυτοί πρόβλημα και έκανα έλεγχο γραμμής μέσω του ΟΤΕ κλπ.Anyway χαιρομαί που όλα είναι εντάξει τώρα και ελπίζω να μην δημιουργηθούν ξανά τέτοια προβλήματα.
nikgl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ας γράψω και εγώ την μικρή μου εμπειρία με Vivodi.Τον τελευταίο μήνα παρατηρώ ότι το πάγιο της DSL γραμμής ειναι μεγαλύτερο από αυτό που διαφημίζουν. Μετα απο τηλ στο 13880 διαπιστώνουν ότι με χρέωναν ενοικίαση εξοπλισμού που στην πραγματικότητα είχα αγοράσει.. τέσπα μού λένε οτι θα μου βάλούν ένα πιστωτικό υπόλοιπο και θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό.. Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμος: Κανενα πιστωτικό. Και πάλι χρέωση για ενοικίαση εξοπλισμού. Επιπλεόν όλα τα τηλεφωνήματα μου χρεώθηκαν (το DSL Phone θεωρητικά δινει 500 λεπτά τσάμπα).. έτσι για να μάθω να τους κάνω και παράπονα.. Στον επόμενο λογαριασμό αναμένω να μου χρεώσουν και έναν δορυφόρο' date=' προσωπικά εξοδα του ΔΣ, διακοπές που έκανε ο τεχνικός τους...[/quote'] Πρόβλημα με τις χρεώσεις DSLPhone για το Φεβρουάριο έχουμε όλοι. Χθες μίλησα μαζί τους και το παραδέχθηκαν. Χρεωθήκαμε κανονικά όλες τις κλήσεις. Η απάντησή τους ήταν ότι ή θα κοπεί πιστωτικό ή θα μας χαρίσουν επιπλέον χρόνο (που δεν χρειάζομαι προσωπικά).
surveyor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δυστυχώς το πρόβλημα της Vivodi επανήλθε...+όχι δεν μένω Ηλιούπολη αλλά Αμπελόκηπους φίλε Remiel...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια.Ξέρω μόνο πως αφού έστειλα το fax για ακύρωση της dsl με πήραν τηλέφωνο+κάτι έγινε για λίγο καιρό.Τα νεύρα μου έχουν αρχίσει και σπάνε+δεν αντέχω άλλο ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ!!!Στο wow έχω 1500ms+....Όσο για τα pings μου είναι πάρα πολύ υψηλά ξανά...Τι να κάνω?? Να βάλω δικηγόρο μήπως διορθώσουν τη σύνδεση?ΕΛΕΟΣ...Έχω χάσει μια μέρα από τη ζωή μου περιμένοντας να μου απαντήσουν!
giorgos_76 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Καλησπερα σε ολους...εχω και εγω το cube της Vivodi στα 512/ εδω και καμια εβδομαδα, και για να πω την αληθεια αν και ειναι η πρωτη φορα που συνδεομαι με adsl δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με τις ταχυτητες για τα επιπεδα μιας 512 γραμμης...συγκεκριμενα το download κυμαινεται στα 20κβ/σ(με ανωτερο στα 40κβ) ενω ο browser σερνεται πολλες φορες στην κυριολεξια...θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι κανονικες ταχυτητες για μια 512 και με ποιο τροπο μπορουμε να διαπιστωσουμε την ακριβη ταχυτητα της γραμμης μας....
Leros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ki egw dsl cude ths vivodi exw (mesw tou diktiou tou OTE) kai h sundesh mou einai mia xara! oi megisth download speed einai 64kB/s kai h megisth upload speed einai 16kB/s. twra an esu katebazeis apo site einai polu pithanw na perasei ta 55kB/s (eksartatai me ton server tou kathe site, an einai grhgoros), alla an katebazeis apo mhxanes anoixtou moirasmatos (nomizw etsi legontai) opws limewire ,DC++,e-mule...... ka.,spania tha ftasei toso psila (55+) alla kai pali eksartatai apo tous xrhstes pou katebazeis to arxeio sou! P.S.: mhn perimeneis na ftasei pote thn megisth download kai upload speed!! einai adunaton !!!
fotisman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Καλά το helpdesk και οι υπηρεσίες της Vivodi είναι γνωστό πλέον ότι έχουν τα χάλια τους. giorgos_76 για 512 είσαι πολύ χάλια. Εγώ με 512 του ΟΤΕ έχω download γύρω στα 45-50 kb/s και κανένα πρόβλημα με τις σελίδες. Το ανώτερο 8ΕΩΡΗΤΙΚΟ για 512 είναι 64 download, το ανώτερο πρακτικό 50. Για να δεις την ταχύτητα σου δες σε τι ταχύτητα συγχρονιζει το modem και κάνε και το τεστάκι εδώ:www.bandwidthplace.com/
GiannisKr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΔΩ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ dslnet ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΞAΡΤΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ DSL 512 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ CUBE. Μόλις σήμερα είδα το topic και επειδή αναρωτιώμουν γιατί κατεβάζω με 40ΚΒ και όχι 53 ΚΒ τουλάχιστον, μπήκα στο user interface του modem και είδα ότι παίρνω 384 ενώ πληρώνω αορίστου 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι στο τηλέφωνο με κέντρο πελατών και θα προχωρήσω σε άμεση διακοπή συνδρομής!Λυπάμαι!Λυπάμαι πολύ!Πάω σήμερα για αίτηση με Forthnet.
gherudos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!ΕΔΩ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ dslnet ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΞAΡΤΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ DSL 512 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ CUBE. Μόλις σήμερα είδα το topic και επειδή αναρωτιώμουν γιατί κατεβάζω με 40ΚΒ και όχι 53 ΚΒ τουλάχιστον μπήκα στο user interface του modem και είδα ότι παίρνω 384 ενώ πληρώνω αορίστου 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι στο τηλέφωνο με κέντρο πελατών και θα προσωρήσω σε άμεση διακοπή συνδρομής!Λυπάμαι!Λυπάμαι πολύ!Πάω σήμερα για αίτηση με Forthnet. κατά τη γνώμη σου αυτή τους η πράξη θεωρείται απάτη?
GiannisKr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ναι!Γιατί άλλα πληρώνω και άλλα παίρνω!Αυτό αποτελεί εξαπάτηση του πελάτη και μη συμμόρφωση της εταιρίας προς τις υπηρεσίες που παρέχει.Θα αποστείλω την αίτηση διακοπής με FAX και με συστημένη επιστολή για να μην γίνει το "λάθος" και ξεχαστούν να μου τη διακόψουν! Το επόμενο στάδιο στο επόμενο "λάθος" τους λέγεται καταγγελία στο ΙΝΚΑ!
giorgos_76 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Το αποτελεσμα του test ειναι 88.4 kilobits per second 1MB file download 1.6 minutes
fotisman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 giorgos_76 koita sto "storage" ti leei kai pes mas
giorgos_76 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 χωρις να ειναι φορτωμενη η γραμμη, μου εβγαλε Communications 98.8 kilobits per second Storage 12.1 kilobytes per second 1MB file download 1.4 minutes Subjective rating Slow
getty Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Επειδή κι εγώ βιώνω σχετικό περιστατικό μέσω ενός φίλου (κι έχω και τύψεις γιατί εγώ του πρότεινα την εταιρία) προτείνω σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε δίκιο και εξαντλείτε τα όρια συνεννόησης με την εταιρία να κάνετε καταγγελία στους αρμόδιους φορείς (ΙΝΚΑ, Γραμματεία Καταναλωτή). Όσο μαζεύονται οι καταγγέλειες τόσο θα συμορφώνονται οι εταιρίες.
GiannisKr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Επειδή κάποιοι κράζετε έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην φταίει η VIVODI για τα προβλήματα με αιτήσεις και τα προβλήματα της ταχύτητας;Συνήθως τα προβλήματα τα έχει ο ΟΤΕ στην περιοχή σας για τον χ,ψ λόγο! Παιδιά για να πω την αλήθεια σε σχέση με την καταγγελία μου πρέπει να την έχει κάνει τη βλακεία ο ΟΤΕ.Όχι τίποτα άλλο έστειλα και αίτηση με καταγγελία στη Vivodi με ΦΑΞ και με ΕΛΤΑ και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε φταίνε αυτοί.Γιατί; Επειδή από τα νεύρα μου έκανα άμεσα αίτηση για Forthnet. Βλέπω πάλι όμως ότι είμαι στα 384/128 όσα reset και αν κάνω στο modem. ʼρα παιδιά μάλλον ο ΟΤΕ φταίει και ας κάνουν τους κινέζους.Αύριο θα πάω στον ΟΤΕ της περιοχής μου και θα διαμαρτυρηθώ.Κάτι μου λέει ότι κάποιος χαντάκωσε κόσμο.Βέβαι αυτό το πρόβλημα το έχουμε όσοι βάλαμε VIVO και δεν έχω ακούσει παράπονο από άτομο σε άλλη εταιρία.Δεν ξέρω!Δεν με πειράζει που τα έχωσα στη Βιβο έστω και άδικα γιατί είχα σκοπό να την αλλάξω.Πάντως αύριο θα πάω στον ΟΤΕ να δω τι θα γίνει. Σημειώστε ότι εγώ παίρνω ανεξάρτητη γραμμή DSL και όχι κάποια από πακέτο μέσα.Αν αποδειχθεί ότι έφταιγε ο ΟΤΕ προσωπικά θα ζητήσω συγνώμη για ότι είπα για τη Vivo.Ελπίζω πάντως με την επιστολή μου να τα τρίξουν και στον ΟΤΕ λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.