runner1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Επειδή κάποιοι κράζετε έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην φταίει η VIVODI για τα προβλήματα με αιτήσεις και τα προβλήματα της ταχύτητας;Συνήθως τα προβλήματα τα έχει ο ΟΤΕ στην περιοχή σας για τον χ,ψ λόγο! Εμένα μου έχει ενεργοποιηθεί από τις 10/1 το Cube χωρίς καμιά καθυστέρηση!Ήταν μέσα στο όριο που μου είχαν πει.Οι ταχύτητες είναι άψογες σε όλα και γενικώς δεν έχω προβλήματα. Εκεί που έχω παράπονο είναι ότι κάποιες ώρες έχουν τρελή αναμοπνή στην εξυπηρέτηση!Αν και από τότε που ενεργοποιήθηκε και όλα πάνε καλά μόνο μια φορά τους πήρα τηλέφωνο και άλλες 2 τους είχα πάρει πριν ενεργοποιηθεί!
runner1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Κάτι ακόμα.......η περιοχή που είμαι είναι η Νέα Σμύρνη που πέρσυ μέχρι κάποια στιγμή οι ταχύτητες ήταν τραγικές!Τώρα όλα δουλεύουν άψογα!Ο βασικός λόγος ξέρετε ποιος ήταν......ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ Ο ΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
tip8y Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Εκεί που έχω παράπονο είναι ότι κάποιες ώρες έχουν τρελή αναμοπνή στην εξυπηρέτηση! 2 ωριτσες παπαριζου ακουγα σημερα εγω τελικα την εβγαλα την ακρη μετα απο κανα διωρο και οφειλω να ζητησω συγγνωμη απο τη διδα vivodi καθως ειχε κατσει τρελη πατατα με την αιτηση... η κοπελια εξυπηρετικοτατη και υπερβολικα αγχωμενη, αφου εγω ενω ημουν ψυχραιμος (παρα την παπαριζου!) ημουν στο τσακ να τη βγαλω οτι με δουλευει και ψαρωσε το κακομοιλο τελος καλο ολα καλα προς το παρον λοιπον, ελπιζω να γινει τελικα η ενεργοποιηση και να πανε ολα καλα οπως λενε οι φιλοι παραπανω
gherudos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 wraia an eksakolouthisoume etsi se ligo an theloume na agorasoume kanena amaksi tha plhrwnoume gia BMW kai tha mas dinoun SMART!!!!O skopos tou forum einai na suzhtame ta provlhmata mas,kai pistevw oti o moderator einai mallon apo tous tuxerous oson afora th sundesh tou sto adsl,fantasou omws ki emena pou plhrwsa BMW kai mou edwsan SMART!!!To ksereis oti twra eimai sth 2h evdomada pou h grammh mou einai 384/128??? Twra molis tha ksanaparw thlefwno kai tha sas pw ti tha mou poun.Perimenete.
psycho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Οι δύο προηγούμενες παρεμβάσεις μου δεν είχαν στόχο την ουσία των απόψεων των μελών αλλά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται αυτές οι απόψεις. Ακόμα κι αν έχουμε δίκιο' date=' με τη χρήση υβριστικών εκφράσεων το χάνουμε...[/quote'] Ακόμα κι αν έχουμε δίκιο, με τη χρήση υβριστικών εκφράσεων το χάνουμε... Μεγάλη κουβέντα!Απόλυτα Σωστός.Άξιος Moderator
boredmind Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 paidia me xalate twra egw stin etairia exw grammi ote k sindesi me forthnet e vrika lipon tin vivodi k mou ekane prosfora gia ta idia lefta me tous allous apo 384/128 se 1024/256 kai piga stin vivodi. esteila loipon ta stoixeia mou me courrier opws thelane k se 10 meres eixa kainourgia grammi apo vivodi full llu kai petaei. oso gia to help desk de xreiastike na to kalesw. pantws otan kapoia stigmi kalesa gia na mathw tis times k na kanw sigrisi perimena 30 min???? kahtolou logiko tha elega kata ta alla mia xara einia i sindesi...
gherudos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 μόλις επικοινώνησα για 1 ακόμη φορά με την Vivodi.Μετά από την πολύ μικρή αναμονή των 20 λεπτών(άλλες φορές παίρνει 30 λεπτά) το σήκωσε μια κοπελίτσα όπου μέσα σε 5 λεπτά κατάφερε να με συνδέσει με τον τεχνικό.Αφού ανέφερα το πρόβλημα: "Παρασκευή παίρνω τηλέφωνο,μου λένε σε 3 ώρες θα συγχρονιστεί στα 512/128. Μέχρι Δευτέρα ήμουν 384/128,ξαναπαίρνω τηλέφωνο και δηλώνουν βλάβη στον ΟΤΕ. Τρίτη πρωί με παίρνει ο ΟΤΕ και μου λένε ότι η VIVODI τους έστειλε αίτηση για 384/128 και ακόμα τον ρωτάω αν είχε επικοινωνήσει η VIVODI μαζί τους για να τους αναφέρει το λάθος,μου είπε όχι απ ότι βλέπω στο κομπιούτερ την δευτέρα δηλώσανε βλάβη!!!" Λέω στον τεχνικό ότι αν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχει γίνει η γραμμή μου 512/128 θα στείλω γραπτή καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στο ΙΝ.ΚΑ.Ο τεχνικός μου απαντάει περιμένετε μισό λεπτό να επικοινωνήσω μαζί τους για να δούμε τι θα γίνει.Περίμενα κάποια λεπτά στην γραμμή και μυστηριωδώς το τηλέφωνο μου το έκλεισαν στα μούτρα..... Ακόμα επιμένεις ότι δεν θεωρούνται απατεώνες???Εγώ έδωσα τα ζεστά λεφτά μου για μια υπηρεσία που στην ουσία δεν έχω!!!Αν έιχα γραμμή 512/128 και σύνδεση 512/128 και είχα χαμηλές ταχύτητες να πώ εντάξει φταίει ο ΟΤΕ και τα πιταρισμένα DSLAM αλλά εγώ έχω 384/128 με πιταρισμένα DSLAM δηλαδή οι ταχύτητες μου είναι κατώτερες μιας απλής 256/128 ε τι να πώ ρε φίλε... Παρακαλώ να μην σβηστεί το post μου διότι περιέχει αποκλειστικά και μόνο την άποψη μου και όχι την άποψη της ιστοσελλίδας www.insomnia.gr!!!
SoTiRiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Η αποψή σου αποκτά προσωπικότητα, εάν και εφόσον διαθέσεις τα προσωπικά σου στοιχεια (ονομα, επωνυμο, τηλεφωνο κλπ) στους ιδιοκτητες του φορουμ....αλλιως παραμενεις ανωνυμος. Ο παρε-δωσε έχει δικιο.
gherudos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 μόλις ξαναπήρα τηλέφωνο περίμενα 23 λεπτά στην αναμονή και μόλις το πιάνει ο τεχνικός μου λέει καλησπέρα παρακαλώ πως μπορώ να σας βοηθήσω και μου το κλείνει!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ!!!!ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!!!!!
runner1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Είσαι το πρώτο άτομο που ακούω τέτοια πράγματα!Όμως από το τελευταίο σου τηλεφώνημα δεν μου φαίνεται ότι έγινε επίτηδες από την στιγμή που σου απάντησε!Μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο με την γραμμή σου ή με τις γραμμες τους εκεί;;;;Τι να πω;!
gherudos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 όχι παιδιά παλαιότερα μου είχε ξανασυμβεί!!!Επειδή μίλησα με τον ίδιο τεχνικό ίσως να μου το κλείνει επίτηδες επειδή δεν έχει να μου πεί κάτι,ποιός ξέρει. Η γραμμή μου είναι μια χαρά μόνο που είναι 384/128 αντί 512/128
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 apisteyti taleporia kai koroidia... kapote ta pername oloi omos.. ypomoni Ghery..
VITAL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Σε σχετικό forum για dsl γραμμές διάβαζα για κάποιον ο οποίος έβαλε βιΒΟΔΙ 512 και έτρεχε στα 384. Μετά από καιρό και εντέλει τηλεφώνημα δικηγόρου η βιΒΟΔΙ του έδωσε γραμμή 1024 με χρέωση 512 που έτρεχε στα 512!!!
Remiel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Eχω vivodi στο σπίτι μου εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθώ να την καταργήσω.Έχω αγοράσει το προπληρωμένο πακέτο της εταιρίας για 5 μήνες με ταχήτυτα 512.Σας πληροφορώ ότι η pstn ειναι πιο γρήγορη από την ταχήτυτα που μου προσφέρει η vivodi.Επίσης είναι αδύνατον να παίξω online games διότι έχω high latency περίπου 1500ms ημερησίως.Και τέλος κάνω download με 12kb/sec.Όσο για την εξυπηρέτηση της εν λόγω εταιρίας,πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μέρα για μια απλή ερώτηση.Δεν θα τους κακοχαρακτηρίσω αλλά η εταιρία αυτή δεν γνωρίζει τι θα πει επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση. Akrivos to idio provlima me ton surveyor mono pou emena to ping sto Lineage official server einai 459 (same with pstn) kai oi taxitites idies sto downloading xamiles.Kanontas ta test sta diafora site vlepo oti i sindesi mou einai sto 40%-30% ton dinatotiton tis.ELE0S TI NA KANO RE PAIDIA???EXO APEIRA TILEFONA KAI EXO SIXATHEI TO 20 LEPTO WAITING KAI TO XAZOTRAGOUDO.Episis auti i ripsi euthinon apo ton OTE stin Vivodi kai toumpalin.Filos mou me Vivodi kai autos exei ping 1200 sto wow.Makari na ftaei to DSLAM Hlioupolis.An kapoios allos exei provlima stin perioxi as postarei.
nemlah Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ας γράψω και εγώ την μικρή μου εμπειρία με Vivodi. Τον τελευταίο μήνα παρατηρώ ότι το πάγιο της DSL γραμμής ειναι μεγαλύτερο από αυτό που διαφημίζουν. Μετα απο τηλ στο 13880 διαπιστώνουν ότι με χρέωναν ενοικίαση εξοπλισμού που στην πραγματικότητα είχα αγοράσει.. τέσπα μού λένε οτι θα μου βάλούν ένα πιστωτικό υπόλοιπο και θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό.. Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμος: Κανενα πιστωτικό. Και πάλι χρέωση για ενοικίαση εξοπλισμού. Επιπλεόν όλα τα τηλεφωνήματα μου χρεώθηκαν (το DSL Phone θεωρητικά δινει 500 λεπτά τσάμπα).. έτσι για να μάθω να τους κάνω και παράπονα.. Στον επόμενο λογαριασμό αναμένω να μου χρεώσουν και έναν δορυφόρο, προσωπικά εξοδα του ΔΣ, διακοπές που έκανε ο τεχνικός τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.