SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ego pantos vivodi mpainw ston 2o xrono me 512 kai eimai poly euxaristhmenos 50.kb/s exo stathera
gherudos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Διαγράφονται υβριστικές και συκοφαντικές εκφράσεις. Για μία ακόμα φορά θα το τονίσω: για να μην υπάρχουν προβλήματα' date=' προσέξτε τις εκφράσεις σας![/b'] Λέξεις και εκφράσεις όπως απατεώνες, κλέφτες, αλήτες κλπ είναι α-πα-ρά-δε-κτες! :evil: den thelw na pareis strava auta pou tha sou pw alla apo pote einai sukofanties ta tekmhriwmena gegonota?Vlepeis oti tosa atoma exoun provlhma me thn en logo etairia kai akoma pisteveis oti einai sukofanties? H leksh apatewnas apo pou vgainei?Apatewnas den einai autos pou se klevei me kathe ti tropo,apatewnas den einai autos pou se eksapata?Efoson auto mas kanei h vivodi den vlepw giati thewreis sukofanties ta gegonota!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 για το αλήτες συμφωνώ και επαυξάνω με το παρεδωσε δεν πρέπει να το λέμε τζιζ κακό.Οσο για τα άλλα δεν νομίζω οτι είναι απατεώνες βρε παιδιά απλά είναι μικρή εταιρία με μικρό προσωπικό και γίνεται ενας χαμός εκει μέσα..Εγώ που έχω πάει απο τα γραφεία τους αρκετές φορές για να πληρώσω λογαριασμούς βλέπω κάτι παιδάκια στην κυριολεξία να δουλεύουν μέσα το πιο πιθανό ασχετα εντελώς με το αντικείμενο.. Τα ίδια και ο ΟΤΕ στις γραμμές εξυπηρέτησης που είναι και μεγάλος,απασχολεί στην πλειοψηφία ασχετους φοιτητές που οι περισσότεροι βαριούντε να σηκώσουν το τηλέφωνο..Τα ξέρω εκ τον εσω δεν τα φαντάζομαι..
anaxiopistos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εχω vivodi στο σπιτι μου περιπου 7 μηνες,τωρα 1024/256 και πραγματικα ολα λειτουργουν τελεια,αψογα,φανταστικα. Δυο φορες που τηλεφωνησα στο helpdesk ειχα γρηγορη και αμεση εξυπηρετηση. Στο γραφειο μου που εχω adsl Forthnet δυστυχως ολα ειναι αναποδα απο ταχυτητες και helpdesk.Πραγματικα μαυρα χαλια.
surveyor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Eχω vivodi στο σπίτι μου εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθώ να την καταργήσω.Έχω αγοράσει το προπληρωμένο πακέτο της εταιρίας για 5 μήνες με ταχήτυτα 512.Σας πληροφορώ ότι η pstn ειναι πιο γρήγορη από την ταχήτυτα που μου προσφέρει η vivodi.Επίσης είναι αδύνατον να παίξω online games διότι έχω high latency περίπου 1500ms ημερησίως.Και τέλος κάνω download με 12kb/sec.Όσο για την εξυπηρέτηση της εν λόγω εταιρίας,πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μέρα για μια απλή ερώτηση.Δεν θα τους κακοχαρακτηρίσω αλλά η εταιρία αυτή δεν γνωρίζει τι θα πει επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση.
surveyor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Eχω vivodi στο σπίτι μου εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθώ να την καταργήσω.Έχω αγοράσει το προπληρωμένο πακέτο της εταιρίας για 5 μήνες με ταχήτυτα 512.Σας πληροφορώ ότι η pstn ειναι πιο γρήγορη από την ταχήτυτα που μου προσφέρει η vivodi.Επίσης είναι αδύνατον να παίξω online games διότι έχω high latency περίπου 1500ms ημερησίως.Και τέλος κάνω download με 12kb/sec.Όσο για την εξυπηρέτηση της εν λόγω εταιρίας,πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μέρα για μια απλή ερώτηση.Δεν θα τους κακοχαρακτηρίσω αλλά η εταιρία αυτή δεν γνωρίζει τι θα πει επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση.
NickTheGreek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Exω 512 vivodi απο τις 8/3.Μεχρι πριν 4-5 μερες ολα ηταν καλα.Απο κει και μετα παρατηρω μια μειωση ταχυτητας τις ωρες αιχμης και τραγικα pings.Οσο για το helpdesk,πρεπει να περιμενεις κανα μισαωρο,ιδιως αν θες να μιλήσεις με το ειδος προς εξαφανιση στα γραφεια της vivodi, που λεγεται τεχνικος.Πηρα τηλεφωνο σημερα να τους πω οτι εχω υψηλα pings και αργο downloading και μου πε οτι θα δηλωσουνε βλαβη στον ΟΤΕ (ολα εκει τα ριχνουνε) και θα δουνε την δρομολογηση των πακετων απο την μερια τους...
NickTheGreek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Exω 512 vivodi απο τις 8/3.Μεχρι πριν 4-5 μερες ολα ηταν καλα.Απο κει και μετα παρατηρω μια μειωση ταχυτητας τις ωρες αιχμης και τραγικα pings.Οσο για το helpdesk,πρεπει να περιμενεις κανα μισαωρο,ιδιως αν θες να μιλήσεις με το ειδος προς εξαφανιση στα γραφεια της vivodi, που λεγεται τεχνικος.Πηρα τηλεφωνο σημερα να τους πω οτι εχω υψηλα pings και αργο downloading και μου πε οτι θα δηλωσουνε βλαβη στον ΟΤΕ (ολα εκει τα ριχνουνε) και θα δουνε την δρομολογηση των πακετων απο την μερια τους...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 den thelw na pareis strava auta pou tha sou pw alla apo pote einai sukofanties ta tekmhriwmena gegonota?Vlepeis oti tosa atoma exoun provlhma me thn en logo etairia kai akoma pisteveis oti einai sukofanties?H leksh apatewnas apo pou vgainei?Apatewnas den einai autos pou se klevei me kathe ti tropo' date='apatewnas den einai autos pou se eksapata?Efoson auto mas kanei h vivodi den vlepw giati thewreis sukofanties ta gegonota!!![/quote'] Δεν θέλω να πάρεις στραβά αυτά που θα σου πω αλλά εδώ δεν υπάρχουν "τεκμηριωμένα γεγονότα" ούτε καν "γεγονότα". Υπάρχει η ανώνυμη άποψη του καθενός που μπορεί να βρίζει χωρίς καμία επίπτωση. Το ότι υπάρχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση ή την υποστήριξη σε μία εταιρεία δεν τους κάνει "απατεώνες". Για τον ορισμό της απάτης, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, σε παραπέμπω σε κάποιο νομικό κείμενο (τον Ποινικό Κώδικα ας πούμε), για να αντιληφθείς τι παίζεται. Παρεπιπτόντως, αν η κάθε εταιρεία που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να βρίζεις ελεύθερα, κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, να σου τη στείλω σπίτι σου ή θα περάσεις να την πάρεις;
psycho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Διαγράφονται υβριστικές και συκοφαντικές εκφράσεις. Για μία ακόμα φορά θα το τονίσω: για να μην υπάρχουν προβλήματα' date=' προσέξτε τις εκφράσεις σας![/b'] Λέξεις και εκφράσεις όπως απατεώνες, κλέφτες, αλήτες κλπ είναι α-πα-ρά-δε-κτες! :evil: Κύριε Μοντεράτορα ! Συγνώμη για τις Εκφράσεις αλλα δέν μπορούμε κι εμείς. Και Θέτω το εξής ερώτημα:Πώς Θα χαρακτηρίζατε κάποιον ο οποίος (λέω τώρα) ενώ σου Πουλάει κατι που λέει οτι ειναι 512/128 και το αποτέλεσμα είναι 300/45!!?Και οχι μόνο αυτό.Παίζει και τέννις με τον OTE(Kαι Καλά Του ΟΤΕ είναι το Πρόβλημα).Όλα Στον ΟΤΕ.Τότε Γιατι Βάζοντας άλλον Παροχέα στην ίδια γραμμη όλα λύνονται.Η μαγεία Δέν πιάνει, ακόμα Στα Computers Πώς Θα χαρακτηρίζατε κάποιον ο Οποίος Λέει οτι Θα λύσει το πρόβλημα σου σε 3 ώρες και μετά απο μιά μέρα κάνει σαν να μην σε άκουσε ποτέ ή καλύτερα σαν να μην νοιάστηκε ποτέ? Εντάξη Δεν φταίει ο τεχνικός ή ο κάθε υπάλληλος Αλλα η λάθος οργάνωση, αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό. Τα Μπακάλικα Πέρασαν πια.Είμαστε στο 2006.
tip8y Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 εγω παλι εχω στειλει ολα τα χαρτια του cube απο τις 19/2, πηρα την προηγουμενη παρασκευη (κοντα ενα μηνα μετα) να δω τι παιζει και λεει δεν υπαρχει η αιτηση μου :S και τωρα τι κανουνε? θα ξαναπαρω σημερα να δω μηπως απλα η τηλςεφωνητρια ηταν "αλλου" εκεινη τη στιγμη αλλιως δε θα τα παμε καλα... peace
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Paidia ti zotizeste den to exete parei xampari akoma oti stin ellada to ADSL einai sto PROVREFOPHNIAKO STADIO mexri na ENHKOILIOTHEI kai na ginei ENHLIKAS exoume mellon akoma... mou aresei pos oi ISP kai o OTE etoimazoun to ADSL+2 kai to FOITHTIKO DSL kai akoma me auta pou emeis oi IDIOTES plironoume sto ADSL an pas sto EXOTERIKO exeis GRAMMH toylaxiston 30MBps kai min sou po me ta misa lefta pou plironeis edo gia mia 512 h mia 1024. oso gia to na vreis to dikio sou opoios exei provlima me ton OTE i me kapoion ISP mia EGGRAFH KATAGGELIA sthn GENIKH GRAMMATEIA KATANALOTH kai stin EETT tha vrei to dikio tou kai an exei ena kalo dikigoro gia na tou pei ti tha grapsei stin kataggelia akoma kalytera. Ego palia eixa provlima me ton OTE kai OTENET 384/128 pragmatikh taxythta grammhs itan 256/128 kai giati to leo auto giati me ta 384 katevaza to poly me 25kb/s. meta apo tin kataggelia pou tous ekana ola diorthothikan kai to apotelesma tora me tin 512/128 exo download apo opoudhpote 60-63kb/s ping max 50ms. kai o agios fovera thelei symperasma.
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Vevaia se auto pou eipe o moderator tha symfoniso dioti me tis "perierges" ekfraseis sas oso kai dikio na exete epeidi kryveste piso apo ena nickname kai o ypologos ton praxeon sas einai to INSOMNIA kai oi admins kai mods ara an sykofantisete kapoia etaireia me diafores ekfraseis exei kathe dikaioma na kanei mhnysh sto SITE pou filoxenei autin tin sykofantia. An exete apodeixeis gia auta pou lete oti kanei apla meso dikigorou kai analogon organoseon opos anafera kanete tin kataggelia sas. auta ekana ego se OTE kai OTENET me dikigoro kai me tis organoseis kai vrika to dikio kai xoris na pliroso dekara.
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Tora an den mporeite na sygkratisete ta neura sas DEN SAS FTAIEI TO EKASTOTE SITE na tin plirosei dioti opos o OTE etsi i OTENET etsi i FORTHnet etsi i TELLAS etsi kai i VIVODI exoun PARA POLY KALA NOMIKA TMHMATA opos kai EMISTHOYS YPALLHLOUS pou mpainoun se sites opos to INSOMNIA k.a ara prosexoume ta logia mas oso kai neuriasmenoi na eimaste giati den mas ftaei o kopos kapoion anthropon pou paideutikan gia na ftiaxoun auto pou legetai INSOMNIA alla kai ta forums.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Οι δύο προηγούμενες παρεμβάσεις μου δεν είχαν στόχο την ουσία των απόψεων των μελών αλλά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται αυτές οι απόψεις. Ακόμα κι αν έχουμε δίκιο, με τη χρήση υβριστικών εκφράσεων το χάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.