Προς το περιεχόμενο

Pdf to doc Conversion

iSpO_fAcTo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοναδικό που έχω δοκιμάσει είναι το PcUser. Εκτυπώνεις και αντιγράφεις. Απαιτεί υπομονή και απειρο χρόνο.

Δημοσ.
Το μοναδικό που έχω δοκιμάσει είναι το PcUser. Εκτυπώνεις και αντιγράφεις. Απαιτεί υπομονή και απειρο χρόνο.

Εκτυπώνεις και αντιγράφεις ????????

Με το FineReader δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Απλά το διαβάζει και το μετατρέπει σε αρχείο doc. Μήπως παιδεύεσαι χωρίς λόγο;

Δημοσ.

Καλή δουλειά κάνει και το ABBYY PDF Transformer.

Ένας άλλος PDF Converter που είχα δοκιμάσει ήταν ο Scansoft PDF Converter Pro. Αρκετά καλός επίσης, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι τόσο όσο ο PDF Transformer.

Δημοσ.
Mporeis na anoixeis to Pdf me to ABBYY FineReader, stin sineheina to kaneis read, kai telos na to soseis se morfi word

pedia efxaristo gia ti voithia!pete666 telika xrisimopiisa afto to programma kai to metetrepse me poli liga lathi se morfi doc! Thanks!

Δημοσ.

Προφανώς ψάχνουν για κάτι μικρό και ελαφρύ... Πάντως κι εγώ το Adobe Acrobat Pro χρησημοποιώ...

Δημοσ.
Προφανώς ψάχνουν για κάτι μικρό και ελαφρύ... Πάντως κι εγώ το Adobe Acrobat Pro χρησημοποιώ...

και αν εκτός από μικρό και ελαφρύ είναι και free ακόμα καλύτερα. Μήπως ξέρει κάποιος κανένα freeware για αυτή τη δουλειά ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...