Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση XP pro σε Vaio-βοήθεια!

zaratustra100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την φαιανή ιδέα να κάνω format στον laptop μου (Sony Vaio VGN FS215S) και να περάσω τα XP pro, νομίζοντας πως είναι μια απλή διαδιασία όπως στα desktops.

Απο χθές λοιπόν παλεύω να κανω τα πάντα να λειτουργήσουν ξανά αλλά έχω κολλήσει και ζητώ την βοήθεια σας.

Κατάφερα να εγκαταστήσω τους drivers της VGA, της καρτας Ethernet και του memory stick , αλλά το modem και την κάρτα ήχου δεν τα βλέπει με τίποτα. Στο manager υπάρχει σημειωμένο με "?" το PCI Device αλλά οταν πάω να του βάλω τους οδηγούς δεν τους δέχεται. Ούτε κατα την εκκίνηση εμφανίζεται ο γνωστός found new hardware wizzard.

Τι μπορώ να κάνω για να βάλω τους drivers?

Δημοσ.

Δοκίμασε να βρεις τους drivers των συσκευών που θέλεις από το site της sony. Αρχικά είχες "παράθυρα" (=windows) xp home, ε? Κατέβασε drivers για xp pro και ξαναδοκίμασε.

Θέμης.

Δημοσ.

Μα τι κόλλημα έχετε όλοι με τα home και θέλετε τα pro!!!

Και στο κάτω κάτω τα home ήταν σίγουρα original...

Δημοσ.

Τους drivers τους κατεβασα απο το site και οντως είναι κοινοί.

Κανείς που έχει κάνει παρόμοια αναβάθμιση στο Vaio του να μοιραστεί τις εμπειρίες του?

Δημοσ.

prepei na egkatastiseis prota mia anaba8misi ton windows kai meta tous drivers. iparxei mesa stous drivers. einai o fakelos UAA High Definition Audio class driver molis valeis auto to patch ola ta 8a einai ok. exo kanei format se 2-3 vaio kai panta douleuei.

Δημοσ.

Problem solved.

Παραθέτω λεπτομέρειες για την διαδικασία προς μελλοντική βοήθεια σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα:

Αυτό που χρειάζεται είναι ένα hotfix απο την Microsoft. Συγκεκριμμένα το kb-888111 ( http://support.microsoft.com/kb/888111 )Αν το αναζητήσει κανείς όμως θα δεί πως δεν υπάρχει πουθενά να το κάνει download. Θα πρέπει να επικοινωνίσει με την Microsoft Ηellas στο 8015003000 και να τους ζητήσει να του το στείλουν. Στην ουσία σου στέλνουν ένα mail με link για να το κατεβάσεις και ένα password που χρειάζεται για την αποσυμπίεση του αρχείου (δωρεάν εννοείται).

Και για όσους αποθαρύνονται, η διαδικασία είναι πιο απλή απο ότι φαντάζεστε. Εγώ μιση ώρα μετά το τηλεφώνημα μου, είχα ήδη λάβει το mail.

Στην συνέχεια απλά τρέχεις το hotfix και το modem και η κάρτα ήχου εγκαθίστανται κανονικά.

Ελπίζω να βοήθησα.

Προς captain_morgan:το αρχείο δεν θυμάμαι να το βρήκα στον φάκελο των drivers.Ίσως απλά να μην το πρόσεξα.Δυστηχώς δεν έχω το laptop εδώ να το επιβεβαιώσω.

Δημοσ.

to problhma to ekanes monos sou.sto ena partition exei se fakelous olous tous aparethtous drivers gia thn leitourgia tou.an tous ekanes ena backup se cd den 8a xreiazotan na tous psaxneis meta.

Δημοσ.
to problhma to ekanes monos sou.sto ena partition exei se fakelous olous tous aparethtous drivers gia thn leitourgia tou.an tous ekanes ena backup se cd den 8a xreiazotan na tous psaxneis meta.

Το πρόβλημα δεν ήταν πως δεν είχα τους drivers στην διαθεση μου. Το πρόβλημα δημιουργείται στην εγκατάσταση τους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...