Προς το περιεχόμενο

Provlima me Firefox

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia egkatestisa to firefox kai otan to anigo gia na mpo se diafores selides den anigoun kai mou lei: Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης. piga stis rithmisis kai diapistosa oti mpeni apo mono tou i epilogi gia PROXY. tin fevgo kai tin vazo sto automato kai trexi kanonika. molis kliso to firefox kai to ksana anikso pali pai stin epilogi tou proxy apo mono tou kai den anigoun pali oi selides. apeggatestisa to firefox kai ksana eggatastasi kai pali mpeni sto Proxy apo mono tou.

*** Na rotiso kai kati alli, otan kano apeggatastasi to firefox xanete to sima apo ta shortcut tou internet explorer kai ta dixni os agnosta arxia. tou vazo anigma panta me to internet exlorer alla pali mou ta emfanizi ws agnosta arxio eno anigoun kanonika.pos mporo na epanafero to sima tou IE ??

Δημοσ.

Για το firefox δοκίμασε να βάλεις την επιλογή direct connection to the internet αντί για το automatic proxy configuration.

Για το ie, δοκίμασε να ανοίξεις το windows explorer και πήγαινε Tools => Folder Options => File Types και δες από εκεί για την κατάληξη και το εικονίδιο.

Δημοσ.

to doimasa kai to direct connection alla oti kai na eplikso ama kliso ton firefox kai to skana anikso pigeni apo mono tou sto proxy pali.

gia ton IE piga eki pou mou ipes epeleksa ton tipo pou thelo na anigi me ton ie to anigi alla ta ikonidia paramenoun ta idia me auto pou emfanizete otan den exi kapia efarmogi na to treksi. diladi ena aspro ikonidio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...