kostaspap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Για σας παιδια!Εχω εδω και ενα χρονο το πολυμηχανημα hp1317 .Το μηχανημα απο την πρωτη στιγμη δε μου φαινοταν να πηγαινει καλα,αλλα τωρα τελευταια λειτουργει στη κυριολεξια οποτε του κατεβει.Αλλες φορες βγαζει ενδειξη οτι δεν εχει χαρτι ενω ειναι γεματο και καποιες αλλες δε μπορει νατρβηξει το χαρτι.Επισης μερικες φορες δεν διεκπαιρεωνει τις εργασιες εκτυπωσεις καθολου και οταν κλεινω τον υπολογιστη μου βγαζει ενδειξη σφαλματος για καποιο απο τα στοιχεια του πολυμηχανηματος.Μηπως εχει καποιος εμπειρεια απο το πολυμηχανημα.Που μπορω να βρω βελτιωμενους drivers?Το μηχανημα ειναι συνδεδεμενο με usb sto pcκαι οταν εκανα διγνωστικο ελεγχο μεσω του command prompt δεν το αναγνωριζε.Ευχαριστω.
S2Katana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εισαι μεσα στην εγγυηση?Αν ναι στειλτο για ελεγχο.Πολυ ζημιαρικα τα συγκεκριμενα πολυμηχανηματα!
Bougas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ta polimixanimata tis HP,exoun mia zoi provlimatikous drivers.dokimase na katebaseis tous teleyteous,mpas kai fteei ayto.
kostaspap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Eιναι εκτος εγγυησης δυστυχως.Θα προσπαθησω να ξανακανω εγκατασταση.Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα ενημερωσω για οτι νεωτερο.
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ισως δοκιμασε και κανα firmware update, αν υπαρχει.Επισης μπορει να υπαρχει και κανα fix.exe
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ta polimixanimata tis HP,exoun mia zoi provlimatikous drivers.dokimase na katebaseis tous teleyteous,mpas kai fteei ayto. Αστα.Και οταν εχουν καλους drivers, εχουν προβληματα στην εγκατασταση.Πχ, εχω ενα scanner HP 3770.Κατεβασα drivers, μετα fix για τους drivers και μετα fix για το fix...Ελεος.
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αστα.Και οταν εχουν καλους drivers, εχουν προβληματα στην εγκατασταση.Πχ, εχω ενα scanner HP 3770.Κατεβασα drivers, μετα fix για τους drivers και μετα fix για το fix...Ελεος. exw to officejet 5510 polimixanima,kai exei kati drivers...............kamoia fora,prepei na sindeso ton ektypoti tin ora pou kanei scan to programa,gia neous ektypotes.an to exw anoiksei apo prin mou kolaei.poli kalo mixanima,kai genika empisteyomai poli HP,alla mia zwi aytoi oi drivers...........
kostaspap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Aφηστε τα...δε το περιμενα αυτο απο την HP.Προσπαθω εδω και δυο μερες .Εχω κατεβασει τα παντα .Φανηκε μια μικρη βελτιωση ,αλλα εξακολουθει μερικες φορες,να μην τραβαει καν το χαρτικαι να πρεπει να το σπρωξω προς τα μεσα.Μηπως τα εχει παιξει ο μηχανισμος?
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 mia xara einai i siskeyi.arkei na topothetiseis sosta tis A4 stin ypodoxi,oi drivers einai to provlima tis HP.
kostaspap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 mia xara einai i siskeyi.arkei na topothetiseis sosta tis A4 stin ypodoxi,oi drivers einai to provlima tis HP. Tι εννοεις σωστα?Σωστα τα βαζω τα χαρτια.Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος?
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ennoo na akoumpane piso ta xartia,min einai ekso kai den mporei na ta mazepsei o ektypotis.
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Και πρεπει να ειναι και κεντραρισμενα στο μεγεθος Α4
realestate Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 πρόσεξε μόνο μην το πας στο service θα σου πάρουνε 45 euro για έλεγχο και δουλειά δεν θα κάνουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.