apaixtos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 eixa dei to box office kai eixe bgalei sthn amerikh 2-3 ekatomiria dolaria...tosa polla...thn eida meta se dvd.metria opws thn perimena...allo ena video game pou rgine patata tainia...
Sorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Να κάνει και τα worms' date=' ταινία. Θα κάνουν τρελλή επιτυχία... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Αχαχαχα!!! Πολύ καλό! :mrgreen: :mrgreen: ΥΓ: Ευτυχώς που δεν την νοίκιασα προχθες στο videoclub, μιας και δεν είχε και τίποτα άλλο. Έχω ένστικτο ο άτιμος!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ουφ... γιατί τώρα με έχει πιάσει το σύνδρομο του "θέλω να δω μια ταινία που να είμαι σίγουρος ότι θα είναι τελείως μάπα για να γελάσω με την ανικανότητα αυτών που την έφτιαξαν";
Sanctu82 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 e na rixo kai ego ti ftiaria mou e??? moufa megali i tainia stin idia moira me to doom dld kai xeirotera
maggle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 η ταινια οντως ητανε μπαζο!την παρατησα λιγο πριν το τελος.
pseira Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 To Bloodrayne exei episis 2.2 (Directed by Uwe Boll)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.