Προς το περιεχόμενο

«Alone In The Dark»: Η χειρότερη ταινία του imdb.com...;

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το User Rating της ταινίας «Alone In The Dark» έπαθα ένα κάτι τις...

Δεν θυμάμαι να έχω δει χειρότερο (από πλευράς rating) με τόσες ψήφους, αν και υποθέτω πως θα υπάρχει. tongue.gif

2.2/10 (7,478 votes)

Από όσο είδα και στο Message Board της ταινίας, κάποιοι προσπάθησαν αρκετά για να το καταφέρουν. LOL.gif

Δεν την έχω δει και δεν σκοπεύω για να είμαι ειλικρινής. tongue.gif

Οδηγήθηκα σε αυτήν από το OST της που έχει ενδιαφέρουσες metal συμμετοχές.

Την έχει δει κανείς; Είναι όντως τόσο χάλια...; tongue.gif

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο μονος λογος για τον οποιο ειδα την ταινια ηταν το ομοτιτλο παιχνιδι. Το εργο ειναι απαραδεκτο.

• Moderators
Δημοσ.

Την έχει δει κανείς; Είναι όντως τόσο χάλια...; [/img]

Είναι όντως τόσο χάλια. Ούτε ως action, ούτε ώς horror, ούτε ως εφε καταφέρνει κάτι. (το δε story και οι ερμηνείες είναι για πανηγύρια). Αν αντέξεις το πρώτο τέταρτο την υπόλοιπη ταινία την αντέχεις μόνο σε Fast Forward, ενώ είναι καλύτερα να κόψεις την ταινία πολύ πριν το ηλίθιο "φινάλε" της...

Χίλιες φορές καλύτεροι οι τίτλοι του ομώνυμου παιχνιδιου (τουλάχιστο μέχρι και τον 3ο). Κρίμα να παίρνουν τέτοιους τίτλους και να τους κάνουν σκουπίδια στη μεγάλη οθόνη

Δημοσ.

egw tin eida apo periergia skeftomenos oti den einai dynaton na einai toso kaki mia tainia, kai telika den apogoiteftika, o camera man eimai sigouros pws einai 10 xronon kai o senariografos egrapse to senario stin toualeta panw se xarti ygias. Anyway o Uwe Boll apo oti fainetai exei kerdisei epaksia ton titlo to Ed Wood tis epoxis mas mias kai to BloodRayne exei labei kai afto tis idies kritikes (2,2), Egw prosopika pantos aporo pws dinoun se afton ton anthrwpo projects kai malista katafernei na kanei casting toso gnostous ithopoious

Δημοσ.
O Boll ekmetaleuetai mia nomothesia tis Germanias pou parexei se kinhmtografikes APOtyxies epistrofi forou ws epidotisi tou,exm,pneumatos.Giauto exei viasei oti pc game yparxei

xaxaxa.., kana paromoio nomo den exoume emeis edw na paroume kamia kamera gia na gyrisoume ki emeis kamia tainia? :lol:

Δημοσ.

Όχι. Εδώ αρκεί να έχεις τις απαραίτητες διασυνδέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και μπορείς να έχεις όσες επιχορηγήσεις θέλεις (αν έχεις ακόμα μεγαλύτερα μέσα, μπορεί να τσιμπήσεις και μερικά βραβεία στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και να μαζέψεις μερικά λεφτά ακόμα).

Δημοσ.

Τώρα με κάνατε να θέλω να την δω... LOL.gif

Να κάνει και τα worms, ταινία. Θα κάνουν τρελλή επιτυχία... tongue.gif

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. happy2.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...