Προς το περιεχόμενο

Θα φτάσουν 280W ????

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα τροφοδοτικό 280W.

Στο pc υπάρχει:

1-2 Ανεμιστηράκια (δε θυμάμαι)

AMD Barton 2500+

2x256 MB Ram + 1x1GB Ram

ASUS 9600XT AGP

SATA Maxtor 120GB

modem 56k

DVD-ROM

DVD-RW

Floppy

USB Bluetooth

USB Mouse

USB WebCam

Και θέλω να βάλω ακόμη έναν Maxtor 250GB ATA 133 και ένα usb card reader. Θα αντέξει;;;

Αν οχι, μπορώ να πάρω καινούριο τροφοδοτικό και να το περάσω στο κουτί που ήδη έχω;

Thanx!

Δημοσ.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλύτερα να πάρεις ένα πιο ισχυρό τροφοδοτικό. Μπορείς να αντικαταστήσεις και το υπάρχον, δεν χρειάζεται αλλαγή κουτιού.

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ το τροφοδοτικό είναι μικρό αφού χρησιμοποιείς τόσο τις θύρες usb, άλλωστε όσο πιό πολύ ρεύμα έχεις τοσο το καλύτερο γιατί μελλοντικά μπορεί να χρειαστείς να βάλεις σε usb κάτι πιό ενεργοβόρο.

Δημοσ.

Μπορεί να παίξουν αλλά να μην είναι σταθερό το σύστημα σου, γιατί να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

παίζει βέβαια ρόλο και το τροφοδοτικό σου, μπορεί αυτό που έχεις να είναι ποιοτικό και να παίζει απροβλημάτιστα ή να πάρεις ενα "400"αρι μάπα και να έχεις προβλήματα....

γι'αυτό το καλύτερο είναι να αλλάξεις το τροφοδοτικό σου με ένα enermax/tagan/heroichi/antec

ένα καλό τροφοδοτικό θα σου μείνει

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Απλά δεν θέλω να δώσω ένα σωρό λεφτά και για τροφοδοτικό....

βρήκα στο e-shop Το φθηνότερο enermax 350W

Δεν δίνω πάνω από 35 ευρώ για τροφοδοτικό. Μή σας πω οτι σκέφτομαι και Αυτό, το οποίο είναι 400W...

Για πείτε...

Δημοσ.

τα watt δεν κάνουν το τροφοδοτικο, αν δεις τα specs το qtec 400w έχει Max Load 30A ενώ το ENERMAX EG365AX 32Α (http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=29)

το qtec 400w είχα και εγώ παλιά με το σύστημα της υπογραφής μου και ήταν πολύ ασταθές.

συμπέρασμα: πήγαινε για το enermax.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...