Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Λοιπόν κατάφερα τελικά να κάνω στο λινουξάκι μου να δουλέψει η wireless κάρτα. Συνδέομαι με το access point αλλά μένει ένα πραγματάκι. DHCP... Κανείς καμιά ιδέα στο πως να σετάρω τον dhcpd?
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Άκυρο, λύση βρέθηκε, γράφω από λίνουξ τώρα...
apoikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μη μου πεις ότι έπαιξε ο BCM43xx! :shock: Αν θες να πειραματιστείς λίγο, παίξε και με το ifplugd: Είναι ένας daemon που ανιχνεύει πότε βάζεις και βγάζεις το καλώδιο του δικτύου, ή πότε συνδέεσαι σε κάποιο AP και καλεί αυτόματα το DHCP (ή κάνει ό,τι άλλο θες εσύ τέλος πάντων).
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Όχι με ndiswrapper δουλεύει... και για ΙΡ dhcpcd και είναι μια χαρά! Τον BCM43xx δεν έχω καταφέρει να τον κάνω compile...Βασικά μια φορά δοκίμασα (για να παίξω λιγάκι), απέτυχε και δεν ξανασχολήθηκα...
scarface Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 pedia pio linux doulevete? ego trexo to Mepis (apo mepis grafo afti tin stigmi) kai einai to mono pou douleve sosta me tin karta tou laptop mou... Dimmu_Borgir xalkideos vlepo opos kai ego
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Χαλκιδαίος ε;; Γαμώ! Slackware 10.2 έχω αλλά όσον αφορά την wireless τίποτα δεν είναι αυτόματο στο slack...
scarface Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 nai eixa dokimasei to slax pou itan based se slackware kai den mou evriske oute fortone tous drivers me tiptoa.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.