killer76 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ADSL HOL 512 ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. χρησιμοποιω το router της fritz!box router της hol και ενα wireless access point. το προβλημά μου ειναι το εξης. Όταν χρησιμοποιώ εγώ κατι στο internet, παιρνω και 512 εγω και ο αλλος παιρνει ......... (να μην πω) . και το αντιθετο βεβαια. μπορώ να μοιράσω τις ταχυτητες ωστε να μην επηρεάζει το ενα pc το αλλο? γινεται μέσω software? ή αλλιως πως μπορώ να το κάνω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Υπαρχουν προγραμματα οπως το netlimiter που καθοριζουν το up και down σε καθε pc. :-D
metalmike Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 kalo to netlimiter alla meta apo 2 xronia pou moirazomai ti syndesi me ena palikari ena exw na pw...pikri istoria!!!
CyberDreamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 InetShaper... αλλα θα χρειαστείς pc για router!!!
ntg_net Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 QoS manager το router δεν εχει ? Αν εχει εισαι οκ
random Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Σωστή δουλειά γινεται μονο με hardware λυσεις. δηλαδη κατι που να δουλευει πανω στο ρουτερ. Σκοπός ειναι οταν ειστε και οι 2 online, να έχετε διαθέσιμο 50-50, ή εστω 60-40, αλλα οταν ο ένας ειναι off, ή πιο σωστά οταν δεν χρειάζεται κατι απο το ιντερνετ, γιατι μπορει να χρησιμοποιει το pc, για μια εφαρμογή αλλα να μην τραβάει τίποτα, τότε ο άλλος να εχει δικό του το 100% του διαθέσιμου bandwidth. και αυτό χωρις να αλλαζεις συνεχώς ρυθμίσεις. Με τις λυσεις software (πχ netlimiter), μοιράζεις την κίνηση ανάμεσα στις διαφορες εφαρμογές του ίδιου pc, οχι μεταξυ πολλών υπολογιστών. Να το σεταρεις να σε αφηνει μεχρι 50%, για να εχει κι άλλος 50, και οταν φεύγει να το βαζεις στα 100%, και βάλε-βγάλε (αλλιως θα παιζεις συνεχεια στα μισα), δεν το βλέπω πολυ πρακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.