sot78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ξέχασες να αναφερεις και την μουσικη βιομηχανια. απο ενα τραγουδι βγαινουν αλλα 100
tzoykas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Και το σημαντικότερο. Για να είναι κάτι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας πρέπει να είναι κατοχυρωμένη η συγκεκριμένη πνευματική ιδιοκτησία σε κάποιον.Έχει κατοχυρώσει κάποιος τα συγκεκριμένα cheats; Α ν' αγιάσω .....
kaiowas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μιας και πιασατε διαφορα περι αντιγραφης στην Ελλαδα να αναφερω ενα γελιο σκηνικο που εγινε πριν απο καμια 5 χρονια. Ειχαμε μαζευτει σε ενα σπιτι φιλου αρκετοι και μπεκρουλιαζαμε κατα τις 12 το βραδυ με την TV να παιζει ενα παρακμιακο μακεδονικο καναλι. Σε μια φαση αρχισε να δειχνει μια εκπομπη που πουλουσε ενα μηχανημα το οποιο λεγοταν PolyStation. Εξωτερικα ηταν πιστη αντιγραφη του Playstation1 αλλα δεν επαιζε games του Playstation ενω ειχε στην μνημη καμια 50 games που ταν τουλαχιστον 8ετιας (απο οσο θυμαμαι τωρα). Σε καποια φαση μας την εδωσε η περιγραφη που κανανε γιατι το βγαζανε απιστευτο μηχανημα, φθηνο, πρωτοποριακο, οτι επαιζε τα παντα, παιχνιδομηχανη που συγκρινετε με τις καλυτερες τις αγορας... κτλπ κτλπ. και σκεφτηκαμε να παρουμε τηλ να τους κραξουμε. Πηρα λοιπον τηλ και μου βγαινει μια πωλητρια στην οποια αρχισα να λεω: -Ειμαι ο γιος του επισημου αντιπροσωπου τις Sony στην Ελλαδα και εισαγουμε εμεις επισημα το Playstation στην χωρα μας και το μηχανημα που πουλατε ειναι πιστη αντιγραφη. Το να το πουλατε με αλλο ονομα και ξεπερασμενα παιχνιδια μας κανει δυσφημηση και ειναι παρανομο απο καθε απο καθε αποψη. Εχετε αδεια για το προιον σας? Γνωριζετε τις επιπτωσεις τις πραξης αυτης? (+ αλλες μπουρδες που μου ερχοντουσαν εκεινη την ωρα για να τραγικοποιησω την κατασταση) Η πωλητρια παγωσε και αρχισε να μου λεει: -Εεεεεεεεεεεε.....εχουμε αδεια φυσικα....τι εννοειτε οτι ειναι παρανομο?? -Απο που προμηθευτικατε αυτη την αδεια? Θα ηθελα να μου πειτε ακριβως τι λεει αυτη η αδεια γιατι δεν νομιζω οτι το Υπουργιο Εμποριου θα σας εδινε αδεια για αυτο το μηχανημα. -(εδω αρχισε να μασαει τελειως τα λογια τις)....εεε δεν την εχω αυτη τη στιγμη μπροστα μου μια στιγμη να δω....εεε....να ρωτησω.....ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ. Μου κλεισε το τηλεφωνο στο ασχετο και φυσικα λιωσαμε στα γελια. Το απιστευτο ομως ηταν οτι μετα απο 1 λεπτο εκει που κοιτουσαμε το καναλι κλεινει και η εκπομπη και βγαζει τις κλασσικες πολυχρωμες γραμμες. Εκει εγινε το ελα να δεις....γελουσαμε για καμια ωρα. Το καναλι μεχρι τις 3-4 που κατσαμε στο σπιτι παρεμεινε κλειστο.... Αυτο που προκυπτει ειναι οτι οι περισσοτεροι που τα κανουνε εχουνε αγνοια των νομων και δεν περναει καν απο το μυαλο τους οτι μπορει να τους κανει μηνυση καποιος και επαναπαυοντε στο γεγονος οτι δεν προκειτε να ασχοληθει κανεις μαζι τους νομικα. Καμια φορα και οι επαναστασεις απο τον καναπε εχουν ενα μικρο αποτελεσμα
Cromb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τώρα που ξαναδιαβάζω τον τίτλο,όντως μου φαίνεται άκρως υπερβολικός και άστοχος! Σκάνδαλο με κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας για μερικά cheats!!! Ρεπορτάζ από τηλεοπτικό δελτίο θυμίζει!!!
tzoykas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Καμια φορα και οι επαναστασεις απο τον καναπε εχουν ενα μικρο αποτελεσμα Με τη διαφορά ότι με αυτό που έκανες παύεις να είσαι επαναστάτης του καναπέ . Τουλάχιστον εσύ κάτι έκανες. Κάτσε να πάρω τώρα εγώ το 100 να σε μηνύσω για φαρσέρ Ας μη γελιόμαστε παίδες. Έχει ένα νόημα το ποστ του φίλου αλλά καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από το κεφάλι και να φτάσουμε στα πόδια .... όχι ανάποδα.
pigeon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εδώ η χωρα ειναι τέτοιος στάβλος που είχανε μείνει τόσα νησιά χωρίς προμήθειες επειδή οι αλήτες στα λιμάνια κάνανε απεργία. Και θα ασχοληθούμε με το τί γράφει το RAM? Pesta, mia xounta tous xreiazete na strwsoun! sikosan kefali ki oi ftwxoi....
Vaggelis100 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μια μέρα, το καλοκαίρι νομίζω, είχε πέσει στα χέρια μου ένα περιοδικό (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς) που είχε ένα walkthrough του Final Fantasy X-2. Σίγουρα ήταν αντιγραφή, αφού τα Ελληνικά του ήταν για τα μπάζα. Ούτε στο systran να το είχαν βάλει!
Eddy_Gordo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 ego ena exo na po: H Vlakia gia na min po h M@l***@ den exei pneumatika dikaiomata kai idios stin Ellada
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.