Προς το περιεχόμενο

ΝΕΟ Σκανδαλο με κλοπη πνευματικης περιουσιας (RAM MAgazine)

CommanderSP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nai, auta ginontai polla xronia tora. Gi'auto molis anakalypsa oti plirono ti metafrasi xrisi, den agorasa pali periodiko. Gia poio logo; Na diavazo mpagiatika nea; Yparxei tipota pio ameso kai kalytero apo to Internet;

¤± µ»»·½¹º¬ ¼¿Å Ĺ À¬¸±½µ;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sumfwnw apoluta mazi sou CommanderSP kai kanonika tha eprepe na ginei mhnush kai tipota ligotero

Αφού είσαι τόσο κατηγορηματικός και υποστηρίζεις ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει γιατί δε παίρνεις το περιοδικό να διαβάσεις το άρθρο και να κάνεις τη μήνυση;

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι όλοι αυτοί που κάνουν τους επαναστάτες από τον καναπέ τους.

CommanderSP, και γω στο εξωτερικό σπούδασα και 5 χρόνια μάλιστα αλλά δε το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία για τα ελληνικά μου. Όπως έγραφα πριν φύγω, γράφω και αφού γύρισα. Και όσο για το κατά πόσο το quotation χωρίς αναφορά στην πηγή είναι παράνομο και ανήθικο θα σου πω ότι στο πανεπιστήμιο 5 χρόνια το πρόβλημά τους ήταν αν θα γράψω που το βρήκα και όχι τι θα κάνω με αυτό. Αυτό κατ' εμέ είναι μια μεγάλη μπούρδα και μόνο για τις τυπικότητες. Ο πραγματικός κόσμος δουλεύει μέσα από την αντιγραφή και σε διαβεβαιώ ότι δε μιλάω σε επίπεδο φυλλάδων τύπου RAM αλλά για ολόκληρες επιχειρήσεις (και μάλιστα όχι ελληνικές).

Θέλεις να κάνεις κάτι γι αυτό; ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. Ενημέρωσε τον κόσμο για την άποψή σου όπως πολύ σωστά έκανες αλλά σταμάτα εκεί. Δεν έχεις στοιχεία για να υποστηρίξεις αυτό που λες και δεν έχει και νόημα. Ούτως ή άλλως αν το περιοδικό είναι για πάτο, αργά γρήγορα θα τον πιάσει. Και αυτό φυσικά θα είναι και η τιμωρία του. Σκέψου επίσης ότι αυτό που μόλις έκανες (το ανέφερες στο forum πριν το αναφέρεις εγγράφως σε αυτούς) αποτελεί επίσης ποινικό αδίκημα (συκοφαντική δυσφήμιση).

Καλό είναι όταν εκθέτουμε απόψεις να το κάνουμε χωρίς πάθος γιατί βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα.

Φιλικά

Γιώργος

Υ.Γ. Το ότι δεν είμαστε εκδότες δε μας δίνει ασυλία για να ρημάξουμε την ελληνική γλώσσα. Θα δεχτώ το επιχείρημά σου ότι έχουν σκουριάσει τα ελληνικά και γι αυτό έκανες λάθη αλλά όχι ότι φταίει το εξωτερικό γι αυτό. Και θα χειροκροτήσω επίσης την επιλογή σου για ελληνικά αντί για greeklish. Αλλά να είσαι και συ δεκτικός στην κριτική. Εγώ τουλάχιστον την έκανα καλοπροαίρετα.

Δημοσ.

"Αφού είσαι τόσο κατηγορηματικός και υποστηρίζεις ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει γιατί δε παίρνεις το περιοδικό να διαβάσεις το άρθρο και να κάνεις τη μήνυση;

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι όλοι αυτοί που κάνουν τους επαναστάτες από τον καναπέ τους."

Μου φαινεται οτι αγνοεις τον τροπο λειτουργειας του ελληνικου συστηματος. Οποιος εχει απλα περασει απο αυτη τη χωρα γνωριζει πολυ καλα οτι τετοιες μυνησεις πηγαινουν κατευθειαν στο καλαθι των αχρηστων και ΕΑΝ τυχει και περασει απο ακροαση, τα χρηματα που πρεπει να καταβαλει ο ιδιωτης ειναι τοσα πολλα που στο κατω κατω δεν υποχρεουται να τα βγαλει απο την τσεπη του και ακομα και να καταδικαστει το περιοδικο, η ποινη θα ειναι τοσο αστεια που μονο ο κατηγορουμενος δεν θα αιστανεται ασχημα. Τι μπορεις να κανεις; Να ενημερωσεις τα ατομα που ασχολυοται με το χωρο για να κανουν αυτο που ανεφερες. Να ΜΗΝ αγορασουν το περιοδικο και μεσω του "ραδιο αρβυλα" να ειναι επικριτικοι στα σχολια τους.

"CommanderSP, και γω στο εξωτερικό σπούδασα και 5 χρόνια μάλιστα αλλά δε το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία για τα ελληνικά μου. Όπως έγραφα πριν φύγω, γράφω και αφού γύρισα."

Μεχρι και οταν τελειωσα το λυκειο τα ορθογραφικα λαθη που εκανα ηταν ελαχιστα, σε αντιθεση με αυτα που κανω τωρα. Δεν το λεω για να απολογηθω, δεν με τιμα ετσι και αλλιως, απλα ειπα την αληθεια. Οπως γνωριζεις, υπαρχει μια διαφορετικοτητα στον κοσμο.

"Και όσο για το κατά πόσο το quotation χωρίς αναφορά στην πηγή είναι παράνομο και ανήθικο θα σου πω ότι στο πανεπιστήμιο 5 χρόνια το πρόβλημά τους ήταν αν θα γράψω που το βρήκα και όχι τι θα κάνω με αυτό. Αυτό κατ' εμέ είναι μια μεγάλη μπούρδα και μόνο για τις τυπικότητες."

Εδω κανεις ΠΟΛΥ μεγαλο λαθος. Απο τη στιγμη που αναφερεις την πηγη, ξεκαθαριζεις οτι ΔΕΝ ειναι δικο σου και αναγνωριζεις αυτον που το εγραψε. Μετα ΦΥΣΙΚΑ και μπορεις να το κανεις οτι θελεις, γιατι παιρνοντας την δουλεια των παλαιοτερων και συνεχιζοντας απο εκει που σταματησαν, οριζεται η εξελιξη της κοινωνιας μας. Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινεται οπως επισης ΠΡΕΠΕΙ να ΜΗΝ ξεχναμε αυτους που δουλεψαν πριν απο εμας για να προσφερουν ενα εργο που μας βοηθησε.

"Ο πραγματικός κόσμος δουλεύει μέσα από την αντιγραφή και σε διαβεβαιώ ότι δε μιλάω σε επίπεδο φυλλάδων τύπου RAM αλλά για ολόκληρες επιχειρήσεις (και μάλιστα όχι ελληνικές)."

Οι γενικοτητες και οι ισοπεδοτισμοι δεν βοηθουν κανεναν. Εαν δεν θελεις να μιλησεις με γεγονοτα και αποδειξεις, τοτε δεν εχει νοημα η παραπανω τοποθετηση.

"Θέλεις να κάνεις κάτι γι αυτό; ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. Ενημέρωσε τον κόσμο για την άποψή σου όπως πολύ σωστά έκανες αλλά σταμάτα εκεί. Δεν έχεις στοιχεία για να υποστηρίξεις αυτό που λες και δεν έχει και νόημα."

Πηρα ΤΥΧΑΙΑ 3 παιχνιδια και τα κοιταξα στο gamefaqs.com. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ βρηκα το ιδιο αποτελεσμα. Δηλαδη αποδειξεις θεωρεις την εγγραφη σελιδων απο το περιοδικο μαζι με τα cheats του gamefaqs; Δεν εχω χρονο για να κανω τετοια δουλεια και οποιος τυχαινει να εχει το ενθετο αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει. Αυτα δεν ειναι ουτε γενικοτητες ουτε αοριστα παγματα. Εαν ημουν ομως εκδοτης σε καποια εφημεριδα και επρεπε να γραψω ενα τετοιο αρθρο, φυσικα θα ειχα κανει τα παραπανω.

"αυτό που μόλις έκανες (το ανέφερες στο forum πριν το αναφέρεις εγγράφως σε αυτούς) αποτελεί επίσης ποινικό αδίκημα (συκοφαντική δυσφήμιση)"

Θα μιλουσαμε για δυσφημιση οταν ολα αυτα ειναι αβασιμα. Απο τη στιγμη που ειναι βασιμα τα παραπανω, δεν νοειται ο ορος οποτε και δεν τιθεται θεμα παρανομιας απο τη δικη μου πλευρα.

"Αλλά να είσαι και συ δεκτικός στην κριτική. Εγώ τουλάχιστον την έκανα καλοπροαίρετα."

Εαν την ειχες κανει καλοπροαιρετα θα ειχες προσεξει την διατυπωση της.

CommanderSP

Δημοσ.

Δε θα κάνω το τόπικ flame war. Αν σου δίνει χαρά και δίκιο να έχεις πει την τελευταία λέξη, ας είναι: κέρδισες. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιο θεωρεί σωστό και πιο λάθος. Πάντως εντελώς ενημερωτικά "you don't have a case in your hands".

Δημοσ.
Δε θα κάνω το τόπικ flame war. Αν σου δίνει χαρά και δίκιο να έχεις πει την τελευταία λέξη, ας είναι: κέρδισες. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιο θεωρεί σωστό και πιο λάθος. Πάντως εντελώς ενημερωτικά "you don't have a case in your hands".

Ti les akrivws re file.........

Oti oloklhres etairies megales tou ekwterikou douleuoune me antigrafh???

Pou to emathes akrivws auto eeE? Se plhroforw oti zw ekswteriko kai ergazomai kiolassss......Kai oti les apla den stekei. Oloi kseroume to susthma ths Elladas. Den to katadikazoume vevaia alla oloi katalavainoune ti ginetai...Ta eukolws ennooumena!

Kai atakes tou tupou you dont have a case mas kanoune kai pisteuoume oti tous uposthrizeis kiolas.....O dikhgoros tou diavolou eisai??????

Δημοσ.

Το ελληνικό playstation magazine (psone) ήταν αντιγραφή μέχρι και στην τελεία. Το ελληνικό gamepro είχε ακριβώς τα ίδια cheats me το αμερικάνικο. Το περιοδικό user δημοσίευε αυτούσια κείμενα του περιοδικού pixel.

Για μένα το μόνο μοναδικό περιοδικό ήταν το pixel και ο μόνος μοναδικός συντάκτης ο Ανδρέας - Παρασκευάς Τσουρινάκης.

Δημοσ.
Και όσο για το κατά πόσο το quotation χωρίς αναφορά στην πηγή είναι παράνομο και ανήθικο θα σου πω ότι στο πανεπιστήμιο 5 χρόνια το πρόβλημά τους ήταν αν θα γράψω που το βρήκα και όχι τι θα κάνω με αυτό. Αυτό κατ' εμέ είναι μια μεγάλη μπούρδα και μόνο για τις τυπικότητες.

Και εγω Αγγλία ημουν 4 χρόνια, και αν χρησιμοποιούσες απλά quototations έπαιρνες στην καλύτερη ενα βαθμό να περάσεις την εργασία αν βασιζόσουν μόνο εκεί. Οπότε φυσικα και πρέπει να εχεις εναν μικρο/λογικό αριθμό quotes ωστε η εργασία να ειναι δικιά σου σύνθεση. Απο κει και πέρα, αν δεν εβαζες και σε πιανανε (πολλα πανεπηστίμια έχουν ειδικο software που ψάχνει αυτόματα σε internet & βιβλια περασμένα στη βάση του) απλά είχες τις συνέπειες.

Σημασία δεν εχει η Αγγλία εδω, αλλά το τί γινεται στην Ελλάδα. Το να κάνει μηνυση κάποιος στο RAM και στο όποιο RAM, εγω θα εκανα αν ηταν ΔΙΚΟ ΜΟΥ κείμενο/πευματική ιδιοκτησία και όχι στο άσχετο να βάλω λεφτά και απτην τσέπη μου, σιγά μην πάω κόντρα στον όμιλο ΔΟΛ. Στην καλύτερη θα χάσω τα λεφτά μου, το χρόνο μου και την ηρεμία μου, και στη χειρότερη αν είναι χοντρό το σκηνικό μπορεί και να με βρουν σε κανένα χαντάκι. Εδω ολόκληρος Κοκκαλης και κατηγορείται για ενα σωρό ΣΟΒΑΡΑ πράγματα απτο ίδιο το κράτος και τί του κάνουν?

Εχεις δίκιο για το οτι ο καθενας διαμαρτυρεται απτον καναπέ του, αλλά λιγες ειναι οι περιπτώσεις που μπορει να κανει τη διαφορα. Αλλά το τί γνωσεις έχει ο καθένας από ελληνική ορθογραφία δεν έχει κάποια σχέση με το θέμα μας, και ουτε μπορεί να κριθεί από αυτό, με δεδομένο οτι δεν επαγγέλεται κάτι σχετικό. Απλά το παιδί εκανε μια παρατήρηση (αν και λίγο υπερβολική κατά την άποψη μου), απο κει και πέρα όποιος θέλει σταματάει να αγοράζει το περιοδικό.

Εγω το παίρνω ανα κάποιους μήνες που με ενδιαφέρει το άρθρο που εχει, ασχετα αν μπορω και μονος μου να κανω την ερευνα και να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα. και μονο που μου τα εχει αναλυτικά μαζεμενα ολα μαζι μου αρκει, και ΟΚ 7-8 ευρω μια φορα το τριμηνο δεν θα μου λειψουν οποτε why not? :)

Δημοσ.
Και εγω Αγγλία ημουν 4 χρόνια' date=' και αν χρησιμοποιούσες απλά quototations έπαιρνες στην καλύτερη ενα βαθμό να περάσεις την εργασία αν βασιζόσουν μόνο εκεί. Οπότε φυσικα και πρέπει να εχεις εναν μικρο/λογικό αριθμό quotes ωστε η εργασία να ειναι δικιά σου σύνθεση.

Εχεις δίκιο για το οτι ο καθενας διαμαρτυρεται απτον καναπέ του, αλλά λιγες ειναι οι περιπτώσεις που μπορει να κανει τη διαφορα. Αλλά το τί γνωσεις έχει ο καθένας από ελληνική ορθογραφία δεν έχει κάποια σχέση με το θέμα μας, και ουτε μπορεί να κριθεί από αυτό, με δεδομένο οτι δεν επαγγέλεται κάτι σχετικό. Απλά το παιδί εκανε μια παρατήρηση (αν και λίγο υπερβολική κατά την άποψη μου), απο κει και πέρα όποιος θέλει σταματάει να αγοράζει το περιοδικό.

Εγω το παίρνω ανα κάποιους μήνες που με ενδιαφέρει το άρθρο που εχει, ασχετα αν μπορω και μονος μου να κανω την ερευνα και να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα. και μονο που μου τα εχει αναλυτικά μαζεμενα ολα μαζι μου αρκει, και ΟΚ 7-8 ευρω μια φορα το τριμηνο δεν θα μου λειψουν οποτε why not? :)[/quote']

1. Απλά κατέκρινα το γεγονός ότι μπορούσες να πάρεις βαθμό βάζοντας απλά τα quotations (που ας μη γελιόμαστε, ΔΕΝ είναι το νόημα του πανεπιστημίου). Δεν είπα πουθενά να μη βάζουμε quotations. Το κατά πόσο όμως είναι καταλυτικός παράγοντας είναι μεγάλη συζήτηση. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι εφ'όσον ήταν το quotation εκεί κανείς δεν αναρωτιόταν αν έχει καμμία σχέση με την ουσία της εργασίας. Το οποίο βέβαια καταστρατηγεί κάθε νόημα της μάθησης.

2. Αν είδες στο ποστ μου, έκανα την παρατήρηση για την ορθογραφία μόνο και μόνο επειδή ο φίλος κατέκρινε τον αριθμό κειμενογράφων/συντακτών/διορθωτών. Αλλιώς δε θα γινόταν καν το σχόλιο. Άλλωστε 80% των ποστ γραμμένων στα ελληνικά, χωλαίνουν άσχημα από ορθογραφία/συνταξη/γραμματική. Και επίσης με εκνευρίζουν τα ποστ που δηλώνουν επανάσταση αλλά το λεξιλόγιο μέσα σε αυτά δηλώνει "τυχάρπαστους" (και δεν εννοώ τον CommanderSP).

3. Και πολύ καλά κάνεις. Αυτό είναι και το νόημα άλλωστε. Για κάποιους είναι χρήσιμο για κάποιους όχι. Καλώς, πιστεύω, ένα προϊόν όπως τα περιοδικά κρίνεται ιστορικά από την πορεία την εξέλιξη και την κατάληξή του.

Δημοσ.

Αν εμείς αντιγράψουμε τα cheats από το Ram και τα δημοσιεύσουμε θα μας κάνει μήνυση το RAM?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, cheats αντιγράψανε... Έλεος...

Παίζει ρόλο ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι πατώντας Enter και γράφοντας Lumberjack παίρνω 1000 ξύλα; Ο αξάς μου ο Θανάσης το ανακάλυψε αφού έσπασε 2 πληκτρολόγια από την τσατίλα του επειδή ξέμενε διαρκώς από resources. :) :)

Που ΄σαι Θανάαααση ;) (αθάνατος Ζαμπέτας)

Δημοσ.

Πέρα από την άποψη μερικών, που είναι βασισμένη κάπου δεν είδα να πήρατε όλοι σας το RAM και να μιλήσετε! Απλά ακούσατε κάποιον-κάποιους που εκφέραν κάποιες απόψεις χωρίς να το ψάξετε... Μπορεί αυτό να ήταν χορηγία από το gamefaqs, μπορεί να τους πλήρωσαν, μπορεί-μπορεί-μπορεί! Δηλαδή γιατί το μυαλό του Έλληνα να πηγαίνει ΠΑΝΤΑ στο ότι του φέρονται "αδερφίστικα" μην πω την άλλη λέξη; Δηλαδή ενώ το θέμα δεν ενδιαφέρει κανέναν, γιατί, μη μου πείτε πως συγκλονιστήκατε αν το χ περιοδικό αντιγράψει κάτι, μπαίνω και βλέπω μια καραμπινάτη επικεφαλίδα που κατηγορεί κάποιο περιοδικό! Και το ακόμη πιο παράξενο, είναι πως όλοι σας εμπιστεύεστε την άποψη του συγγραφέα του θέματος και δεν κάθησε κανείς να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, παρά άρχισε να κράζει! Έλεος ρε παιδιά... Ζούμε σε κράτος διαφθοράς, ναι, μπορεί και ο εκδότης του περιοδικού να είναι μεσ'τη λάσπη, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Φιλικά.

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα αυτο το παραπτωμα γινεται κατα συρροη οποτε και οπως παρατηρησες κανεις δεν ξαφνιαστηκε κιολας. Μετα το μεγαλο χαμο με το gamelife.gr οπου αρχικα προσπαθησαν να τα κουκουλωσουν σβηνοντας μυνηματα και κανοντας ban μελη, ερχεται αλλη μια αποδειξη οτι δεν υπαρχει ελεγχος σε αυτη τη χωρα και ο καθενας δεν σεβεται κανεναν. Αυτα τα δυο (μαζι με μια παλαιτερη υποθεση του περιοδικου GAMES - αλλα αυτο ειναι χαρτι υγειας anyway) ειναι οι περιπτωσεις που υπεπεσαν στην δικη μου αντιληψη. Αλλα εγω δεν διαβαζω ελληνικα περιοδικα (απο τοτε που μπορεσα να διαβαζς ξενο τυπο) οποτε οπως καταλαβαινετε, πρεπει να εχει ξανασυμβει πολλες φορες.

Τωρα το κατα ποσο λεω εγω ψεματα, οπως πολυ σωστα αναφερθηκε, μπορειτε να παρετε το περιοδικο να το δειτε και μονοι σας. Δεν μπορειτε ομως να ριχνετε βελη κατα του συγγραφεα του κειμενου ΠΡΙΝ το επιβεβαιωσετε, γιατι τετοιες τοποθετησεις ειναι λογια του αερα. Τελος, δεν ειμαι καποιο μελος που αλλαζει "ταυτοτητες" σαν τα πουκαμισα, απεναντιας μαλιστα, δεν με συμφερει να πω ψεματα (λογω μιας παροιμιας που λεει κατι για ενα ματι και ενα ονομα :P)

CommanderSP

Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι όσοι λέτε οτι γκρινιάζουμε απτον καναπέ και δεν κανουμε τίποτα, εσείς δηλαδή τί ακριβώς κάνετε για την κατάσταση αυτή και την οποιαδήποτε άλλη....?

Εδώ η χωρα ειναι τέτοιος στάβλος που είχανε μείνει τόσα νησιά χωρίς προμήθειες επειδή οι αλήτες στα λιμάνια κάνανε απεργία. Και θα ασχοληθούμε με το τί γράφει το RAM?

Ή όταν έχουν απεργία τα ΜΜΜ και δεν μπορεί να πάει ο κόσμος στη δουλειά του? Κάνει απεργία ο λεοφοριατζής γιατί θέλει πιο πολλά λεφτά, συγχρόνως όμως εσύ και εγώ μπορεί να μην έχουμε αμάξι και ΧΑΝΟΥΜΕ λεφτά πληρώνοντας ταξί (οι τυχεροί που βρήκαν) ή δεν πάμε καν στη δουλειά.. Επειδή ο ΑΛΛΟΣ έχει παράπονα, την πληρώνεις τελικά εσυ και εγώ.

Ας ασχοληθεί με το RAM κανένας ανταγωνιστής του μπας και καταφέρει και πάρει κανα τευχος παραπάνω. :D :D :D

Δημοσ.

Να σας πω μερικά παραδειγματάκια αντιγραφών σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της καθημερινής μας ζωής:

Στην Τηλεόραση

Τα ψυχαγωγικά προγράμματα του στιλ: εδώ τρώμε πίνουμε και γλεντάμε και εσείς μας βλέπετε. Όλα τα κανάλια που σέβονται τον τηλεθεατή έχουν ένα τέτοιο πρόγραμμα αντιγραφή… ίσως… από πού…δεν θυμάμαι. Να μην πω για τα reality. Ο κλέψας του κλέψαντος (και με παραλλαγές για το νομότυπο της υπόθεσης).

Θυμάμαι ένα κανάλι στην Πάτρα που τύχαινε πάντα να βάζει τις ταινίες που θα παίζονταν σε άλλα «μεγάλα» κανάλια μια μέρα πιο πριν. Η μήπως οι άλλοι έβαζαν τις ταινίες του Πατρινού καναλιού….δεν ξέρω…

Στις Εφημερίδες

Κάποιος έβαλε δώρο κάποια στιγμή ένα CD/DVD. Κοιτάξτε που έχουμε φτάσει σήμερα. Την Κυριακή πρέπει να πάρει κάποιος καροτσάκι λαϊκής για να πάει στο περίπτερο για εφημερίδες.

Στα περιοδικά

Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται χωρίς να αντιγράφει ο ένας τον άλλο να ανακυκλώνονται τα ίδια θέματα από το ένα εξώφυλλο στο άλλο. Μπορείτε να το καταλάβετε εσείς; Για τα δώρα που δίνουν δε…βλέπε: Στις εφημερίδες.

Στις καταναλωτικές συσκευές

Οι Κινέζικες, Κορεάτικες, Ινδιάνικες, Πακιστανικές… συσκευές που κατακλύζουν την αγορά πιστεύετε ότι φτιάχνουν δικές τους συσκευές ξεκινώντας από σχεδιασμό και έρευνα ή ξεκινώντας από την αντιγραφή της πλακέτας κάποιας ανταγωνίστριας εταιρείας;

Στα ανταλλακτικά κάθε τύπου

Όλοι μας ξέρουμε ότι αν θες να βάλεις γνήσιο ανταλλακτικό θα το χρυσοπληρώσεις, γιατί στην τιμή του περιλαμβάνονται όπως και παραπάνω τα έξοδα σχεδιασμού και έρευνας, εκτός αν θες να βάλεις ένα «ιμιτασιόν» (συνήθως Ιταλικό που έχουν παράδοση στην αντιγραφή) που θα σου κάνει την ίδια δουλειά στα μισά λεφτά. Τον εφευρέτη δεν θυμάμαι να τον είδα πουθενά.

Δεν γράφω άλλα γιατί φοβάμαι ότι σας κούρασα…

Όλοι νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε και άλλα παραδείγματα…

Τώρα αν τα cheats του Ram είναι αντιγραφή, μπορεί και να είναι…

Από πού ξέρει κάποιος να μας πει;

Γιατί δεν είμαι σίγουρος ποιος τα πρώτο-ανακάλυψε αφού ούτε τα ξένα site δεν γράφουν πουθενά ποιος παίκτης τα βρήκε. Γιατί κάποιος παίκτης νομίζω ότι πρέπει να έχει τα εύσημα της συγκεκριμένης ανακάλυψης έτσι δεν είναι;

Και το σημαντικότερο. Για να είναι κάτι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας πρέπει να είναι κατοχυρωμένη η συγκεκριμένη πνευματική ιδιοκτησία σε κάποιον.

Έχει κατοχυρώσει κάποιος τα συγκεκριμένα cheats;

Δημοσ.

Tα cheats δεν τα βρισκει ποτέ κανείς μόνος του. Αν ειναι δυνατον να ΣΚΕΦΤΕΙΣ να γράψεις "givememoney" πατώντας ALT, CTRL, Κάτω βελάκι, ενω συγχρόνως να πίνεις καφέ και να κάνεις κωλοτούμπες... Ε δεν γίνεται! :P

Τα δίνουν οι ίδιες οι εταιρίες, και κάποτε ειχα διαβάσει ότι τα δίνουν ωστε σε περίπτωση κολλήματος κάπου λόγω δυσκολίας να μην το παρατήσει ο αλλος τελείως! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...