Προς το περιεχόμενο

CS - Connection Problems

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα CS δεν παίζω πολύ' date=' αλλά από όσο θυμάμαι δεν είχα δεί κάτι τέτοιο.

Μήπως κάνει update game content όσο παίζεις, με αποτέλεσμα να τρως time-outs και τέλος να γίνεσαι disconnect ?[/quote']

τσου, ηταν απο τα πρωτα που τσεκαρα,

μηπως ο steam client εκανε καποιο update.

2 σχετικες ρωτησουλες:

α. κανενα ελαφρυ κ δωρεαν παιχνιδι ή καποιο προγραμμα που κανει παρομοια χρηση του δικτύου, υπαρχει να εγκαταστησω ? και

βου. ποια ειναι η εντολη στην command line για να δω ποια προγραμματα κανουνε χρηση της γραμμης?

το zone allarm ειναι αξιοπιστο οσον αφορα τα προγραμματα που δειχνει οτι ειναι stand-by στη γραμμη?

πλεον εχει αρχισει να ξεφευγει απο το να καταφερω να παιξω cs on-line κ εισερχεται στα ορια του να καταφερω να βρω λυση σε ενα μαλλον, αξιοπεριεργο προβλημα απο τα πολλα που συμβαινουν στα πισια μας

Δημοσ.

δοκίμασε να κατεβάσεις το nexuiz (http://www.nexuiz.com) που είναι free και δες αν έχεις προβλήματα και αν είναι ομαλό το gameplay. πάντως από πλευράς γραμμής φαίνεσαι πολύ οκ (φτου φτου μη σε ματιάσουμε:) )

Δημοσ.

@ekkli

Επειδή παίζω CSS και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα όχι μόνο σε CSS αλλά και σε οποιοδήποτε game πλην του ProEvolutionPro5 όπου και ήταν ο λόγος που αναβάθμισα την γραμμή και problem solved, σιγουρέψου ότι δεν έχεις κανένα spyware να σου τρώει bandwidth, κλείσε εντελώς οποιοδήποτε firewall κατά προτίμηση από msconfig καθώς και ότι άλλο process δεν χρειάζεσαι, μην χρησιμοποιείς netlimiter με steamclient open. Προσπάθησε να μπεις σε ελληνικούς σερβερ και αν δεν βρεις λύση πέτα του ένα ψυχρό φορματ και το πρόβλημα σου σίγουρα θα λυθεί αφού οι τιμές της γραμμής σου που έχεις δώσει είναι αρκετά καλές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

gia na katafereis na paikseis cs sto internet me 384

prepei na alakseis tis times sto rate (px 25000) sto cl_updaterate (20) kai sto cl_cmdrate (20)

kai paizeis me tis times wspou na katafereis na exeis ikanopoihtiko lag!

logika prepei na paizeis me 50lag peripou otan einai katharh h grammh

h isdn paei kalytera pantws

Δημοσ.

tarrasque, το nexuiz θελει μαλλον καποιο port-forwarding απ'ότι ειδα στο σάιτ κ δεν ξερω ακριβως πως να το κανω.

bend, spyware δεν εχω, αλλα για να σιγουρευτω για το ποια προγραμματα κανουνε χρηση γραμμης προσπαθω να θυμηθω τη εντολη στην command line.

ThrowDOWN, μπα, δεν πιανει τπτ. αν το πιεσω πολυ μαλιστα, νομιζει οτι ειναι καταψυκτης το μηχανημα κ παγωνει τα παντα.

θενξ εβριμπαντι,

αλλα δεν μπορω να παιξω ακομη.

θελω να σκωτωσωωωωωωωωωω

Δημοσ.

tarrasque, το nexuiz θελει μαλλον καποιο port-forwarding απ'ότι ειδα στο σάιτ κ δεν ξερω ακριβως πως να το κανω.

bend, spyware δεν εχω, αλλα για να σιγουρευτω για το ποια προγραμματα κανουνε χρηση γραμμης προσπαθω να θυμηθω τη εντολη στην command line.

ThrowDOWN, μπα, δεν πιανει τπτ. αν το πιεσω πολυ μαλιστα, νομιζει οτι ειναι καταψυκτης το μηχανημα κ παγωνει τα παντα.

θενξ εβριμπαντι,

αλλα δεν μπορω να παιξω ακομη.

θελω να σκωτωσωωωωωωωωωω

Δημοσ.

k egw to idio provlhma eixa me thn 384 sxetika kala sto download

alla cs paparia wspou den adeksa ta eixa dokimasei ola mexri k ston ote phga

k mou eipan to pio koufo pragma pou exw akousei(mhpws to modem einai makrua

apo to pc)akouson akouson k den mou pesan k ta malia:D

anyway den adeksa k epeidh xwris cs den paleuetai thn ekana 512 k luthike to provlhma

mia k kalh!Apo oti mou eixan pei alloi kamenoi san emema csplayer htan

oti eixan dothei perisoteres 384 paketa se merikes perioxes apo oti

adexe pragmnatika to diktio k eixe dhmiourghthei

auto to problem..k oti me 384 den uparxei statherothta(kala oxi oti uparxei

me tis alles grames edw sthn ellada alla tespa)

Δημοσ.

k egw to idio provlhma eixa me thn 384 sxetika kala sto download

alla cs paparia wspou den adeksa ta eixa dokimasei ola mexri k ston ote phga

k mou eipan to pio koufo pragma pou exw akousei(mhpws to modem einai makrua

apo to pc)akouson akouson k den mou pesan k ta malia:D

anyway den adeksa k epeidh xwris cs den paleuetai thn ekana 512 k luthike to provlhma

mia k kalh!Apo oti mou eixan pei alloi kamenoi san emema csplayer htan

oti eixan dothei perisoteres 384 paketa se merikes perioxes apo oti

adexe pragmnatika to diktio k eixe dhmiourghthei

auto to problem..k oti me 384 den uparxei statherothta(kala oxi oti uparxei

me tis alles grames edw sthn ellada alla tespa)

Δημοσ.

Port-forwarding θέλει μόνο σε περίπτωση που στήνεις server οπότε θα σου παίξει dont worry.

Κάτι άσχετο μήπως έχεις peer guardian και παίζει παράλληλα?

Δημοσ.

Port-forwarding θέλει μόνο σε περίπτωση που στήνεις server οπότε θα σου παίξει dont worry.

Κάτι άσχετο μήπως έχεις peer guardian και παίζει παράλληλα?

Δημοσ.

ειδα στις οδηγιες στο σάιτ, πως χρησιμοποιει συγκεκριμενη πορτα για ανταλλαγη δεδομενων

κ απο την εμπειρια μου με το dc υπεθεσα πως χρειαζεται καποιο port-forward.

γιατι αν τρεξω το παιχνιδι κ πατησω join, δεν βρισκει τιποτα, σαν να ειμαι ο μοναδικος στο κοσμο που το παιζω :)

peer guardian δεν χρησιμοποιω, κ γενικα προσπαθω να περιορισω ολα τα προγραμματα που κανουν χρηση δικτυου,

κ για αυτο το λογο ψαχνω την εντολη που δινουμε στη command line κ μας δινει λιστα αυτων των προγραμματων.

μπορει να μου την πει καποιο παιδακι ?

Δημοσ.

ειδα στις οδηγιες στο σάιτ, πως χρησιμοποιει συγκεκριμενη πορτα για ανταλλαγη δεδομενων

κ απο την εμπειρια μου με το dc υπεθεσα πως χρειαζεται καποιο port-forward.

γιατι αν τρεξω το παιχνιδι κ πατησω join, δεν βρισκει τιποτα, σαν να ειμαι ο μοναδικος στο κοσμο που το παιζω :)

peer guardian δεν χρησιμοποιω, κ γενικα προσπαθω να περιορισω ολα τα προγραμματα που κανουν χρηση δικτυου,

κ για αυτο το λογο ψαχνω την εντολη που δινουμε στη command line κ μας δινει λιστα αυτων των προγραμματων.

μπορει να μου την πει καποιο παιδακι ?

Δημοσ.

αμ μπραβο ρε αγαμε, να'σαι καλα.

ελπιζω να προλαβω μεσα στο πενθημερο, να κοιταξω τη βλακεια.

καλημερα κ καλη βδομαδα εβριμπαντι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...