ekkli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 το εγκατεστησα αυθεντικο, δημιουργησα steam account, ολα οκ. αλλα εχω μεγαλο προβλημα με τους σερβερς, η καλυτερη διαρκεια που ειχα ητανε χθες, περιπου μια ωρα επαιζα. κατα τ'αλλα δεν μπορω να συνδεθω πουθενα για πανω απο 30 δεύτερα. εχω συνεχη κολλημματα -κ τελικα παγωματα- κ μου βγαζει πανω δεξια connection problem η γραμμη μου ειναι μια χαρα κατα τ'άλλα -νομιζω οτι ειμαι απο τους τυχερους κ γενικα κανω downloads με σταθερο 42 με συνδεση 384/128. υπαρχει καποιο tip που μου εχει ξεφυγει για να συνδεθω κανονικα σε σερβερ ?
greekboy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 off topic apo periergeia kai mono poio counter exeis? off topic
billpeppas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μην συσχετίζεις το download speed σου με το gaming... Gaming = big amount of small udp packets... packet restrictions by pOTE...& packet loss = death Κατέβασε το All Seeing Eye, και τρέξε το Autodetect connection και πες μας πόσα packets received/s σου βγάζει ( η γραμμή να είναι εντελώς free εκείνη την στιγμή του test )
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 To idio provlima exw kai egw stin adsl mou. Otan den leitourgei, pou ginetai suxna auto kai mpainw me isdn, tote ta ping einai polu kala. Kai pali o ote exei kanei to thauma tou.
ekkli Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 billy, το all-seeing eye δινει: packet header overhead (bytes) 98 max packets per sec 96 αυτα ειναι καλα ? greekboy, το 1.6 παιζω
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 billy' date=' το all-seeing eye δινει: packet header overhead (bytes) 98 max packets per sec 96 αυτα ειναι καλα ? greekboy, το 1.6 παιζω[/quote'] Χμ δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου οπότε. Κάνε κάτι άλλο τώρα, μην χρησιμοποιείς την σύνδεση ( πάλι ) και κάνε το εξής: Start -> Run -> CMD ping -n 100 ποιόν ISP έχεις για να σου πώ που θα κάνεις ping
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ok, then type: ping -n 100 forthnet.aix.gr Δες στο τέλος στα statistics αν λέει Packets Lost,και αν ναί, πόσα.
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 λοστ ζερό. κ μέιτ' date=' θενξ για το χρονο σου[/quote'] Περίεργα πράγματα... Κανά άλλο game έχεις να δοκιμάσεις ? { τουλ. να δούμε αν είναι game related }
papiadyths Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 to endexomeno port forward aplws na anaferw...dhladh na xreiastei na anoikseis ports apo to router sou wste na leitourghsei swsta kapoia efagrmogh (sto paradeigma mas to cs) http://www.portforward.com good luck!
bend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 billy' date=' το all-seeing eye δινει: packet header overhead (bytes) 98 max packets per sec 96 αυτα ειναι καλα ? greekboy, το 1.6 παιζω[/quote'] Παιδία μπορεί να λέω και μα***** αλλά μου φαίνεται αδιανόητο με σύνδεση 384 να του δίνει max packets/sec 96. Εγώ έκανα την γραμμή μου update σε 512 για να πάρω αυτές τις τιμές.
ekkli Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Παιδία μπορεί να λέω και μα***** αλλά μου φαίνεται αδιανόητο με σύνδεση 384 να του δίνει max packets/sec 96. Εγώ έκανα την γραμμή μου update σε 512 για να πάρω αυτές τις τιμές. το εχω καταλαβει οτι εχω καλα νουμερα αλλά αποφευγω να περηφανευομαι για τη γραμμη μου -εχουμε φτασει να ειμαστε προληπτικοι στην ελλαδα με τις επικοινωνιες κ τωρα που το γραφω αυτο , θα παρει φωτια το καφαο στη γωνια κ θα μεινω χωρις τηλ για 2 βδομαδες. bill, τωρα που το σκεφτομαι, δεν εχω ξαναπαιξει δικτυακα με την dsl. επαιζα παλιοτερα cm αλλα με pstn, μαλλον δεν μετραει αυτο, ε? εχει ακουσει κανεις για κανενα μπαγκ στο steam client ? μηπως οφειλεται εκει ?
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Παιδία μπορεί να λέω και μα***** αλλά μου φαίνεται αδιανόητο με σύνδεση 384 να του δίνει max packets/sec 96. Εγώ έκανα την γραμμή μου update σε 512 για να πάρω αυτές τις τιμές. Κάτω στην Αθήνα στο σπίτι φίλου που είναι σε περιοχή με πολύ λίγους ADSL Users, έχει 116 packets/s όλη την ημέρα
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 εχει ακουσει κανεις για κανενα μπαγκ στο steam client ?μηπως οφειλεται εκει ? Κοίτα CS δεν παίζω πολύ, αλλά από όσο θυμάμαι δεν είχα δεί κάτι τέτοιο. Μήπως κάνει update game content όσο παίζεις, με αποτέλεσμα να τρως time-outs και τέλος να γίνεσαι disconnect ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.