Dolkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 μετα την τελευταια επανεκινηση που εκανα ανακαλυψα οτι κανενας media player απο αυτους που εχω στο pc δεν μπορει να τρεξει αρχεια avi τα οποια μεχρι πριν ετρεχαν εκτως απο μια ταινια που καταφερνει να την τρεξει κανονικα. ενω ο καθε player ξεχωριστα φορτωνε την ταινια δν γινοταν ποτε αναπαραγωγη κ κολουσαν ολοι οι players ειτε ηταν wmp ειτε winamp ειτε bsplayer. τα mpg τα ανοιγει κανονικα. απλα ψαχνω καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει. 'Εχω κάνει αυτό το Post κ σε άλλη κατηγορία του foroum από δικό μ λάθος έπειτα απ'ο ψάξιμο ανακάλυψα ότι δεν είναι εφικτή η αναπαραγωγή των avi αρχείων που χρησιμοποιούν διαφορετικο codec από το ac3filter. Έχω κατεβάσει codecs k το VideoInspector το οποιο μ λέει ότι όλα είναι ok. Έχω κάνει uninstall k reinstall όλες τις εφαρμογές που τρέχουν avi.. Αλλά ακόμα τπ
Steven1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τους codecs τους έχεις κάνει uninstall-reinstall???
Dolkin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ta exw kanei ametrhtes fores :\ alla tpt. to provlhma sigoura exei na kanei me codecs alla dn mporw na to lysw :\ an eixe ly8ei me apegkatastash k epanegkatastash 8a eixe ly8ei. k apo th stigmh pou to VideoInspector leei oti dn yparxei probs me ta codecs k oti ola einai ok shmainei oti einai perasmena k leitourgoun kanonika. isws kati exei ginei k dn mporoun na xrhsimpoih8oun apo tous players.otna 3ekina h anaparagwgh fortwnoun oi xvid (logw ths kwdikopoihshs twn vids) k kolaei o player teleis. an pathsw pause k roxwrhsw th mpara pio mprosta deixnei kapoia eikona alla kolaei akoma perissotero. an to prob htan h eleipsh codecs 8a epairna k ena analogo msg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.