Προς το περιεχόμενο

Ανελέητα crash!

tip8y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε =)

παμε στο προβλημα μου: εχω 1 pentium 4 στα 1.6g με 256αρα ram & XP, κι εδω και κανα 3μηνο κρασαρει οπως δε κρασαρε ποτε στα προηγουμενα 5 χρονια που τον ειχα!

ριπαρω cd - κρασαρει

βαζω webcam στο messenger - κρασαρει

βλεπω dvd - κρασαρει, και δε συμμαζευεται...

εχω σκαναρει με kaspersky & f-secure για καναν ιο, εχω τσεκαρει με το microsoft antispyware για τπτ περιεργο αλλα τπτ.

και το καλυτερο: εχω δοκιμασει να κανω format μπας και βρω την υγεια μου, αλλα κι εκει κρασαρει, LOL!

μπορω να πω κι αλλες λεπτομερειες εφ'οσον χρειαστει, αλλα πριν απο αυτο να πω οτι εχω προσεξει κατι περιεργο:

στον task manager εχω παρατηρησει τους 3 αυτους μηνες οτι η system idle process τρωει μεχρι και 99% μνημη, αν εχετε ξανααντιμετωπισει παρομοια περιπτωση πειτε μου κι εμενα τι στο καλο μπορει να φταιει...

merci =)

Δημοσ.

Φίλε η idle process είναι απλά η κατάσταση του υπολογιστή σου όταν δεν κάνει τπτ. Οπότε είναι καλό να είναι στο 99% :).

Φαίνεται πρόβλημα hardware αλλά εδώ κάπου διάβασα ότι πολλές φορές φταίει και η σκόνη οπότε ρόξε καλού καού και ένα καλό καθάρισμα εκεί μέσα στον υπολογιστιή

Δημοσ.
Gia su filos welcome...ipoptevome torfodotiko..

κι εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι...καμια λυση χωρις να χρειαστει να αγορασω κατι...?

εκανα memory check, τπτ. θα κοιταξω και αυτο με τη σκονη μπας και...=)

Δημοσ.

δοκιμασα να διορθωνα τπτ με το registry mechanic αλλα και παλι...crash during scanning (LOL)

any ideas γιατι δε την παλευω...?

Δημοσ.

Αν δεν ειναι μνημη φιλαρακο το πιο πιθανο ειναι πως ο δισκακος σου την κανει σιγα σιγα. Αν μπορεις να βαλεις εναν αλλο και να κανεις μια απλη εγκατασταση των ΧΡ και σου δουλεψει τοτε αυτο ειναι. Αλλιως ειναι τροφοδοτικο αλλα χλωμο ειναι πιο σπανιο αυτο απο την εμπειρια μου

Δημοσ.

Exeis tsekarei an ta anemistirakia mesa doulevoun sosta?

Rikse mia matia giati to na crasharei kata tin diarkia treksimatos kapion efarmogon mporei na simenei oti anevenei h thermokrasia se cpu me apotelesma na crasharei...

Δημοσ.

απολυτως τπτ, απλα κολλαει το συμπαν κ πρεπει να κανω restart με το κουμπακι...

λοιπον, δοκιμασα να κανω boot το cd των XP εχοντας αφαιρεσει τον σκληρο που περιειχε τα windows, και ΝΑΙ, παλι κρασαρε πανω στο setup !

αρα να υποθεσω δεν παιζει να φταιει ιος η ο,τιδηποτε σχετικο με το συγκεκριμενο σκληρο...χμμμ...

w t f . . .

Δημοσ.

1) Koita gia iper8ermansi logo epexergasti, logo kakis ergonomias rois aera entos-ektos pc.. kai gia skoni.

2) Afou deis ta parapano kai KA8ARISEIS ti skoni apo to pc sou, prosexe an kanei kanena periergo 8orivo o skliros diskos sou.

3) An kai pali de ginetai tpt .. sikose to pc sou kai pigaine to se kanena texniko na to dei..

Ta parapano isxioun gia ton logo tou oti to pc sou "krasare KAI stin egkatastasi twn Windows XP..".

Opote logika paizetai kapio conflict me kapio hardware tou pc sou..

Me liga logia pigaine to se texniko!

Peraitero simvoules apo edo mesa de nomizo na se boi8isoun. Apo ti stigmi pou den exeis ti gnosi na vreis ti problem paizei apo hardware meria.. kai isos fovasai na asxoli8eis me auta, i moni lisi einai enas kalos texnikos 'h kapios empeiros filos.

Filika.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...