mitsos24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Σημερα προσπαθησα ν' ανοιξω τον ΤΜ αλλα μου πεταξε το μηνυμα: "Task Manager has been disabled by your administrator" !!! Ειναι δυνατον? Αφου εγω ειμαι ο admin! Εκανα Scan για ιους και τα σχετικα με το F-secure αλλα τιποτα λεει! Βοηθεια γιατι δεν θα το γλιτωσω το Format! Ευχαριστω!
mitsos24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Α επιπλεον εκανα και ενα restart αλλα τιποτα! Μπορει να εχει σχεση με το προγραμμα Folder lock του οποιου ξεχασα το Password και μου κλειδωσε το PC χθες?
activex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 kati kolises psaksou kai me alla programata spybot search & destroy, Spyware Doctor...episis rikse mia matia kai sta process pou fortoneis apo enarksi ektelesi grapse msconfig kai pane sthn ekkinhsh.. edit: peta kai auto to folder lock...
vadou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Exei to Folder Lock epiloges gia windows tweeks?na kobei px to control panel an de baleis to password h kati analogo?an exei tote mallon ayto ftaiei.
antonl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108007
mitsos24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τελικα εκανα format. Eυχαριστω παντως ολους σας! Μακαρι να ειχα δει το τελευταιο ποστ πιο νωρισ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.