koker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 edo kai poli kero to exo balei sto mati... iparxei kapoios pou to exei kai tou exei bgali problimata? einai sta 1800e kai exei ta eksis: -P4 640 (2mb l2 cash, 3.4 MHZ FSB) -17" othoni 1440x900 -1gb ram (2x512) -100Gb skliro -bluetooh ,Wireless LAN -Ati x600 256mb pci express 16 bit 3d soundblaster 6 in1 card reader ean exei na protinei kaneis kapion alon me <<akribos ta idia xaraktiristika>> i me kalitera(xoris na isteri pouthena se sxesei me ton hp pou thelo na promitheuto), tha parakalousa na mou ton protinei giati exo skasei........... :confused: ps. den mporo na perimeno parapano apo ta teli tou minos gia ayto min mou protinete kati pou tha bgei to kalokeri
realestate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 οχι hp. Aσχετο service και τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα. συχνα προβλήματα με drivers κυριως modem και dvd <βαρύ λειτουργικό> και μεγαλες δυσκολίες στο format συχνα κολληματα και ασυμβατότητες με διαφορα προγραμματα ( win fax , nero 7 ,clonedvd ) μακρυα απο hp για να εχεις το κεφάλι σου ησυχο και τα λεφτα σου στην τσεπη σου
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 @realestate -Aσχετο service και τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα. Oudemia sxesh exoun afta me thn pragmatikotita. Yparxei apsogh eksyphretish kai ypostiriksh akoma kai service (enoite panta apo thn Info Quest kai thn genikh antriproswpeia sthn Ag. Paraskevh) -συχνα προβλήματα με drivers κυριως modem και dvd Ean pas sto site ths etaireias sto section http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?lc=en&lang=en&cc=us&dlc=en&product=1139017&os=228 den nomizw na leipei tipota apo osa xreiazetai to mhxanaki afto gia na doulepsei, -<βαρύ λειτουργικό> και μεγαλες δυσκολίες στο format katholou vary kai para poly efkolo format afou oute kan kryfo partition exoun kai sou dinoun mazi kai ta cd me ta windows (EN, GR) kai tous drivers tous. -συχνα κολληματα και ασυμβατότητες με διαφορα προγραμματα ( win fax , nero 7 ,clonedvd ) ti na pw gi'afto ? exoun perasei apo ta xeria mou 7 laptops ths HP kai oudepote eixa kapio tetio provlima. Afto ton kairo exw ena ZD8179EA kai apla paei teleia! oute to paramikro parapono. Den kserw pou akrivws ta vrhkes, h pws ta skeftikes afta pou eipes alla einai entelws ekswpragmatika. H HP einai etaireia me @@ kai apo tis liges sovares kai aksies sto tomea twn ypologistwn,analwsimwn,eksoplismou grafeiwn klp. As mas pei kai kapios allos tis apopseis tou peri HP Filika
realestate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ουτε τα βρήκα καπου ξεμπαρκα ουτε τα κατεβασα απο το μυαλο μου για να θιξω την hp.αλλα καποιος που ασχολειται απο το 1980 με υπολογιστες και μάλιστα με αρκετους hp ( και οχι μονο επτα γιατι καποτε ολες οι εταιρειες μονο hp ειχαν )ολα αυτα το χρονια , πιστεψε με εχει μια πιο ξεκαθαρη και ολοκληρωτικη αποψη γιαυτη την <εταιρεια> και κατι αλλο σε αυτα τα ολίγα προβλήματα που απαριθμησα προηγουμενως εχω να προσθεσω το ψευτικο της κατασκευης ( τα harman gardon της ελειπαν ) και να επαυξησω την ασχετότητα αυτων που δουλευουν στο τεχνικο τμημα. HP μια εταιρεια που πριν μερικα χρονια εκανε package made usa οσο για τα @@ ειναι fake
rodez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Εγω έχω τον 8075 εδω και 6 μηνες.Θα σου πω την εμπειρια μου.Εχει υπεροχη οθονη και γενικα ειμα πολυ ευχαριστημενος απο τη λειτουργια του,ο δικος μου εχει σκληρο στις 4200 το οποιο σε ορισμενες περιπτωσεις εινα προβλημα.Απο ασυμαβτοτητες και drivers δεν εχω κανενα προβλημα και για τη καρτα γραφικων χρησιμοποιω τους drivers omega με κανενα προβλημα.Αυτα ηταν τα καλα. Ο υπολογιστης μου το τελευταιο εναμιση μηνα δεν εινα στα χερια μου αλλα στο service.Αρχικα μου αλλαξαν καρτα γραφικων μετα μητρικη και σημερα μου ειπαν οτι θελω και σκληρο δισκο!!!Απο εξυπηρετηση χαλια.Ενω αρχικα μου ειπαν οτι το ανταλλακτικο ,η μητρικη θα επαιρνε 1 βδομαδα τους πηρε 3 τελικα.Υστερα δεν με ενημερωσαν οτι ο σκληρος θα πηγαινε για πεταμα και θα εχανα τα αρχεια μου αλλα το εμαθα επειδη κατα τυχη πηρα τηλεφωνο και μου το ειπε ο τεχνικος οχι η κοπελα που σε ενημερωνει(infoquest).Me λιγα λογια εχει μεινει το μονιτορ και οι μνημες απο το παλιο μου υπολογιστη εχει περασει ενας μηνας και δεν ξερω ποτε θα τον παρω αφου εχθες παρηγγηλαν νεο σκληρο.Εχω μιλησει και 2 φορες με τη HP και μου λενε οτι αυτοι δεν φταινε για τη καθυστερηση και οτι για να γινει αντικατασταση πρεπει να γινε service στο ιδιο part 3 φορες!!Και για να μην ξεχασω η μπαταρια διαρκει 1 ωρα με το ζορι Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα ηταν προς ενημερωση γενικως οποτε νομιζω πως αξιζει
realestate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 rodez εισαι απο τους συνηθεις ατυχους πελατες αυτης της εταιρειας. παρολα αυτα πιστευω οτι στο επομενο διμηνο θα εχεις παλι πισω τον υπολογιστη σου και το λεω αυτο γιατι κατι παρομοιο συνεβη και σε καποιον συνεργατη μου. βεβαια το αποτελεσμα δεν ειχε καμμια σχεση με αυτο που αγορασε .Eτσι λοιπόν τον εδωσε στον εντεκαχρονο γιο του για να φτιαχνει cd με mp3
nobleman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αν και είμαστε off-topic... Με Compaq Armada E500, πρώτη επαφή για πρόβλημα οθόνης, ταλαιπωρία χωρίς να την αλλάξουν, δεύτερη ταλαιπωρία χωρίς να την αλλάξουν, τρίτη με το ίδιο πρόβλημα, μου είπαν ότι άλλαξαν την οθόνη αλλά τελικά μου άλλαξαν το φορητό και δεν τον πήρα χαμπάρι... το ανακάλυψα στο τελωνείο όταν είδα άλλο SN στο BIOS!!! Το service όμως το είχε ο ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ... Για το service της ΗΡ για ένα 3380 πολυμηχάνημα, στους 11 μήνες - με 12 εγγύηση - τα παιξε, μου λένε να το αλλάξουμε, εάν δεν υπάρχει αντίρρηση, μου στέλνουν ένα παλιό δήθεν και καλά μέσα σε ζελατίνες, ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για άλλου πελάτη που έχει γίνει προφανώς η ίδια «μπουγάδα», στους 10 μήνες πάλι το ίδιο πρόβλημα, μας το έφτιαξαν και το έστειλαν πίσω σε 1 μήνα... Σε όλες τις περιπτώσεις τα ταχυδρομικά ήταν δικά μας υποχρεωτικά... λόγω επαρχίας δεν είναι και λίγα... την τρίτη φορά θυμάμαι ήταν 45€... Τέλος, όταν πήρα να ρωτήσω για πόσο καιρό ακόμα ισχύει η εγγύηση αφού μας έδωσαν καινούργιο, είπαν δεν μπορούμε να σας πούμε!!!!
nobleman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τώρα, σχετικά με το laptop... Θα έλεγα ότι τα P4 δεν είναι και τόσο επιτυχημένα και κυρίως πάσχουν από προβλήματα υπερθέρμανσης... Θα έλεγα να πας σε AMD αν θες σοβαρές επιδόσεις, όπως αυτό στην υπογραφή μου που έχει κατέβει από 2000€ στα 1500€ περίπου ή στα νεόφερτα Dual Core, τα οποία είναι σε πολύ συμπαθητικές τιμές π.χ. τα FE11S Vaio της Sony στα 1.8GHz... δες α υ τ ό... εκτός κι αν θες υποχρεωτικά μεγαλύτερη οθόνη οπότε πας στα αντίστοιχα 17άρια αλλά Centrino ή Turion μονοπύρηνα ή σε Dual Core... για τα AMD εδώ θα περιμένεις λίγο...
tymbos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω τον 8256 ΕΑ και προτεινα σε 2 φιλους τον 8388. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ΗΡ, που να ήξερα ότι θα την πρότεινα κιόλας. Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής μετά από 6 περίπου μήνες ο δικός μου είναι συνέχεια online στο νετ και σχεδόν κανένα πρόβλημα εκτός από τον αργό δίσκο, που έτσι κι αλλιώς όλοι αργοί είναι. Όσο για τους φίλους μου κανένα πρόβλημα από όσο ξέρω. Τους χρησιμοποιούν και οι δύο για graphics & DTP. Η διαφορά στον 8256 & 8388 είναι 0,2GHz και στο DVD, το δικό μου είναι lightscribe, για τόσο που το δίνουν δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Η σχέση εξοπλισμού/τιμής μου φαίνεται καλή. ΥΓ. Παίζει και το battlefield 2! Τι να πω ίσως πρέπει να το τολμήσεις, και όσο για το αν χαλάσει ... είναι να μη χαλάσει. Τι έχω δει τις εγγυήσεις τους. Ας πούνε οι παραπάνω φίλοι που είδαν καλό service ή εγγύηση, εγώ τουλάχιστον μόνο σε μια οθόνη LG σε 36h αλλαγή, πουθενά αλλού.
rodez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 vlepw oti polus kosmos eixe ta idia provlimata.Na pw pantws oti me tin HP ths Gallias pou etuxe na sunergastw h antimetwpish htan polu diaforetikh opote skeftomai mipws einai theme tis edw antiproswpeias. Gia na epistrepsw sto thema, thelw na pw sto filo pou skeftetai na agorasei oti an den sou xalasei ws upologistis einai uperoxos.Eidika gia to monitor pou to sugkrinw me ton Vaio enos filou mou exw na pw ta kalutera.Epishs me 1024 ram pou skopeueis tha meiwseis polu kai ta provlimata taxuthtas se kathimerinh ergasia xwris auto na simainei oti einai fovera.Paroti epishs exei P4 provlimata me thermokrasia den eixa pote akoma kai otan o aderfos mou den ksekolouse apo to Doom3 me 40 vathmous.Auta.
koker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 re pedia..eleos diladi...giati eksafanistike apo pantou to modelo ayto?????? opou kai na rotiso mou lene <<to aposiran>>...kai stin thesitou kikloforei to 8460 pou ipotithete oti einai neotero modelo tis siras 8000 ala exei 3.2epeksergasti anti gia 3.4 pou eixe to 8388!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.