Προς το περιεχόμενο

A8n-sli Deluxe ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ Η/Υ

user-64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai ego προβλημα με το ανεμιστηρακι του chipset ειχα και εκανα μια πατεντα με τον τεχνικο μου και τωρα ολα ρολοι

το πιο πιθανο ειναι να μην υποστηριζεται σωστα ο δισκος ή να εχει προβλημα γιατι οταν αρχιζει να χανει αρχεια μονο του τοτε πιθανοτατα δισκος το μονο που εχεισ να κανεις ειναι ειτε να τον τεσταρεις ειτα να βαλεισ ενα καινουργιο

για ελεγξε το και στο τελος θα πρεπει να δεις αν πρεπει να την πεταξεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

s2k, δε νομίζω πως έχει ελάττωμα η μητρική.Αρχίζω να πιστεύω πως φταίει ο δίσκος πλέον.Εξαγωγή με το winrar σε μεγάλα αρχεία πολύ σπάνια κάνει.Δηλαδή συνήθως μένει στο 0% και κολλάει.Σε παιχνίδια ή άλλες εργασίες πάντως δεν κάνει κολλήματα.

Δεν ξέρω αν τα έπαιξε ο δίσκος ή αν δε συνεργάζονται σωστά, πάντως τα συστήματα της μητρικής φαίνεται πως λειτουργούν καλά.

Κάτι άλλο: καλά είναι δυνατόν να μην ανεβάζει την τάση του επεξεργαστή πάνω από 1.55;Και αν θέλει κανείς να υπερχρονίσει τι κάνει;Ανεβάζει μέχρι εκεί που τον παίρνει η default τάση; :confused:

Δημοσ.

s2k, δε νομίζω πως έχει ελάττωμα η μητρική.Αρχίζω να πιστεύω πως φταίει ο δίσκος πλέον.Εξαγωγή με το winrar σε μεγάλα αρχεία πολύ σπάνια κάνει.Δηλαδή συνήθως μένει στο 0% και κολλάει.Σε παιχνίδια ή άλλες εργασίες πάντως δεν κάνει κολλήματα.

Δεν ξέρω αν τα έπαιξε ο δίσκος ή αν δε συνεργάζονται σωστά, πάντως τα συστήματα της μητρικής φαίνεται πως λειτουργούν καλά.

Κάτι άλλο: καλά είναι δυνατόν να μην ανεβάζει την τάση του επεξεργαστή πάνω από 1.55;Και αν θέλει κανείς να υπερχρονίσει τι κάνει;Ανεβάζει μέχρι εκεί που τον παίρνει η default τάση; :confused:

Δημοσ.

κοιταξε γιa overclock δεν εχω ασχοληθει το μονο που εχω ενεργοποιημενο ειναι to cool&quiet και τιποτα άλλο

τωρα αφου παιζει παιχνιδια παιχνιδια το chipset μνημες επεξεργαστης καρτα γραφικων και dvdrw δεν νομιζω οτι φταινε δισκος και παλι δισκος

Δημοσ.

Ναι, φταίει ο δίσκος εξακριβωμένα πια.Δοκιμάστηκε άλλος και έπαιζε καλά.Δε μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί δεν αναγνωρίζει το artec, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.Πάντως για να πω και τη μαύρη μου αλήθεια, ούτε κρύο ούτε ζέστη από τη μητρική.Δε με συγκίνησε καθόλου.Ήθελα να δοκιμάσω μια asus να δω τι λέει, αλλά ειλικρινά, εκτός απροόπτου πάντα, δε θα την ξανατιμήσω! :mrgreen:

Δημοσ.

Κοιτα εγω μετα απο Albatron πηγα σε Asus οποτε μου φανηκε ''θεος''.Ομως εχει χαλια support, οποτε η επομενη θα ειναι DFI/MSI και τελειωσαμε.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι και για πέταμα, αλλά δυστυχώς με είχε καλομάθει η gigabyte που είχα, κι ας ήταν και δυο γενιές πίσω.Χαλαρά λοιπόν κι εγώ με το καλό όταν ξαναλλάξω θα πάω σε msi ή gigabyte (ά ρε dfi με τις ασυμβατότητές σου...).

Πιο πολύ μου την έσπασε στην a8n το γεγονός ότι έχει στοιχειώδες bios και ότι το ανεμιστηράκι της παραακούγεται (και ότι δε μου αναγνωρίζει το δεύτερο αντιγραφικό φυσικά, αλλά αυτό πάει κι έρχεται).Ίσως είναι κιόλας επειδή άκουγα όλους σε δοκιμές ή από προσωπικές απόψεις να λένε διθυραμβικά σχόλια και να ξενέρωσα λόγω της ιδέας που είχα σχηματίσει.

Δημοσ.

για τα dvdrw που λες εγω εχω δυο πανω και τα βλεπει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα

ρε συ εχεις τον athlon xp 2600 σε τι socket Α η κανενεα άλλο για εχω μια μητρικη που δεχεται athlon xp & sempron σε socket A αλλα δεν μπορω να βρω μπορεις οταν ξαναμπεις να μου πεις;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
Εντάξει' date=' δεν είναι και για πέταμα, αλλά δυστυχώς με είχε καλομάθει η gigabyte που είχα, κι ας ήταν και δυο γενιές πίσω.Χαλαρά λοιπόν κι εγώ με το καλό όταν ξαναλλάξω θα πάω σε msi ή gigabyte (ά ρε dfi με τις ασυμβατότητές σου...).

Πιο πολύ μου την έσπασε στην a8n το γεγονός ότι έχει στοιχειώδες bios και ότι το ανεμιστηράκι της παραακούγεται (και ότι δε μου αναγνωρίζει το δεύτερο αντιγραφικό φυσικά, αλλά αυτό πάει κι έρχεται).Ίσως είναι κιόλας επειδή άκουγα όλους σε δοκιμές ή από προσωπικές απόψεις να λένε διθυραμβικά σχόλια και να ξενέρωσα λόγω της ιδέας που είχα σχηματίσει.[/quote']

Βασικα εμενα αυτο που με τραβηξε στην αγορα της, ειναι το καλο ονομα της Asus απο αποψη αξιοπιστιας.Ηταν και απο τις πρωτες νορμαλ τιμης SLi οποτε...

Δημοσ.

Εγώ αυτά δεν καταλαβαίνω...Δηλαδή γιατί είναι πιο αξιόπιστη η asus;Το λέει η θειά μου η Μαρίκα;Δηλαδή msi,gigabyte,dfi,abit κλπ είναι σαπίλες, αλλά η asus σπέρνει γιατί τη φέρνει το πλαίσιο που ψωνίζει όλος ο κόσμος;Καλά...

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό!Λες εμένα να με καταπλάκωσε γιατί δεν το παίνεψα; :mrgreen:

user-64, σου έστειλα pm εχθές, μη νομίζεις πως σε γράφω...Για ψάξου...

Δημοσ.
ama den painepseis to spiti sou..

Ποιο σπιτι να παινεψω?Αφου τοτε που επελεξα να την αγορασω δεν ειχα ηδη Asus.Εκανε μολις 130 ευρω τοτε και προσεφερε χαρακτηριστικα που για αλλες θα εδινα 160-170.Δεν εχω καμια αναγκη να παινεψω το σπιτι μου, την αληθεια λεω.Εβαλα λαδι στο ανεμιστηρακι και ολα οκ.

Δημοσ.
Δηλαδή msi,gigabyte,dfi,abit κλπ είναι σαπίλες, αλλά η asus σπέρνει γιατί τη φέρνει το πλαίσιο που ψωνίζει όλος ο κόσμος;Καλά...

Αυτο που λες ειναι ελαφρως ''ακυρο'', αφου εγω 2-3 ποστ πιο πανω σου ειπα οτι η επομενη μου αγορα θα ειναι σε ΜSI/DFI οποτε...

Δημοσ.

file S2Katana h epomenh agora sou giati 8a einai msi/dfi gia na exoume kalo rwthma? koita, proswpika eixa mia "erwtikh" apogohteush apo mia asus ekei pou etoimazomastan gia ton "gamo mas" kai apo tote exw fobia akoma kai me to onoma.. me liga logia me poulhse ton kairo pou arxisa na syneidhtopoiw poso sta8ero htan to mhxanhma mou!

tis 3 bdomades pou anazhtousa apo forum se forum gia kainourio systhma, 7 stis 10 fores pou eblepa mhtrikh asus synodeuotan apo arnhtika sxolia, problhmata kai asymbatothtes. den 8a mpw sthn diadikasia na parw asus fysika gia na dw an auto isxyei giati den exw oute xrono oute xrhma gia peiramata.

ps: dfi sli-d phra.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...