Προς το περιεχόμενο

A8n-sli Deluxe ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ Η/Υ

user-64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗς ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ

ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗς ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

A8N-SLI DELUXE (Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ SATA 2)

ΑΜD 64 3200+ SOCKET 939

HITACHI SATA1 250GB

NVIDIA 6600GT 128 PCI-EX ΜΟΝΟ ΜΙΑ

KINGSTON VALUERAM 512X2MB

PCTV PRO

ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ COOL&QUIEΤ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ USER-64

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Microsoft Bootvis

Kατεβασε το, και...

To use Bootvis download and install the program, then run it.

Go to the 'trace' menu and select 'next boot and driver delays.'

Bootvis will prompt to reboot. Reboot and wait for Bootvis to start again.

Go to the 'trace' menu and select 'optimize.' Reboot again. Wait for Bootvis to complete its analysis. Your boot times should now be optimized.

Δημοσ.

συμφωνω και σε αυτο με τα linux 10 suse no problem

ρε παιδια ξερετε τι σημαινει αυτο που μου βγαζει το ntune οταν το ανοιγω

your pci clock is currently set to track the ht bus

επισης μου λεει οτι αν φτιαξω το ht bus clock θα φτιαξει και το pci clock bus

Δημοσ.

to mobo den leei tipota

to programm poy mou systise o nimik itan kalo

moy brike oti to write caching tou hdd itan disable

an kai to ekana enable eixa pali problima kai prin apo ligo ekana argo format sto partition giati sto console management elege kati gia paging kai tora nomizo oti eftiaxe tha thoume kai bglepoume

Δημοσ.

user-64, συγγνώμη ρε συ αν ξεφεύγω από το θέμα σου , αλλά δε νομίζω πως πρέπει να ανοίξω νέο θέμα.Σχετικά με αυτό που ρωτάς πάντως νομίζω πως η μητρική δεν έχει σχέση.Είναι μόνο, κατά τη γνώμη μου, θέμα λειτουργικού.

Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση και από τότε που πήρα αυτή τη μητρική έχω φτύσει αίμα.Κατ' αρχήν δεν έλεγε να αναγνωρίσει ένα cd-rw που είχα.Παραιτήθηκα της προσπάθειας αυτής.Μετά μου έκανε κάτι κουλά με το system32.Στο άσχετο δεν ξεκινούσαν τα win γιατί ο φάκελος αυτός ήταν κατεστραμένος λέει.Γενικά δυο-τρεις μέρες τώρα παλεύω με χαμένα/κατεστραμένα αρχεία/φακέλους.Μπαίνω στα win και κλείνουν όλα και βλέπω μόνο το backround.Τι να κάνω, να την πετάξω τη σάπια που πήγα κι έμπλεξα ή έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Εκπλησσομαι, μαλλον θα επεσες σε ελαττωματικο κομματι.Εγω με τη δικια μου μονο προβλημα με το ανεμιστηρακι εχω.

Δημοσ.

Εκπλησσομαι, μαλλον θα επεσες σε ελαττωματικο κομματι.Εγω με τη δικια μου μονο προβλημα με το ανεμιστηρακι εχω.

Δημοσ.

kai ego προβλημα με το ανεμιστηρακι του chipset ειχα και εκανα μια πατεντα με τον τεχνικο μου και τωρα ολα ρολοι

το πιο πιθανο ειναι να μην υποστηριζεται σωστα ο δισκος ή να εχει προβλημα γιατι οταν αρχιζει να χανει αρχεια μονο του τοτε πιθανοτατα δισκος το μονο που εχεισ να κανεις ειναι ειτε να τον τεσταρεις ειτα να βαλεισ ενα καινουργιο

για ελεγξε το και στο τελος θα πρεπει να δεις αν πρεπει να την πεταξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...