winmik2kx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα! Έχω ένα σχετικά παλιό laptop της αδερφής μου και θέλω να του φορέσω WinXP Pro SP2, από ένα slipstreamed cd. Πριν το format είχε WinXP home. Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη διάρκεια του setup κλείνει μόνο του, χωρίς προειδοποίηση, ενώ ακόμα και να μην κλείσει το setup δεν ολοκληρώνεται ποτέ, φτάνει να κάνει στο τέλος restart και το setup αρχίζει από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται τα Pro? Το laptop δεν το έχω δουλέψει προσωπικά, η αδερφή μου δεν γνωρίζει ιδιαίτερα από PC. Επομένως δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware ή απλά κάτι πάει λάθος κατά την εγκατάσταση. Τα cd της toshiba δεν νομίζω ότι τα έχω. Καμιά ιδέα?? edit: Δοκιμάζοντας και άλλα cd συνειδητοποιώ ότι το dvd-reader είναι τυφλό, διαβάζει πολύ λίγα cd από αυτά που του έδωσα. Αρχίζω και αγχώνομαι...
realestate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 τα toshiba δουλευουν μόνο με το συγκεκριμένο λογισμικό το οποιο βρίσκεται στα cd εγκαταστασης της toshiba drivers στο site της toshiba recovery cd στην ideal hellas ( διπλα στο jumpo κολωνου )
winmik2kx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Σίγουρο αυτό? Τελικά έμαθα ότι το laptop έσβηνε ξαφνικά και πριν το format. Τελικά κατάφερα πέρασα windows, drivers κλπ αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σκέφτομαι μήπως υπερθερμαίνεται η έχει χαλάσει το τροφοδοτικό. Memtest πήγα να τρέξω αλλά έσβησε αρκετά γρήγορα, χωρίς πάντως να βγάλει λάθη...
realestate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ειχα πολλα χρονια toshiba satellite ( made in germany )και ποτε μα ποτε δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. (Εκανα σχεδον καθε μηνα format γιατι δοκιμαζα νεα προγραμματα και ρημαζα το λειτουργικο )το service ηταν αψογο και η εξυπηρετηση αμεσοτατη.θελουν ομως το δικο τους recovery cd και utilities cd αυτο ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο !!!! το τροφοδοτικο αν ειχε χαλασει δεν θα σου ανοιγε καθολου. το πιο πιθανο να μην εχουν <πατησει> σωστα καποιοι drivers
winmik2kx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τι να πω δεν ξέρω... Ευχαριστώ πάντως. Θα ψάξω να ρω τα recovery cd να ξαναδοκιμάσω, αλλά γιατί να περιορίζομαι σε ένα μόνο λειτουργικό (home) ? Κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.