koukosahdoni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Την καλησπερα μου Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα μετα απο αναβάθμηση μνήμης ας τα πάρουμε όμως απο την αρχη . Συνθεση PC M/B Gigabyte GA-7VAXP (socket A) Eπεξεργαστής AMD sempron 2800+ Μνήμη noname 512MB PC2700 HD WD 80GB Καρτα οθόνης Albatron 6600 256ΜΒ Μεχρι προχτες όλα καλα μεχρι που αποφάσισα να βάλω αλλη μια μνημη 512ΜΒ (το Civ IV καταναλώνει την 512 για πλάκα) πάω λοιπόν και αγοράζω μια KINGSTON value ram PC3200 512 MB (λάθος εεεεε? ) Πάω την βάζω και το pc δεν μπούταρε την βγάζω και ξεκινάει μετά από check sum error. όλα καλά εώς έδω. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι έκανα μια λάθος επιλογή μνημης. Έλα μου όμως οτι με έτρωγε...... γιατί να μήν παίζει? ... Βγάζω λοιπόν την πάλια που είχε το PC αυτήν την noname και λέω για να δούμε θα παίξει μόνο με την καινούργια μνήμη. Και πάλι το pc δεν ξεκινά. Λέω οκ θα μείνω προς το παρόν με την παλία noname μνήμη βγάζω την Kingston και βάζω την παλία........... Αλλά τώρα δεν ξεκινάει ούτε με αυτήν. Και αύτο ήταν δεν ξεκινάει με τίποτα Με το που ξεκινάει κάνει beeeeeeeeeeep--παυση-- beeeeeeeeeeeeep παυση κτλ Κάνω ρεσετ την cmos με την εξαγωγή της μπαταρίας και με hard ρεσετ, με κατι πινάκια που έχει, πάλι το ίδιο άλλαξα επεξεργαστή να δω αν φταιει αυτός τίποτα πάλι δοκίμάζω την παλια μνήμη σε άλλο pc όλα ρολόι (την Kingston διστάζω να την δοκιμάσω!!!!!!!!!!!!!!!!) οπότε η παλία η μνήμη είναι οκ Οί ρυθμίσεις του fsb είναι απο τα jumperakia 166MHZ όταν βαζω 200ΜΗΖ και με την παλία PC2700 και με την καινούργιαPC3200 μνήμη δεν κάνει ούτε beeeeeeeeeeeeeeeb........... νέκρα στα 100 και 133MHZ πάλι beeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeep Είδα και απόειδα και είπα να γράψω εδώ μπάς και βρώ καμία λυση για αυτό Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp παιδια Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρον!
Xviper13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 An i palia mnimi einai sigoura ok kai den exeis piraksei kati pano apo tin motherboard (ta jumperakia gia to FSB tis mnimis) tote mipos den ksereis kai toso kala na vazeis mnimes (xoris pareksigisi) kai exeis kanei zimia sta slot ton RAM?
koukosahdoni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 και στα 3 slot? το έχω ξανακάνει αρκετές φορές πάντως (φυσικά καμία παρεξήγηση)
Xviper13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 A to dokimases se ola ta slot? Sigoura den pirakses tipota allo? Apla alakses tis mnimes kai telos? poli periergo... thelei skepsi kai to pc fisika mprosta sou gia na keneis kati pano se afto to provlima. Otan alazes tis mnimes eixes klisto to diakopti tous trofodotikou? Leo mipos mia periptosi sto ekatomirio na egine kapio vraxikikloma tin ora pou tis alazes kai na egine kapia zimia sti motherboard...
koukosahdoni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Σε ευχαριστώ για το ενδοιαφέρον σου! Δοκίμασα και τις δύο μνήμες μόνες τους και στα 3 σλοτ. Την τροφοδοσία ναί την είχα εκτός όταν άλλαζα τις μνήμες, και δεν πείραξα τίποτα άλλο όσο άλλαζα τις μνήμες τουλαχιστόν πρίν καταλάβω ότι έχει δημιουργηθει πρόβλημα. Τώρα γράφω από το pc στήν δουλειά μου και είναι λιγο δύσκολο να είμαι μπροστά και στο προβληματικό pc που έχω στο σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να τα έπαιξε το south bridge το ανεμιστηράκι του έχει παραδώση πνευμα προ καιρού, αλλα τέτοια σύμπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.