Προς το περιεχόμενο

Pote Den Petame Ena Anemistiraki

Xviper13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Den iparxei provlima me to ladi... to ladi opou kai na pesei den tha prokalesi kamia zimia se kanena meros tou pc giati apla den einai kalos agogos tou revmatos.... ;-) alla an pesei pouthena fisika to skoupizoume kai telos.

Ta sprey pou anaferate ontos kanoun poli kali doulia... alla meta den einai pleon afto pou leme "patenta". ;-) ;-) ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Xviper13 πολυ καλο το θέμα σου. Μόνο θα ήθελα να τονίσω ότι το λάδι να είναι "λάδι για μηχανές" όχι μηχανέλαιο,ετσι; Το λάδι για μηχανές είναι αυτό που βάζουμε πχ. στην ηλ.ξυριστική μηχανή και στη μηχανή ραψίματος. Το μηχανέλαιο είναι πιο παχύρευστο και μάλλον δεν θα κάνει τοσο καλή δουλειά. Επίσης,το αυτοκόλλητο είναι απαραίτητο γιατί αλλιώς θα πούνε μέσα στον άξονα σκόνες και θα δημιουργήσουν με το λάδι λάσπη.

Thisamenis egw ebala opws grafw kai pio prin ladi gia MEK(mhxanes eswterikhs kaushs) kai leitourgei mia xara. mhn fantasteis den htan paxureusto. Den ebala kai kana SAE 30!! ena ladi pou brhka sthn apo8hkh pou bazei o pateras mou se mia ekswlembia!!!

Oso gia to autokollhto egw epeidh otan to ebgala katala8os to dialusa(!) afou ebala ladi skoupisa to plastiko gia tuxon upolumata ladiou kai ebala monotikh tainia kai exei "sfraghsei" mia xara!

Ego etixe na vro mprosta mou ena mpoukalaki apo 2T kinitira kai afto xrisimopio edo kai kero. Afto pou lete oti meta apo ligo kero tha ginei laspi den dimiourgei kanena provlima apla to ksana ladoneis (dite to san sintirisi ton fan. Einai aparetiti)... mexri na ftasei to fan na mpoukosei toso poli apo tin skoni kai na min ftiaxnete tote ta PC tha litourgoun xoris fan kai oi CPU tha ftiaxnonte se 0,0000001nm ;-) ;-)

Ρε παιδιά εγώ έχω από το αυτοκίνητο λάδι castrol 0-40,κάνει και για τα ανεμιστηράκια;Τι λέτε για βοηθείστε με λίγο γιατί δεν ξέρω τι να κάνω,έχω απελπιστεί.:mrgreen: :mrgreen:

Κορυφή το σπρευ της philips αλλα ειναι πολύ ψιλό γι΄αυτή τη δουλειά. Το καλύτερο ειναι πιστεύω το λάδι για τις ραπτομηχανές.

Μα για αυτή τη δουλειά θες ψιλό λάδι.

EDIT:Το λάδι για τις ραπτομηχανές το βάζεις σε κινούμενα μέρη όχι σε τυλίγματα.

Αυτό παίζει για τα sleeve bearing ανεμιστηράκια. Αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή στο λάδι που θα χρησιμοποιήσεις μιας και αν είναι πολύ ελαφρύ δε θα παρέχει αρκετή αντίσταση και ο ανεμιστήρας αντί για κυκλική τροχιά θα κάνει ελλειπτική με αποτέλεσμα να σου ψοφήσει τελείως (και απλά σε τέτοια περίπτωση ελπίζεις να μην πάρει τίποτα (κοινώς το τσιπάκι που έψυχε) μαζί του στον τάφο Τα ball bearing είναι συνήθως κλειστού τύπου και δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Και επιπλέον μην τσαντίζεσαι όταν οι άλλοι κριτικάρουν αυτά που γράφεις. Στην τελική προτιμάς να στήσουν κώλο για πάρτη σου ή να σε διορθώσουν σε κάτι για το οποίο έχεις λάθος εντύπωση;

Enoite pos se anemistirakia pou o aksonas den fenete apo pouthena den mporoume na kanoume tipota alla afta ta anemistirakia gia na xalasoune tha prepei na to theloume kai emeis sosta? Pantos to 80% apo ta anemistirakia pou kikloforoun sto emporio mporoun na ftiaxtoun.

Asxeto me to thema... LL_NEO exeis ena megalo +++++ apo emena gia tin ipografi sou ;-)

Αυτό παίζει για τα sleeve bearing ανεμιστηράκια. Αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή στο λάδι που θα χρησιμοποιήσεις μιας και αν είναι πολύ ελαφρύ δε θα παρέχει αρκετή αντίσταση και ο ανεμιστήρας αντί για κυκλική τροχιά θα κάνει ελλειπτική με αποτέλεσμα να σου ψοφήσει τελείως

Πρώτη φορα ακούω για ανεμιστήρα που γυρίζει σε ελλειπτική τροχιά (εκτός αν σπάσεις τη βάση της φτερωτής). Αν το καταφέρεις αυτό, το θέλω σε video.

Και επιπλέον μην τσαντίζεσαι όταν οι άλλοι κριτικάρουν αυτά που γράφεις. Στην τελική προτιμάς να στήσουν κώλο για πάρτη σου ή να σε διορθώσουν σε κάτι για το οποίο έχεις λάθος εντύπωση;

Δεν τσαντίζομαι όταν με κριτικάρουν. Όταν δεν ξέρω, διαβάζω τις απαντήσεις σας για να μάθω. Διαβάζω και περιοδικά (για να μάθω) μιας και το PC είναι χόμπυ και όχι επάγγελμα. Δε μπαίνω στα χωράφια σας, μη μπαίνετε σε ξένα. Δε θέλω κανείς να στήσει κώλο. Δεν έχω εγώ λάθος εντύπωση για το σπρέι της PHILIPS μιας και μου το σύστησε ο κομπιουτεράς που μου πούλησε το μηχάνημα για να αντιμετωπίσω το θόρυβο (και δούλεψε για δύο χρόνια η πατέντα).

Kaneis lathos... pianei panta akomi kai krokodilous na exei mesa sto anemistiraki... exo kanei polla anemistirakia pou den girizan oute kan me to xeri na doulevoun akrivos opos kenourgia kai ksana athoriva.

Ena guide gia na voithiso ton kosmo eipa na kano re pedia kai esis tha me fate se ligo... :-(

to exo dokimasei kai den epiase gia afto ipa pos psifizo petama.

pantos kalo einai na dinoume lisis :)

good work.

To diko sou fan mallon eixe mesa tzitzifiogous kai mpampoures xexexe plaka kano... prosekses to vima pou prepei na patithei mesa o aksonas apo to anemistiraki? Otan leo na patithei mesa enoo apo tin meria pou ton vlepoume ton patame.. oxi apo tin meria pou travaei ton aera. Giati an den patithei o aksonas to ladi den mporei na mpei mesa. Opote patimenos kai ton girizoume mexri na mporei na girisi me ena mikro fisima.

Tora gia afta pou eixes pei prin apla tha mprouses na peis "mpa den kanei" i kati paromio oxi "psifizo petama" giati kai esi sti thesi mou na isoun tha psilo spazosoun an elege opiosdipote kati gia to thread sou pou tha ekanes apla gia na voithisis kapia atoma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...