Προς το περιεχόμενο

Pote Den Petame Ena Anemistiraki

Xviper13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sto diastima pou eimai sto insomnia exo akousei arketa atoma na exoun provlimata me ta anemistirakia tis kartas grafikon, epeksergasti, chipset ktl ktl me xaraktiristika provlimata ton periergo thorivo kai na min girizoun stis sostes strofes kai i lisi apo pou dinoume sinithos einai na to petakseis kai na pareis allo... mega lathos. H lisi sto provlima afto einai i episkevei tou. Den einai katholou diskolo na diorthosis ena anemistiraki kai xriazete to poli 5 lepta. Parakato akolouthoun ta vimata kai ti xriazete gia na ginoun....

To mono pou xriazomaste einai ena mpoukalaki ladi mixanis kai afto tha mas ftasei gia xiliades anemistirakia.

1. Vgazoume to xalasmeno anemistiraki pou poli pithanon na min giranei katholou apo tin poli skoni pou exei mazepsei.

2. To girname pros tin meria pou einai i vasi tou (dite tin photo http://www.dansdata.com/images/fanmaint/spinning500.jpg ) kai an iparxei kapio aftokolito pano to aferoume gia na doume ton aksona apo to anemistiraki pou vriskete akrivos sto kentro (i mikri metaliki miti)

3. Rixnoume to poli mia stagona ladiou me mia odontoglifida kai meta me ena stravokatsadivo piezoume tin akri tou aksona gia na metakinithi ligo pio ekso gia na mporesei to ladi na mpei mesa kai eno exoume patimeno ton aksona apo to anemistiraki girizoume to anemistiraki me to daxtilo deksia kai aristera. To anemistiraki tha einai pali kenourgio otan me to fisima apo to stoma mas tha mporei kai tha girizei elefthera.

4. Telos ama theloume (kalo einai) me mia monotiki klinoume to simio pou valame to ladi kai to kanoume opos itan prin me to aftokolito. Afto to vima ginete gia na kratisei perisotero.

Elpizo meso aftou tou odigou na voithisa pollous apo perita eksoda gia tin allagi ton fan apo to pc tous.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολλα ανεμιστηρακια ειναι, την σημερον ημεραν, αυτολιπαινομενα.

Αυτα αμα "την ακουσουν", ειναι για την αντιπερα οχθη της Στυγιας...

Δημοσ.

Kaneis lathos... pianei panta akomi kai krokodilous na exei mesa sto anemistiraki... exo kanei polla anemistirakia pou den girizan oute kan me to xeri na doulevoun akrivos opos kenourgia kai ksana athoriva.

Ena guide gia na voithiso ton kosmo eipa na kano re pedia kai esis tha me fate se ligo... :-(

Δημοσ.
Kaneis lathos... pianei panta akomi kai krokodilous na exei mesa sto anemistiraki... exo kanei polla anemistirakia pou den girizan oute kan me to xeri na doulevoun akrivos opos kenourgia kai ksana athoriva.

Ena guide gia na voithiso ton kosmo eipa na kano re pedia kai esis tha me fate se ligo... :-(

Δεν στηρίζονται στην ίδια τεχν. όλα τα fans, και υπάρχουν 2 τύποι fans που ότι και να τους ρίξεις όπως ισχυρίζεσαι δεν ανασταίνονται.

Επίσης...όταν μιλάμε για ένα fan, δηλαδή max κόστος 15 ευρώ ( άντε βάλε 20 ευρώ αν είναι extreme silent fan ) και hardware αξίας 100+ ευρώ, δεν κάνουμε οικονομία για ένα κωλοανεμιστηράκι...

γιατί όπως λέμε...αν το ανεμιστηράκι κάποια στιγμή "τελειώσει"...θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

Δημοσ.

Zhlevoun agori mou min tous akous :P Egw eimai mazi sou!!!

Ena ''koino'' anemistiri tin akouei otan arxizei kai pethainei o ilektromagnitis.Ta perissotera stegnwnoun stin 2etia kai theloun ligo ladaki.Tipota parapanw kai tipota ligotero.Opoios goustarei kanei prospatheia na to ladwsei kai vlepei an afto tha doulepsei kala meta i oxi.Alliws to petaei kai teliwnei i upothesh.

Δημοσ.

8a fanei xrhsimos o odhgos sou se arketous, epsaxna kati tetoio prin kanena xrono kai bale. den brhka tpt omws me apotelesma na agorasw kainourio psyktroanemhsthri gia thn Ti4200!

Kaneis lathos... pianei panta akomi kai krokodilous na exei mesa sto anemistiraki... exo kanei polla anemistirakia pou den girizan oute kan me to xeri [/b']na doulevoun akrivos opos kenourgia kai ksana athoriva.

pws to kataferes auto re 8hrio? :P

Δημοσ.

Poli sostos o dbDRAG... opios thelei to kanei kai opios den thelei apla to petaei kai pernei kenourgio. O kopos pou xriazete einai oso na sikotheis apo tin karekla tou pc kai na pas stin toualeta (poli diskola paradigmata leo) kai me pososto epitixias apo diki mou empiria 99% (to 1% itan kamena anemistirakia).

File mou dbDRAG apoti exo katalavei (genika milao... den thelo na pareksigisi kaneis afta pou leo) o kosmos den mporei na katalavei tin diafora tou "to kano monos mou kai sto telos i xara/efxaristisi einai dipli" apo to "e den variese tha to paro etimo". mouts ouga bouga!!!!

Δημοσ.

Einai entelos gelio... to olo mistiko einai na patisis ton aksona apo to anemistiraki gia na vgei ligo ekso prosoxi min figei mazi me to anemistiraki (3mm to poli vgenei) etsi oste me tis strofes pou tha tou dinoume emis na traviksei to ladi mesa.

Δημοσ.

Prin 5 meres frakare to fan ths GPU kai nomiza pws kahke giati den gyrnage ka8olou.kai me to xeri duskoleuotan na gurisei.Hmoun etoimos na agorasw kainourgio,telika to ebgala, to ka8arisa, to ladwsa me elaiolado(nai den kanw plaka) ekana mia dokimh enos 5 leptou se ekswterikh mpataria kai telika douleuei PERFECT + oti kanei ligotero 8orubo apo oti prin afou einai san kainourgio.

Opote proteinw prin paei kaneis na agorasei ena fan na thn psaksei ligo.mporei na glutwsei kapoia tsampa lefta.estw kai an einai mono 10-20 eurw.pou an to skeftei kaneis einai polla gia ena fan.

thn pshfo mou gia ton guide!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...