Προς το περιεχόμενο

LineAge II: Poion char protimas k gt?

xdragonx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pantos oi toksotes eidika HE kai PR eidika me full buffs eine korifeoi kai eine poli diskolo na pesoun apo magous logo range kai speed.

idietera o HE pou an balei snipe tous g@m*ei olous......

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
idietera o HE pou an balei snipe tous g@m*ei olous......

les na ftasw 62 na parw to snipe?? anebenei diskola ston officia gmt kai pleon exw barethei na xparw....toso kairo l2 kapou kapou....

Δημοσ.

imho, poli kalos einai o shillient elder, skas ena sleep na buffaristeis, meta ena wind shakle gia na varaei POLI arga (an einai archer) kai sth sinexeia ligo ligo me wind strike...an piasoun ola afta vevaia :)

Δημοσ.
imho, poli kalos einai o shillient elder, skas ena sleep na buffaristeis, meta ena wind shakle gia na varaei POLI arga (an einai archer) kai sth sinexeia ligo ligo me wind strike...an piasoun ola afta vevaia :)

lol ntaks mhn to ftasoume k sta akra...ta bufferakia h douleia tous einai na healaroun k na buffaroun. :D

Δημοσ.

hi paidia, paizw l2 edw kai 2+ xronia.

ksekinisa ston noobwars kai katatyxei ekana orc shaman...kai meta afou peira grammh ti simvenei ton ekana warcryer!

sth sinexeia sinexisa ston e-global meta thn patata pou egine se olous tous prive servers (me to help arxeio) kai ekana ksana warcryer!!!

twra pleon edw kai ena mhna eimai official kai mantepste...ekana pali orc shaman opou paei gia warcryer...poio einai to ithiko didagma??? :-)

mhn me kraksete paideia apla eimai kollymenos me warcryer auto kai mono!

gia emena einai pantodynamos akomh kai xwris na exei ta self buffs tou pera twn vasikwn soulshield,chant of battle kai chant of fire of opws proanefere ena palikari!

oxi o warcryer den einai mono drain drain drain...exei kai alla skills para poly xrishma opou mporei na ta xrisimopoieisei ston analogo antipalo!!!

exei thn ikanothta na mporei na paiksei kai se range alla kai se mylee combat!!!

gia emena einai o apolytos char pragmatika otan matheis na ton xeirizese mono tote tha katalaveis oti einai h apolyth polemikh mhxanh sto l2...mexri tote gia olous tous allous apla einai enas metrios buffer...eleos dld!!!

gia emena pragmatika ta megala party einai arena otan perneis 3-4 sinexomena pvp kai kathontai meta psofioi gyro sou :-)

twra eimai official kai prospathw na anaivw akoma xwris e-bay...otan ta kataferw kai megalwsw tha sas pw ean isxeioun ola auta kai ston official :-)

filika panta

Δημοσ.

hi paidia, paizw l2 edw kai 2+ xronia.

ksekinisa ston noobwars kai katatyxei ekana orc shaman...kai meta afou peira grammh ti simvenei ton ekana warcryer!

sth sinexeia sinexisa ston e-global meta thn patata pou egine se olous tous prive servers (me to help arxeio) kai ekana ksana warcryer!!!

twra pleon edw kai ena mhna eimai official kai mantepste...ekana pali orc shaman opou paei gia warcryer...poio einai to ithiko didagma??? :-)

gia emena einai pantodynamos akomh kai xwris na exei ta self buffs tou pera twn vasikwn soulshield,chant of battle kai chant of fire of opws proanefere ena palikari!

oxi o warcryer den einai mono drain drain drain...exei kai alla skills para poly xrishma opou mporei na ta xrisimopoieisei ston analogo antipalo!!!

exei thn ikanothta na mporei na paiksei kai se range alla kai se mylee combat!!!

gia emena einai o apolytos char pragmatika otan matheis na ton xeirizese mono tote tha katalaveis oti einai h apolyth polemikh mhxanh sto l2...mexri tote gia olous tous allous apla einai enas metrios buffer...eleos dld!!!

gia emena pragmatika ta megala party einai arena otan perneis 3-4 sinexomena pvp kai kathontai meta psofioi gyro sou :-)

twra eimai official kai prospathw na anaivw akoma xwris e-bay...otan ta kataferw kai megalwsw tha sas pw ean isxeioun ola auta kai ston official :-)

filika panta

Δημοσ.

Για μενα καλυτερος non mage char σε pvp[και οχι μονο] ειναι ο SK...κατεβαζει τα cubics και γινεται τουμπανο,ειδικα μεσα σε αρενα θα πεσει μονο απο κανενα μαγο...

Σε mage class ο necro απλα τα σπαει αν και ειναι δυσκολος char...

Ο ποιο μουρατος char για μενα ειναι ο BD...

Ο ποιο φλωρος ο prophet μαζι με elf dagger[εντελος αθλιες φατσες :) ]

Στα pvp βεβαια κατα κυριο λογο τη νικη θα τη δοσει η εμπειρία του παιχτη κι οχι τα skills του char...Το οτι ενας χαρακτηρας μπορει να παρει ευκολα pvp δεν παει να πει οτι ειναι και ο καλυτερος...ολα ειναι σχετικα και κατα βαση εχει να κανει με τα γουστα του παιχτη.

greekboy no offence mate αλλα πως ακριβως θα ριξεις εναν SK που εχει deflect arrow?με το 30dmg που θα του κανεις?

Η μονη λυση που βρισκω ειναι να τον βαρας και να τρεχεις και αυτος να μην κανει ποτε drain ουτε να παρει healing potion...αλλα ετσι θα επρεπε να πας απο το gludin μεχρι την Aden τρεχοντας μεχρι να τον ριξεις :) [no offence και παλι]

Δημοσ.

Για μενα καλυτερος non mage char σε pvp[και οχι μονο] ειναι ο SK...κατεβαζει τα cubics και γινεται τουμπανο,ειδικα μεσα σε αρενα θα πεσει μονο απο κανενα μαγο...

Στα pvp βεβαια κατα κυριο λογο τη νικη θα τη δοσει η εμπειρία του παιχτη κι οχι τα skills του char...Το οτι ενας χαρακτηρας μπορει να παρει ευκολα pvp δεν παει να πει οτι ειναι και ο καλυτερος...ολα ειναι σχετικα και κατα βαση εχει να κανει με τα γουστα του παιχτη.

greekboy no offence mate αλλα πως ακριβως θα ριξεις εναν SK που εχει deflect arrow?με το 30dmg που θα του κανεις?

Η μονη λυση που βρισκω ειναι να τον βαρας και να τρεχεις και αυτος να μην κανει ποτε drain ουτε να παρει healing potion...αλλα ετσι θα επρεπε να πας απο το gludin μεχρι την Aden τρεχοντας μεχρι να τον ριξεις :) [no offence και παλι]

Δημοσ.
hi paidia' date=' paizw l2 edw kai 2+ xronia.

filika panta[/quote']

Agreed.

Warcryer σε 2 servers κι εγώ αλλά official που προσπάθησα να παίξω δεν άντεξα μετά το απολύτως quest-based WoW. Warcryer= Most versatile class of lineage2 :D

Ενα μειονέκτιμα όμως, τα πολλά είδη equipment που καλό θα ήτανε να έχει ένας WC - Robes, Heavy, Mace + shield, duals - και το θέμα του τι θα κάνεις με Tatoo :P

Δημοσ.
hi paidia' date=' paizw l2 edw kai 2+ xronia.

filika panta[/quote']

Agreed.

Warcryer σε 2 servers κι εγώ αλλά official που προσπάθησα να παίξω δεν άντεξα μετά το απολύτως quest-based WoW. Warcryer= Most versatile class of lineage2 :D

Ενα μειονέκτιμα όμως, τα πολλά είδη equipment που καλό θα ήτανε να έχει ένας WC - Robes, Heavy, Mace + shield, duals - και το θέμα του τι θα κάνεις με Tatoo :P

Δημοσ.
lol ntaks mhn to ftasoume k sta akra...ta bufferakia h douleia tous einai na healaroun k na buffaroun. :D

true true my friend...sigoura den einai top char...alla most usefull char...

ase pou tairiazei se "kala paidia" (moirazeis buffs kai heal se agnostous, tous gnorizeis kai les kai kamia kouventoula...)

kamia sxesi me to soro twn epideiksiwn!!!!

"thes pvp??? oxi?? HAR HAR!!!! xoma eisai!!!! se skizo!!!"

kai alla tetoia anorima pramata

Δημοσ.

true true my friend...sigoura den einai top char...alla most usefull char...

ase pou tairiazei se "kala paidia" (moirazeis buffs kai heal se agnostous, tous gnorizeis kai les kai kamia kouventoula...)

kamia sxesi me to soro twn epideiksiwn!!!!

"thes pvp??? oxi?? HAR HAR!!!! xoma eisai!!!! se skizo!!!"

kai alla tetoia anorima pramata

Δημοσ.

Apla na anafero merika pragmata apo tin mexri tora empeiria mou mporo na po kapoia pragmata.Se Lineage 2 protathlima o nikitis itan enas prophet pou sto teliko antimetopise enan destroyer.An xereis na paizeis kala ton prophet mporeis na kerdiseis alla prepei na ton xereis top.Episis oson afora ton Sk enantion emou DA kai me pernage kai 2 lvl katafere na mou faei mono ta misa cp (combat points) :P :P :P.Pantos oson afora kati pou eipe o filos poisom to na aneveis ston official xoris ebay einai diskolo alla molis aneveis nomizo oti euxaristiese (47 lvl Teon :D :D :D )

Δημοσ.

QSpec pragmatika den thelw na to skeutomai...exw kataliksh oti mou aresei na paizw ton warcryer me light kai duals kai as xanw to stun...twra h ponemenh istoria ton dyes...pragmatika den kserw ti na tou valw...pisteuw an tou peiraksw ta stats tha katastrepsw ton char...etsi mou fenete! as mou prothnei kapoios ti dyes tha mporousa na tou valw,mipws kai petaksete kamia kalh idea!!! :-D

Δημοσ.
Για μενα καλυτερος non mage char σε pvp[και οχι μονο] ειναι ο SK...κατεβαζει τα cubics και γινεται τουμπανο' date='ειδικα μεσα σε αρενα θα πεσει μονο απο κανενα μαγο...

File mou to stun mipos to kses?eidika ta dark elf ta pianei gia tin treli plaka kai mou les oti toksotis den mporei na riksei SK?

eidika o phantom ranger ton kseskizei ton SK.

Epita o elf o daggeras eine korifi giati pianoun ta skills tou perissotero apo to kathena xoria ta critical pou kanei.aplos isteri se dmg kai HP

gia ta alla pou les simfono.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...