Προς το περιεχόμενο

Help Αγορα palmtop

pattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε εγω πριν απο ενα μηνα αγορασα το HTC TyTN II και ειμαι πολυ ετχαριστημενος κανει τελεια την δουλεια του... Το αγορασα 799 ευρω.. Δεν θα το μετανιωσεις ..

Δημοσ.
Φιλε εγω πριν απο ενα μηνα αγορασα το HTC TyTN II και ειμαι πολυ ετχαριστημενος κανει τελεια την δουλεια του... Το αγορασα 799 ευρω.. Δεν θα το μετανιωσεις ..

George_pan μήπως ξέρεις ποιές είναι οι διαφορές το TyTN II από το προηγούμενο; Εγώ πήρα πρόσφατα μεταχειρισμένο το απλό TyTN (όχι το ΙΙ) και το ψάχνω...

Για μένα το qwerty πληκτρολόγιο που νομίζω ανεβάζει σημαντικά το κόστος δεν είναι χρήσιμο. Μια χαρά τα βολεύω με το touchscreen πληκτρολόγιο...

Γενικά το βρίσκω αρκετά πιό αργό από dedicated PDA...

Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειναι το προηγουμενο αλλα και δεν το ειχα χρησιμοποιησει... Αλλα αυτο που εχω τωρα και εχω βαλει μεγαλυτερη μνημη 4GB και τρεχει πολυ γρηγορα μια χαρα... αλλα το προβλημα ειναι αμ το φορτωσεις πολυ με τα προγραμματα κολλαει ... Οσο με το πληκτρολογιο με βολευει πολυ .... Αλλα θελει πολυ προσοχη γιατι ειναι πολυ ευεσθητο κινιτο ..

Δημοσ.

Φίλε messenger η κύρια διαφορά τους είναι ο ενσωματωμένος δέκτης GPS του TYTN II. Απο κεί και πέρα το "νέο" μοντέλο έχει 3mpixel κάμερα αντί για δύο, διπλάσια ποσότητα μνήμης RAM και ROM και το οτι "φοράει" WM6. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

Δημοσ.

Πολύ καλά βέβαια είναι και τα ETEN X600/ X650/ X800 τα οποία έχουν άριστη φήμη σαν δέκτες GPS και είναι και πολύ αξιόλογα σαν PDA/ κινητά. Το μόνο μελανό σημείο τους είναι το service που κι αυτό πλέον έχει διορθωθεί λόγω Πλαισίου...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω αφου ειναι τοσο καλο πως τα πουλανε αμεσως μετα κ τοσα πολλα σε διαφορα σαιτ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω το mio 560 με ελληνικούς χάρτεσ και το αγόρασα απο το e-shop γύρω στα 600-650 αν θες να πας να ψάξεις για τις δυνατότητες και την τιμε καλύτερα πήγαινε http://www.e-shop.gr:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...