Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση αρχάριου: Πως μπορώ να αγοράσω credit στο voipbuster;

thanos_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα.

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω, αφού έχω εγκαταστήσει το voipbuster και έχω δημιουργήσει το όνομα χρήστη, ώστε να προσθέσω credit στο λογαριασμό μου για να μπορώ να κάνω τις κλήσεις;

Δημοσ.
Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα.

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω' date=' αφού έχω εγκαταστήσει το voipbuster και έχω δημιουργήσει το όνομα χρήστη, ώστε να προσθέσω credit στο λογαριασμό μου για να μπορώ να κάνω τις κλήσεις;[/quote']

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος προϊποθέτει μερικές ημέρες αναμονή.

Προτείνω να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα (visa electron) , και να αγοράσεις credits μέσω αυτής. Μια καλή τράπεζα για αυτή τη δουλειά με καλό e-banking είναι η τράπεζα Πειραιώς.

Δημοσ.
Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος προϊποθέτει μερικές ημέρες αναμονή.

Προτείνω να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα (visa electron) ' date=' και να αγοράσεις credits μέσω αυτής. Μια καλή τράπεζα για αυτή τη δουλειά με καλό e-banking είναι η τράπεζα Πειραιώς.[/quote']

Ευχαριστώ θα κάνω μια προσπάθεια και αν συναντήσω προβλήματα θα ξαναστείλω κάποιο μήνυμα.:-D

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποίησα paypal. Και μέχρι τώρα δεν μου έχουν σηκώσει τα εκατομμύρια από τον λογαριασμό.

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποίησα paypal. Και μέχρι τώρα δεν μου έχουν σηκώσει τα εκατομμύρια από τον λογαριασμό.

Μήπως είσαι κάποιος διάσημος ;Μάλλον για να έχεις εκατομμύρια!

Κι εγώ πιστωτική έβαλα και πάλι δεν είδα κάποια ύπουλη κίνηση.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μια χρεωστική κάρτα δεν είναι η πιο ασφαλές κίνηση..

Δημοσ.

kalo einai tin pistotiki i tin xreostiki sou karta na min tin dinis pantou, ego tin exo dosi mono sto paypal kai meso aytou plirono, pote den kseris ti ginete an dosis tin pistotiki sou se ena soro magazia, filage ta rouxa sou na exeis ta misa!!!

Δημοσ.
kalo einai tin pistotiki i tin xreostiki sou karta na min tin dinis pantou, ego tin exo dosi mono sto paypal kai meso aytou plirono, pote den kseris ti ginete an dosis tin pistotiki sou se ena soro magazia, filage ta rouxa sou na exeis ta misa!!!

Μια ερώτηση:όταν πρωτοεγκαταστήσατε το voipbuster πόσες δωρεάν κλήσεις μπορέσατε νακάνετε μέχρι να κλειδώσει και να ζητήσει credits?????

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το έφτασα στα όρια του. Μια δόκιμη έκανα και μετά αγόρασα credits.

Και όσο για το παραπάνω σχόλιο. Για το άμα έχω εκατομμύρια. Δεν έχω αλλά μπορούν να μου χρεώσουν.

Δημοσ.
Προσωπικά δεν το έφτασα στα όρια του. Μια δόκιμη έκανα και μετά αγόρασα credits.

Και όσο για το παραπάνω σχόλιο. Για το άμα έχω εκατομμύρια. Δεν έχω αλλά μπορούν να μου χρεώσουν.

No offence , αλλά για να μπορούν να σου χρεώσουν εκατομμύρια σημαίνει ότι η πιστωτική σου είναι βαριά κάρτα με μεγάλο όριο πίστωσης.. Άρα θα πρέπει να έχεις αρκετά μεγάλο εκκαθαριστικό. Άρα και μερικά εκατομμύρια :P

Δημοσ.
Μια ερώτηση:όταν πρωτοεγκαταστήσατε το voipbuster πόσες δωρεάν κλήσεις μπορέσατε νακάνετε μέχρι να κλειδώσει και να ζητήσει credits?????

poli liges...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...