Προς το περιεχόμενο

NBA Live 2006 Euroleague Patch Released!

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προτείνω να βάλετε το 'shutdowneasports" patch. Καταπληκτικό. Δεν το αλλάζω με τίποτα. :P

kirileman ti patch einai to shutdowneasports? KSEREI KANEIS POTE THA VGEI KAI AN THA VGEI TO PATCH THS ULEB ME TIS 6 OMADES SIN TOY ARH GIA NA PAIZOYME FULL SEASON EUROLEAGUE H DYNASTY MODE? :mrgreen: :mrgreen:

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ως ένας εκ των δημιουργών του mod, δυστυχώς θα πρέπει να σας πληροφορήσω πως είναι μάλλον δύσκολο να κυκλοφορήσει αφού δεν έγινε μέχρι τώρα... Βέβαια μιλάω με κάθε επιφύλαξη, γιατί έχω να μιλήσω με το υπόλοιπο team εδώ και κανα δίμηνο.

Προσωπικά, είχα στείλει έτοιμο το δικό μου κομμάτι (κάποια γραφικά, κυρίως τα λογότυπα των ομάδων κ.λπ.) περίπου στα τέλη Μαρτίου. Μέχρι λίγο πριν το Πάσχα που μίλαγα στο MSN με τα παιδιά, μου έλεγαν ότι είχαν ακόμα προβλήματα με το Dynasty Mode και όταν τα έλυναν θα το κυκλοφορούσαν. Προφανώς δεν τα έλυσαν... Αυτό βέβαια που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί δεν κυκλοφορούσαν το add-on, έστω και χωρίς να δουλεύει το Dynasty Mode. Στο κάτω-κάτω θα είχαμε +6 ομάδες ακόμα να παίζουμε, αφού είχαμε ετοιμάσει όλα τα αρχεία...

Anyway, θα προσπαθήσω να τους βρω κι αν καταφέρω να επικοινωνήσω μαζί τους θα σας πω νέα...

Δημοσ.

Παιδια οποιος εχει το patch με το ΑΡΗ ας μου στειλει ενα PM γιατι το θελω και γω και το link δεν δουλευει!!

Δημοσ.

Τελικα δεν υπαρχει το patch με τον ΑΡΗ? Η τουλαχιστον καποιο patch με αλλες ομαδες για να μπορουμε να παιξουμε σε dynasty mode?

Δημοσ.

ρε παιδια δεν παιζει ουτε season ουτε αγωνα το euroleague patch. Οταν παω να κανω edit επισης με πεταει εξω στα windows. Any idea τι μπορει να φταιει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...