bill_2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 μηπως γνωριζει καποιος ρε παιδια πως ανοιγουμε .vid αρχεια ? εχω παθει πλακα δεν μπορω να βρω ποιο προγραμμα τα ανειγη και να τα μετατρεπη σε αλλο format ?
Crawl_From_Death Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Gia ta .vid arxeia des edw Oson afora thn metatroph tou se format pou 8eleis den mporw na se boh8hsw giati den anafereis se ti format 8eleis na metatrapei. Ena 1o bhma einai na psakseis edw
bill_2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 δεν γινεται παιδια δεν τα βλεπει το QuikeTime με τιποτα ,ουτε και πολυ players αλλη που κατεβασα ,Crawl_From_Death σ αυτο το site πιγα και εγω αλλα δεν βρισκω ακρη ! δεν τα παω καλα και με τα αγγλικα τι να πω ! κατι αλλο ?
exile Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 κατέβασε το gspot (πχ από εδώ: http://www.free-codecs.com/download/GSpot.htm ), άνοιξε το αρχείο με αυτό και δες τι θα σου πει για τον codec που χρησιμοποιεί.
Crawl_From_Death Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 GSpot is a video codec identification utility - identifies which video codec and audio compression method is used on .avi files, whether the matching codec is installed, and more. Exile sunoptika to programma auto anagnwrizei mono .avi arxeia oxi .vid opws 8elei o bill2 ektos kai na katalaba la8os.. einai prwi akoma Bill2 an den to anoigei to quicktime opws prepei na to anoiksei kai apo to link pou sou edwsa egw kai o panoulis23 mhpws einai corrupted to arxeio?
exile Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Crawl_From_Death έχεις δίκιο, μόνο που Features of GSpot 2.21 :- Identification (only) of non-AVI files (.mpg, .mov, .qt, .rm, .swf, .wmv, .asf, etc.) Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι μπορεί τουλάχιστον να αναγνωρίσει αν είναι όντως αρχείο quick time ή μήπως κάποιο άλλο περίεργο format. Προσωπικά δεν είναι λίγες οι φορές που σε κάποιο αρχείο video που έκανα dl το extension έλεγε άλλα αντ' άλλων.
bill_2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 http://www.videohelp.com/tools?tool=DVR-Studio vrika ayto kai mallon doylevei ante na doume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.