Προς το περιεχόμενο

crossover lan

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το καλώδιο είναι OK και επιμένει να μην κάνει ping (υποθέτω ότι δοκίμασες το restart)' date=' πειραματίσου ρυθμίζοντας με το χέρι την ταχύτητα και το full duplex / half duplex στις δύο κάρτες δικτύου. Θεωρητικά πρέπει να παίζουν σε 100 Mbps Full Duplex, μερικές φορές όμως δεν γίνεται σωστά το negotiation μεταξύ τους και δεν επικοινωνούν.

Όσον αφορά το 3, αν στα δύο PC οι χρήστες ή τα passwords είναι διαφορετικά, τότε δεν θα σε αφήνει να μπεις στα shared folders και θα σου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν έχεις δικαίωμα πρόσβασης. Αν κάνεις ένα search, το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί σε πολλά thread ως τώρα.[/quote']

Αυτό με τους ίδιους χρήστες ομολογώ πως ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω! Εγώ έχω δύο υπολογιστές συνδεδεμένους, με διαφορετικούς χρήστες και διαφορετικά passwords, με crossover καλώδιο, και δουλεύει κανονικότατα! Πιάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο. Έχω κι εγώ δύο pc με ανεστραμμένο καλώδιο αλλά δεν έχουν ίδιους χρήστες και παίζει κανονικότατα.

Αν κάνει ping τότε δες τα πρωτόκολλα στις συνδέσεις δικτύου. Μου έχει τύχει επίσης αν ο ένας υπολογιστής έχει home edition και ο άλλος professional τότε σε κάποιες περιπτώσεις δεν έβλεπα τα shared folders και δεν ήξερα και το λόγο.

Πιστεύω να βοήθησα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...