Προς το περιεχόμενο

Msn Messenger

babis306

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Norien θες το .NET Framework.. κατέβασε το από εδώ: [url']http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en[/url]

Εγώ πάντως το κατέβασα και επιτέλους δούλεψε το MSN Content Installer. Ωστόσο τώρα όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει καρτέλα και με ρωτάει με ποιο λογαριασμό χρήστη θέλω να εισέλθω ενώ υπάρχει μόνο ένας. Να υποθέσω ότι η εμφάνιση αυτή σχετίζεται με την εγκατάσταση του παραπάνω; Επειδή είναι σπαστικό, υπάρχει τρόπος να προσπεράσω την οθόνη (γιατί από δοκιμές μου παλαιότερα σε άλλο υπολογιστή δεν το είχα βρει) ή να ρίξω ένα system restore και ας πάνε χαμένα τα winks και τα emoticons;

Δημοσ.
Εγώ πάντως το κατέβασα και επιτέλους δούλεψε το MSN Content Installer. Ωστόσο τώρα όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει καρτέλα και με ρωτάει με ποιο λογαριασμό χρήστη θέλω να εισέλθω ενώ υπάρχει μόνο ένας. Να υποθέσω ότι η εμφάνιση αυτή σχετίζεται με την εγκατάσταση του παραπάνω; Επειδή είναι σπαστικό, υπάρχει τρόπος να προσπεράσω την οθόνη (γιατί από δοκιμές μου παλαιότερα σε άλλο υπολογιστή δεν το είχα βρει) ή να ρίξω ένα system restore και ας πάνε χαμένα τα winks και τα emoticons;

Καλησπέρα.

Για κοίτα στο Control Panel / User Accounts

εαν υπάρχει λογαριασμός NET Framework ή κάπως έτσι ( δεν θυμάμαι )

εαν υπάρχει σβήστον και θα είσαι οκ .

Εαν δεν υπάρχει , στην παραπάνω διαδρομή υπάρχει η επιλογή "change the way users log on or off" .

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Για κοίτα στο Control Panel / User Accounts

εαν υπάρχει λογαριασμός NET Framework ή κάπως έτσι ( δεν θυμάμαι )

εαν υπάρχει σβήστον και θα είσαι οκ .

Εαν δεν υπάρχει ' date=' στην παραπάνω διαδρομή υπάρχει η επιλογή "change the way users log on or off" .[/quote']

Φίλε μου θυμάμαι τέτοιο λογαριασμό στον υπολογιστή του φίλου μου που είχε δημιουργηθεί το ίδιο θέμα, οπότε λογικά αυτό θα φταίει σε αυτόν αλλά και σε μένα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.

Δημοσ.
Φίλε μου θυμάμαι τέτοιο λογαριασμό στον υπολογιστή του φίλου μου που είχε δημιουργηθεί το ίδιο θέμα, οπότε λογικά αυτό θα φταίει σε αυτόν αλλά και σε μένα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.

Καλησπέρα .

Παρακαλώ φιλέ μου :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...