babis306 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κανένας να βοηθήσει γιατί κοντεύει να μου γυρίσει το μυαλό? Πως ξαναβάζω τα ρημάδια τα E-moticons στον Messenger? Στον φάκελο C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\1568293289\CustomEmoticons τα έβαλα αλλά δεν τα βλέπει με τίποτα!! Τα είχα σώσει απο προηγούμενη φορά είναι με κατάληξη .dat όλα. Υπάρχει περίπτωση να τα επανακτήσω? Ξέρει κανένας κάτι? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Norien Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μήπως αναβάθμισες σε επόμενη έκδοση? Προσπάθησε να τα μετονομάσεις και να αρχίζουν όλα με TFR. Μπορεί να δουλέψει... Επίσης, κοίταξε να είναι σχετικά μικρότο όνομα. Λογικά θα λειτουργεί.
babis306 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όχι δεν αναβάθμισα από προηγούμενη έκδοση. Δυστυχώς απο format έρχομαι και τραβάω κουπί τωρα Θα δοκιμάσω πάντως αυτό που λες μήπως και δουλέψει. Αν εννοείς τα e-moticons αν είναι απο προηγούμενη έκδοση όχι ειναι από την ίδια έκδοση.
Norien Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Καλό κουράγιο babis306... Κάνε ένα ghost μετά για να μην ξανατραβήξεις τα ίδια... Προσπάθησα να βάλω κι εγώ emotions έτσι και δε δούλεψε... Το αρχείο map.dat κάνει όλη τη δουλειά. Και δεν είναι αρχείο που μπορείς να το επεξεργαστείς (txt, xml κτλ)... Κάτι με class θα έχει σχέση. Γνωστά τα τετραγωνάκια... Οπότε, όποιος έχει ιδέες κάντε τις post... thks
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 kane rename ta .dat se .gif kai meta opws ekanes panta tha anoikseis se ena parathiro tin kartela me ta icons kai tha pas : more > create , esti ena ena tha ta valeis pali. se emena doulepse etsi kanonika!
Norien Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 thks NeCrOmAnCeR19, αλλά έτσι προσθέτεις ένα ένα τα emotions. Για να τα προσθέτεις όλα μαζί την περίπτωση που τα έχεις σε gif format υπάρχει κάποιος τρόπος? Εκτός από προγραμματάκια που μπορείς να βρεις στο ίντερνετ. Πχ υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ.
migel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 thks NeCrOmAnCeR19, αλλά έτσι προσθέτεις ένα ένα τα emotions. Για να τα προσθέτεις όλα μαζί την περίπτωση που τα έχεις σε gif format υπάρχει κάποιος τρόπος? Εκτός από προγραμματάκια που μπορείς να βρεις στο ίντερνετ. Πχ υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ[/url']. Καλησπέρα . Με αυτό το προγραμματάκι κατεβάζεις μαζικά emoticons , moods , winks κτλ. Το ίδιο κάνει και το επισυναπτόμενο αρχείο , με διαφορετικά emoticons κτλ. Content for MSN.zip
Norien Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 migel μπορείς να δώσεις ένα μικρό tutorial για το πώς δουλεύει το MSN Content Downloader? Πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένα url? To MSN Content Installer δε λειτουργεί. thks
migel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 migel μπορείς να δώσεις ένα μικρό tutorial για το πώς δουλεύει το MSN Content Downloader? Πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένα url? To MSN Content Installer δε λειτουργεί. thks Καλησπέρα . Δεν χρειάζεσαι κανένα tutorial , τα προγραμματάκια όπως θα δείς στις επισυναπτόμενες φώτο , έχουν 6 κουμπάκια το ένα και 8 το άλλο , με τα οποία κατεβάζεις τα ανάλογα που αναφέρει το καθένα . Τώρα εαν έχεις Ελληνικά Win δεν το βλέπω να τα βλέπεις Και μια φίλη που δοκίμασε με win gr δεν κατάφερε να κατεβάσει τίποτα. Δεν χρειάζεται να δώσεις κάποιο λινκ σε κανένα απο τα δύο προγράμματα . Φιλικά .
takis456 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Norien θες το .NET Framework.. κατέβασε το από εδώ: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en
Norien Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Thks για τις απαντήσεις σας παιδιά... Αλλά ενώ το MSN Content Installer λειτουργεί μια χαρά, το MSN Content Downloader μου βγάζει το μήνυμα που επισυνάπτω στη φώτο. Ότι και να πατήσω δεν κατεβαίνει αυτό που έχω επιλέξει. Ξέρει κανείς γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά... Υ.Γ.: Έχω Win XP Pro SP2 En. Επίσης, κατέβασα το .NET Framework, και το εγκατέστησα. Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει , το MSN Content Installer λειτουργεί κανονικά. (Μήπως έχει σχέση με Visual Basic; Κάτι έλεγε στη σελίδα της Microsoft ότι βελτιώνει τις βάσεις δεδομένων, ελπίζω να μη μου επηρρεάσει το σύστημα. Έχω με πολύ κόπο στήσει την Oracle για τη διπλωματική μου... ουκ ολίγες φορές... )
migel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Thks για τις απαντήσεις σας παιδιά... Αλλά ενώ το MSN Content Installer λειτουργεί μια χαρά' date=' το MSN Content Downloader μου βγάζει το μήνυμα που επισυνάπτω στη φώτο. Ότι και να πατήσω δεν κατεβαίνει αυτό που έχω επιλέξει. Ξέρει κανείς γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά... Υ.Γ.: Έχω Win XP Pro SP2 En. Επίσης, κατέβασα το .NET Framework, και το εγκατέστησα. Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει , το MSN Content Installer λειτουργεί κανονικά. (Μήπως έχει σχέση με Visual Basic; Κάτι έλεγε στη σελίδα της Microsoft ότι βελτιώνει τις βάσεις δεδομένων, ελπίζω να μη μου επηρρεάσει το σύστημα. Έχω με πολύ κόπο στήσει την Oracle για τη διπλωματική μου... ουκ ολίγες φορές... ) 1. Για να μην έχεις άγχος με το σύστημα σου κάνε του ενα back up με το Norton Ghost 2003 . 2. Είδες την φώτο msn1 ? ( κάνει ότι κάνει και το MSN Content Installer ) με διαφορετικά emoticon ( κατ΄ επιλογή εαν θυμάμαι καλά ) κτλ . 3. Το λάθος που σου βγάζει σχετικά με το Script , κάποτε που είχα το ίδιο πρόβλημα το είχα λύσει με το scripten απο την MS ( εάν δεν μπορείς να το κατεβάσεις λόγω validation πες να στο ανεβάσω pathfinder ) . ΥΣ. Διάβασε τι κάνει το scripten , μην με βρίζεις μετά εαν σου βγάλει κανά πρόβλημα
Norien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να σε βρίσω φίλε migel... Αλλά νομίζω ότι τσάμπα παιδευόμαστε για σχεδόν ανούσια πράγματα, αφού το MSN Content Installer λειτουργεί και αυτό που προσφέρει είναι ικανοποιητικότατο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα (σε εισαγωγικά) είναι ότι έχω κάποια πολύ καλά emotions και δεν μπορώ να τα κάνω copy paste στο dir του MSN που γράφει ο babis306 στο πρώτο μήνυμα. Πρέπει να τα βάζω όλα μέσα από το MSN, μια διαδικασία χρονοβόρα και κουραστική. Αλλά τι να κάνεις... Θα κάτσεις και θα τα βάλεις σιγά σιγά... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά όπως και τον babis306 που έφτιαξε το θέμα και διήγηρε την περιέργειά μου. Μερικές φορές βολεύεσαι με τον "default" τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων και δεν το ψάχνεις περισσότερο για να κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα/γρηγορότερα. thks again
Norien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να σε βρίσω φίλε migel... Αλλά νομίζω ότι τσάμπα παιδευόμαστε για σχεδόν ανούσια πράγματα, αφού το MSN Content Installer λειτουργεί και αυτό που προσφέρει είναι ικανοποιητικότατο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα (σε εισαγωγικά) είναι ότι έχω κάποια πολύ καλά emotions και δεν μπορώ να τα κάνω copy paste στο dir του MSN που γράφει ο babis306 στο πρώτο μήνυμα. Πρέπει να τα βάζω όλα μέσα από το MSN, μια διαδικασία χρονοβόρα και κουραστική. Αλλά τι να κάνεις... Θα κάτσεις και θα τα βάλεις σιγά σιγά... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά όπως και τον babis306 που έφτιαξε το θέμα και διήγηρε την περιέργειά μου. Μερικές φορές βολεύεσαι με τον "default" τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων και δεν το ψάχνεις περισσότερο για να κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα/γρηγορότερα. thks again
alfista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Norien θες το .NET Framework.. κατέβασε το από εδώ: [url']http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en[/url] Εγώ πάντως το κατέβασα και επιτέλους δούλεψε το MSN Content Installer. Ωστόσο τώρα όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει καρτέλα και με ρωτάει με ποιο λογαριασμό χρήστη θέλω να εισέλθω ενώ υπάρχει μόνο ένας. Να υποθέσω ότι η εμφάνιση αυτή σχετίζεται με την εγκατάσταση του παραπάνω; Επειδή είναι σπαστικό, υπάρχει τρόπος να προσπεράσω την οθόνη (γιατί από δοκιμές μου παλαιότερα σε άλλο υπολογιστή δεν το είχα βρει) ή να ρίξω ένα system restore και ας πάνε χαμένα τα winks και τα emoticons;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.