ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μετά από άπειρες ώρες ψαξίματος στο ιντερνετ για μεταχειρισμενο mac και αρκετά μηνυματα στο insomnia και στο helmug αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα το οποίο έχει ήδη αλλαξει την διάθεση μου.παρήγγειλα ένα ibook το οποίο θα το πληρωσω με δόσεις και ετσι δεν θα μου φανει. Θα ποστάρω τις πρωτες εντυπωσεις μόλις το πιασω στα χέρια μου και το επεξεργαστώ λιγάκι.Μάλλον δεν θα κοιμηθω εκεινο το βραδυ και εύχομαι μετα από αρκετο καιρο χρήσης να πω και την κλασικη προταση once you go mac you never go back(για windows μιλάμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ante me to kalo!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 telika pires kainourio i metaxeirismeno. Ego paragila kainourio apo rainbow + mnimi kai mou ipan se 20 imeres.. kai perimeno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 parhggeila apo ena antiproswpo alla exei ginei mia vlakeia me thn pistwtikh mou kai den mporoun na to perasoun(tha tous skotwsw) pantws mou eipan molis perastei sthn karta se 2 meres tha to exw ibook 12.1'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 kai ego to idio paragila gia na doume ti tha vgei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 αυτό έχω και εγώ με το καλό να σας έρθει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Με το καλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.