antnatal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Στο desktop εμφανίζεται ένα μήνυμα your comp is infected windows has detected spyware infection. και ότι θα συνδεθεί για dowloading ενα up-to-date program. Το adware kai to spy bot δεν βρίσκουν τίποτα. Αααα.... και το firewall των windows δεν ανοίγει. due to unidentified problem windows cannot display windows firewall setting. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Τι λέτε;;;
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ερωτηση κρίσεως μήπως κατέβασες το falcon antispyware? Αυτό λοιπόν που βλέπεις στο pc ειναι fake alarm και συνήθως τα δημιουργούν παρόμοια αισχρά antispyware μοναδικη λύση το webroot spy sweeper
antnatal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ερωτηση κρίσεωςμήπως κατέβασες το falcon antispyware? Αυτό λοιπόν που βλέπεις στο pc ειναι fake alarm και συνήθως τα δημιουργούν παρόμοια αισχρά antispyware μοναδικη λύση το webroot spy sweeper Εντάξει. Έτρεξα το spybot και όλα ΟΚ. Πάντως το παράθυρο των ρυθμίσεων του windows firewall ακόμα δεν ανοίγει.
vadou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 katevase kanena antispyware Εντάξει.Έτρεξα το spybot και όλα ΟΚ. Πάντως το παράθυρο των ρυθμίσεων του windows firewall ακόμα δεν ανοίγει. entaksei,wraia h karamela "katevase antispyware" alla na diabazoume k ta parapanw posts,nai?
Phantolino Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Auto me to firewall pou antimetopizeis einai hijack kapoiou spyware, kane update sto spybot k trexe ena clean pali.Dokimase na kaneis k ena search me to Spysweeper pou sou proteine o realestate k des an sto diorthwsei.
Chrizzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μόλις αντιμετώπισα κι εγω το ίδιο προβλημα Λύση για το firewall βρήκα εδώ και δούλεψε: http://windowsxp.mvps.org/sharedaccess.htm
hackermon1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 re padia kante scan kai meta na lete kai to apotelesma.
vasoula78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με trojan downloader εβγαζε το ιδιο μηνυμα & κατεβαζε ένα προγράμμα spysherif Που απενεργοποιούσε το desktop! μονο με το kaspersky καταφερα να το καθαρισω μεχρι στιγμης
vasoula78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με trojan downloader εβγαζε το ιδιο μηνυμα & κατεβαζε ένα προγράμμα spysherif Που απενεργοποιούσε το desktop! μονο με το kaspersky καταφερα να το καθαρισω μεχρι στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.