Προς το περιεχόμενο

Το Winamp ως ξυπνητηρι?

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους insomniacs.

Πριν αρκετο καιρο ειχα διαβασει σε καποιο περιοδικο/site δεν θυμαμαι πως μπορεις να κανεις το winamp ξυπνητηρι και μαλλον εχω κολησει σε καποια λεπτομερια αν καποιος το εχει επιχειρησει και δουλεψε η αν βαση των παρακατω το κανει να δουλεψει ας μου πει και εμενα του κακομοιρη που κανω λαθς;-)

ισως φταινε τα xp μου που ειναι ελληνικα οποτε αν καποιος δε βαριεται και το κανει ας πει και το λειτουργικο του

1)βημα:create new shortcut

μεσα σε αυτο επιλεξτε το winamp("C:\Program Files\Winamp\winamp.exe")

στα properties στο target/προορισμος πληκτρολογηστε:

"C:\Program Files\Winamp\winamp.exe" "J:\music\joy division\substance\06-She's Lost Control.mp3"

αναμεσα στα δυο αφτακια αφηστε κενο!!

2)Στο add scheduled task ακλουθοντας τον wizard

επιλεξτε τη συντομευση απο την επιφανεια εργασιας με το ονομα που τη δημιουργησατε.

3)Στις ιδιοτητες της προγραμματισμενης εργασιας τσεκαρετε το εκτελεση κατα τη συνδεση.

Συνεχιστε τον wizard επιλεγοντας καθε ποτε θελετε να εκτελειτε,ωρα κτλ

και αν δουλεψει μπραβο μαγκες εμενα δεν δουλευει αν καταλαβει κανεις γιατι πειτε μου;-)

Δημοσ.

emena mou doulepse mia xara kai se efxaristw gia tis odhgies.stin arxi den mou douleve alla telika vrika tin aitia.

stis idiothtes tis programatismenhs ergasias pou ftiaxneis tha prepei na valeis kai ena tick ekei pou leei ektelesi mono kata tin syndesi.

Δημοσ.

panoulis σωστος φιλε μπραβο θα το κανω και edit αυτο που ειπες

αλλα

εχω ενα προβληματακι ακομη ενω τωρα ανοιγει το winamp δεν ξεκινα το κοματι(δοκιμασα και με αλλα tracks) ενω υπαρχει κανονικα στη λιστα

τι αλλο αλλαξες

α και τι windows εχεις ελληνικα η αγγλικα?

Δημοσ.

το εχει καποια συγκεκριμενη εκδοση επειδη δεν το εχω για να ξερω ποια να κατεβασω?

αν και δε μπορω να πω εχω φαει κολημα με winamp και το ολο θεμα μπορει να μου παρει ωρες να ψαχνω μεχρι να βρω τη λυση...

Δημοσ.

ή κατεβάζεις ένα απίστευτα μικρό προγραμματάκι το λεγόμενο tclock που είναι freeware και αν δεν κάνω λάθος ούτε στη registry μπαίνει και το κάνεις πανεύκολα

Δημοσ.

re pedia ayti i lisi me to winamp den moy douleyei... : moy bgazei error :

" the schedule task did not run because an incorect password or username was entered" ...

ypopsin den exo profil sto pc moy , k sto wizard toy schedule task otan moy zitaei password den vazo tpt....ama valo exo to parapano minima alios moy bgazei antistixo "did not run because no password entered..."

kamia idea??? ..

Δημοσ.

ekana create password sto profil k doulepse...alla peripoy! anigei to winamp alla den pezei to tragoudi :(

dld to idio provlima me ton dkangel exo ...

panouli diafotiseeee mas :D

ps...mpas k fteei i ekdosi toy winamp? ego exo tin 2,8 :o

Δημοσ.

ante pali trito sinexomeno post :D

ego file dkangel ekana to eksis: evala n ektelesei ena mp3 apo to skliro moy to pc san shedule task se mia orismeni ora k apla to anikse k epekse me to winamp !!! too simple to be true?? k omos !! lol

an thes n sto anigei mono apo to winamp kane sortcut to mp3 poy thes kapoy k meta -> properties , sto pedio start in vale :"C:\Program Files\Winamp" :D

Δημοσ.

Μια διευκρύνηση... Οποιοδήποτε αρχείο κι αν επιλέξετε από το wizard schedule task, θα το ανοίξει την ώρα πού του λέτε με το default πρόγραμμα που ανοίγει το συγκεκριμένο αρχείο. Αν επιλέξεις ένα mp3 θα στο ανοίξει με το πρόγραμμα που ανοίγει τα mp3, αν επιλέξεις txt θα στο ανοίξει με notepad ή οτί αλλό έχεις βάλει default κτλ...

Δημοσ.
re pedia ayti i lisi me to winamp den moy douleyei... : moy bgazei error :

" the schedule task did not run because an incorect password or username was entered" ...

ypopsin den exo profil sto pc moy ' date=' k sto wizard toy schedule task otan moy zitaei password den vazo tpt....ama valo exo to parapano minima alios moy bgazei antistixo "did not run because no password entered..."

kamia idea??? ..[/quote']

αυτο με το mp3 απο το σκληρο το επεξεργαζομαι τωρα θα στειλω σε λιγο αν δουλεψε

Δημοσ.

Το ολο project με το winamp το παρατησα αφου εχασα τον μισο υπνο μου και ακρη δε βρηκα κολουσα απο εκει που ξεκινησα οταν ανοιξα το post lol ανοιγει το winamp βγαινει το track στη λιστα αλλα δεν εκτελειται

τελοσπαντων ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν εστω και αν ξερω οτι δε τα καταφεραμε ολοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...