mjmj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εχω cosmokarta και θελω να κανω εκτροπη κλησεων. Ξερει κανεις πως κανω εκτροπη σε αλλο αριθμο, και πως την απενεργοποιω ξανα ωστε να δεχομαι κανονικα τις κλησεις στην cosmokarta? Οταν κανω εκτροπη, πληρωνω κι εγω οταν μου τηλεφωνουν? Σημειωση: εριξα μια ματια στο site της cosmokarta αλλα δεν βρηκα πληροφοριες σχετικες.
sotris99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Οταν κανω εκτροπη, πληρωνω κι εγω οταν μου τηλεφωνουν? ναι... .
j0j0gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 suni8ws esu plirwneis ta pio polla! prospa8ise apo tin suskeui sou na energopoiiseis tin ektropi, alla den eimai sigouros an ginetai! esu, sugkekrimena, plirwneis tin klisi apo to kinito sou pros to noumero pou exeis epile3ei na ektrepeis
Polas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 An de kanw la8os apo kartokinita de mporeis na kaneis ektropi...Tilefwnise kalitera sto tmima e3ipiretishs na sou poun! sto 1313 an de kanw la8os me xrewsh 10 cents/klish!
nucleuspower Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Γι' αυτό παίρνεις με σύνδεση που τις περισσότερες φορές σου έρχεται φτηνότερα αν μπορείς να υπολογίσεις πόσο χρόνο ομιλίας και μηνύματα χρειάζεσαι το μήνα...
goiteytikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ta kartokinita den simferoun gia kati tetoio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.