gerero Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 αγαπητε klainmaingr συγνώμη που θα σε στεναχωρησω αλλα καλυτερο game απο το Lineage II δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε ειναι το τελειο παιχνιδι εχει τα τελεια γραφικα
Gibs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 αγαπητε klainmaingr συγνώμη που θα σε στεναχωρησω αλλα καλυτερο game απο το Lineage II δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε ειναι το τελειο παιχνιδι εχει τα τελεια γραφικα Καλά,το έλιωσες και εσύ το θέμα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Καλά,το έλιωσες και εσύ το θέμα! Don't worry 8a ton fixarw egw.. αγαπητε klainmaingr συγνώμη που θα σε στεναχωρησω αλλα καλυτερο MMORPG απο το Lineage II δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε ειναι το τελειο παιχνιδι εχει τα τελεια γραφικα +1 kai egw..
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Mια δοκιμή θα σας πείσει... Όσο για το lineage... όχι άλλο κάρβουνο Κόσμος που έπαιζε χρόνια lineage έχει στραφεί στο Archlord... Δές το pvp του και θα με θυμηθείς Στην τελική... τζάμπα είναι...
OPC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 klainmaingr έχει την ίδια φιλοσοφία με το L2 ? Δλδ ανεβάζεις τον χαρακτήρα σου και τα σχετικά ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 re paidia exw trelathei psaxw apefnwsmena to lineage c4 client kapoios n m dwsei akrives link h kapoios p 3erei n m dwsei t msn tou n m pei apo kei plzzzzzz Mixali apla go to btjunkie.org kai grapse "Lineage C4" kai katevase to prwto-prwto torrent me ta megalitera Seeds.. poy tha katebasv c6 servers:neutral: Tha se apogoitefsw..C6 DEN iparxei..sinel8e.. Ean, lew egw twra, ennoeis ton Interlude..Apla mpeka kai esu se kapoion kalo Public Tracker kai grapse "Lineage Interlude" kai katevase torrent (opws eipa ston parapanw..).. [Ratsismos Mode ON] Kai apo ton tropo pou grafeis, milas ktlp 8a sou protina na min pas sto L2 dioti dn to katexeis, mou ferneis adenaplisboismo kai aniw8ila, ama einai pigene se kanena FlyFF..psixologw twra egw >_> [Ratsismos Mode OFF] για σας παιδια ειμαι ενα καινουριο μελος της παρεας σας θα ηθελα ενα μεγαλο help απο εσας εχω το kamael περασει στο pc μου και θελω μια βοηθεια για να μου πειτε καποιον server καλο και που να ειναι και kamael και να μου πειτε πως μπορω να κατεβασω και να παιξω εναν server οποιος βρει κατι pm στο [email protected] το ονομα μου ειναι Βασιλης Oi monoi server Kamael Rdy touti tin agia wra ston planiti gh, einai oi servers tou Official..Se Priv8 dn eiparxei kt gia na sou pw..Perimeneis, gt akousa oti dn 8a kikloforisoun Free ta Files tou Kamael kai afto 8a ponesei pollous....(Mpravo NCSoft..) Opoios allos 8elei assist se 8emata L2 kai otidipote..Na mpei sto room mou (vlepe sig..) na rwtisei eleu8era.. Regards, Maraki...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Παιξτε ARCHLORD ρε παιδιά...Και free είναι... και official είναι... και πολύ καλύτερο απο το lineage είναι! Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να πάρετε και τζαμπέ cdkey απο το official site archlordgame.com Mια δοκιμή θα σας πείσει... Όσο για το lineage... όχι άλλο κάρβουνο Κόσμος που έπαιζε χρόνια lineage έχει στραφεί στο Archlord... Δές το pvp του και θα με θυμηθείς Στην τελική... τζάμπα είναι... klainmaingr έχει την ίδια φιλοσοφία με το L2 ?Δλδ ανεβάζεις τον χαρακτήρα σου και τα σχετικά ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1940317#post1940317
arisname Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους. ειμαι πολυ πολυ νεος χρηστης στο pc και πολυ απειρος.για χαρη του γιου μου πυ θελει το lineage 2 dragon network εβγαλα τα ματια μου να προσπαθω να βρω απο που να το κατεβασω κ διαρκως βρησκω εναν τοιχο απο ακαταλαβηστικα μπροστα μου.μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω κατι τετοιο? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=147973 Ας συνεχίσουμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.