Προς το περιεχόμενο

L2 C4 Client Free download???

xdragonx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mpainw sth selida tou arena,katevazw ta arxeia pou prepei gia na pai3w alla mexri ekei...meta ti akrivws prepei na kanw??help plzz

:confused::cry::confused:

Λογικά, θα σου έχει βγάλει έναν φάκελο system και ένα αρχείο lineage2.exe. Κάντα paste στο φάκελο program files/Lineage 2-Chronicle 4(ή κάπως έτσι). Αν έχει γίνει σωστά, θα σε ρωτήσει τις κλασσικές μπούρδες(αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον έναν φάκελο με τον άλλον κ.τ.λ)..θα πατήσεις ναι... όταν τελειώσεις την αντιγραφή θα μπείς στον φάκελο system και θα τρέξεις το αρχείο l2.exe (θα έχει το εικονίδιο του lineage). Δν τον ξέρω τον server τον οποίο λέτε βέβαια... λογικά θα κάνει και updates οπότε τρέξε το lineage2.exe που βρίσκεται έξω από τον φάκελο του system και κάνε τα updates πριν τρέξεις το l2.exe(το l2.exe σε βάζει στο παιχνίδι).Υπάρχει και η περίπτωση να είναι exe(λίγο χλωμό) αυτό που σου δίνει το site του παιχνιδιού οπότε το τρέχεις, επιλέγεις τον φάκελο προορισμού(δλδ, τον φάκελο που έχεις το game-program files...) και έχεις έτοιμο τον server.Άλλη μία περίπτωση είναι να σου έχει hosts..Άν είναι έτσι στείλε ξανα reply για να σου πω(εγώ ή κάποιος άλλος πως γίνεται-δν το θυμάμαι πολύ καλά γι'αυτό :P).. :D

Δημοσ.
Λογικά, θα σου έχει βγάλει έναν φάκελο system και ένα αρχείο lineage2.exe. Κάντα paste στο φάκελο program files/Lineage 2-Chronicle 4(ή κάπως έτσι). Αν έχει γίνει σωστά, θα σε ρωτήσει τις κλασσικές μπούρδες(αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον έναν φάκελο με τον άλλον κ.τ.λ)..θα πατήσεις ναι... όταν τελειώσεις την αντιγραφή θα μπείς στον φάκελο system και θα τρέξεις το αρχείο l2.exe (θα έχει το εικονίδιο του lineage). Δν τον ξέρω τον server τον οποίο λέτε βέβαια... λογικά θα κάνει και updates οπότε τρέξε το lineage2.exe που βρίσκεται έξω από τον φάκελο του system και κάνε τα updates πριν τρέξεις το l2.exe(το l2.exe σε βάζει στο παιχνίδι).Υπάρχει και η περίπτωση να είναι exe(λίγο χλωμό) αυτό που σου δίνει το site του παιχνιδιού οπότε το τρέχεις, επιλέγεις τον φάκελο προορισμού(δλδ, τον φάκελο που έχεις το game-program files...) και έχεις έτοιμο τον server.Άλλη μία περίπτωση είναι να σου έχει hosts..Άν είναι έτσι στείλε ξανα reply για να σου πω(εγώ ή κάποιος άλλος πως γίνεται-δν το θυμάμαι πολύ καλά γι'αυτό :P).. :D

Eyxaristw poly file...ola einai ok twra...:-D:-D:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
paidia giati den moy paizei o dragon exv katebasei to patch kai to offisial c4:neutral:

Kαταρχάς checkάρουμε πρώτα στο φόρουμ του server μήπως υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου και το HOW TO CONNECT που υπάρχει σε κάθε private server

poy tha brw to interlude client

Ή το αγοράζεις ή....

i_will_use_google.jpg

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για σας παιδια ειμαι ενα καινουριο μελος της παρεας σας θα ηθελα ενα μεγαλο help απο εσας εχω το kamael περασει στο pc μου και θελω μια βοηθεια για να μου πειτε καποιον server καλο και που να ειναι και kamael και να μου πειτε πως μπορω να κατεβασω και να παιξω εναν server οποιος βρει κατι pm στο [email protected] το ονομα μου ειναι Βασιλης

Δημοσ.

Παιξτε ARCHLORD ρε παιδιά...

Και free είναι... και official είναι... και πολύ καλύτερο απο το lineage είναι!

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να πάρετε και τζαμπέ cdkey απο το official site archlordgame.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...