shaman505 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Σιγουρα η πιο καλη εκδοση winamp που εχει βγει!ενω ειχα την 5.0 γυρισα παλι στην 2.5 αλλα εχω ενα προβληματακι που το συνανταω πρωτη φορα.ορισμενα τραγουδια οταν παω να τα ανοιξω μου βγαζει σφαλμα εφαρμογης και οτι η μνημη δεν ειναι δυνατον να ειναι written.τι ακριβως μπορει να φταιει?
blueviper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Βάλε ως έχει στα αγγλικά το μήνυμα λάθους στο Google και τσέκαρε απαντήσεις. Με τις "λιγότερο καλές" νέες εκδόσεις είχες αυτό το πρόβλημα ή στο παρουσιάζει μόνο στην καλύτερη?
kkarab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Σιγουρα η πιο καλη εκδοση winamp που εχει βγει!ενω ειχα την 5.0 γυρισα παλι στην 2.5 αλλα εχω ενα προβληματακι που το συνανταω πρωτη φορα.ορισμενα τραγουδια οταν παω να τα ανοιξω μου βγαζει σφαλμα εφαρμογης και οτι η μνημη δεν ειναι δυνατον να ειναι written.τι ακριβως μπορει να φταιει? H ekdosi pou anafereis einai para polu palia.Den mporo na se voithiso sto provlima sou,alla tha ithela na mou peis giati theoreis oti einai kalutero to 2.5 apo to 5.Profanos to 5 einai polu pio varu os efarmogi alla exei 10plasies dunatotites.Mporeis omos kata tin egkatastasi na apenergopioiseis oti den theleis(px to video support) kai na epilekseis to classic skin interface.Dokimase to.
kkarab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Σιγουρα η πιο καλη εκδοση winamp που εχει βγει!ενω ειχα την 5.0 γυρισα παλι στην 2.5 αλλα εχω ενα προβληματακι που το συνανταω πρωτη φορα.ορισμενα τραγουδια οταν παω να τα ανοιξω μου βγαζει σφαλμα εφαρμογης και οτι η μνημη δεν ειναι δυνατον να ειναι written.τι ακριβως μπορει να φταιει? H ekdosi pou anafereis einai para polu palia.Den mporo na se voithiso sto provlima sou,alla tha ithela na mou peis giati theoreis oti einai kalutero to 2.5 apo to 5.Profanos to 5 einai polu pio varu os efarmogi alla exei 10plasies dunatotites.Mporeis omos kata tin egkatastasi na apenergopioiseis oti den theleis(px to video support) kai na epilekseis to classic skin interface.Dokimase to.
shaman505 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 το λεω απο την αποψη οτι ειναι αρκετα βαρυ το 5.0 και η τελευταια εκδοση που εβαλα μπορω να πω οτι μεχρι να ανοιξει εφτιαχνα καφε,πηγενα τουαλετα και μετα ανοιγε...γιαυτο αποφασισα να ξαναπαω στο 2.5.γενικα εμπιστευομαι παλιες εκδοσεις σε προγραμματα γιατι ειναι πιο σταθερες για το λογο οτι δεν τις φορτωνουν με διαφορα χαζα.παντως φιλε kkarab θα το δοιμασω αυτο που λες.ευχαριστω παντως!
billpeppas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Σε εμένα γιατί μου φαίνεται ότι αν χρησιμοποιήσεις το Classic Skin και στο 5 είναι το ίδιο ελαφρύ με το παλιό 2,5 ? [ I always use the Classic Skin as I'm used to it ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.