anna1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο "χάθηκε" το προηγούμενο τόπικ μου με αυτό το θέμα.... Το αφεντικό εδώ μου είπε να το ξαναγράψω και το λέω αυτο για να μην "δυσανασχετήσουν" κάποιοι ξαναδιαβάζοντάς το.... Λοιπόν, ξαφνικά (νομίζω) όταν κάνω επανεκκίνηση ή ανοίγω το λαπτοπ μου και ενω φορτώνει τα windows μου πετάει το μύνημα "Component "MSINET.OCX" or one of its dependencies not correctly registered : a file is missing or invalid" Ωστόσο,κάνω οκ και συνεχίζω ακάθεκτη. Όταν μπαίνω στα έγγραφά μου, πάω να ανοίξω κάποιο doc αρχείο απο παλιά μου λέει : "δεν ειναι σωστή η μορφη της καθορισμενης μορφης απο την εφαρμογη microsoft word. Αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι εγκατεστημένη. Θέλετε να την εγκαταστήσετε τώρα;" κάνω όχι και μου ανοίγει το αρχείο του word χαμένο όλο το κείμενο και με μια περίεργη γραμματοσειρά μου γράφει : Data error [47 of 9493 F4K5] Τί κάνω;;; Σας λέει κάτι;;;;;;;;;
equilibrium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 otan sou bgazei to minima ''thelete na tin egkatastisete tora?'' dokimase na baleis to cd ton office kai na patisis yes...logika tha sou fortosi kati kai tha lithei to problima...(mallon)
anna1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δοκίμασες να ξαναεγκαταστήσεις το Office?? Oχι, λές να κανω αυτό; να βρω δηλ το cd του office και να το επανεγκαταστήσω;;;
bird Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Αν δεν δουλέψει αυτό που σου είπε ο equilibrium δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Office και μετά να το ξαναβάλεις από την αρχή...
Sam235 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Αν θυμάμαι καλά, αυτό είναι αρχείο που χρησιμοποιεί το Office. Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Λογικά θα λυθεί το πρόβλημά σου. Μάλλον, για κάποιο λόγο "χτύπησαν" τα Office. Sam.
migel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο "χάθηκε" το προηγούμενο τόπικ μου με αυτό το θέμα.... Το αφεντικό εδώ μου είπε να το ξαναγράψω και το λέω αυτο για να μην "δυσανασχετήσουν" κάποιοι ξαναδιαβάζοντάς το....Λοιπόν' date=' ξαφνικά (νομίζω) όταν κάνω επανεκκίνηση ή ανοίγω το λαπτοπ μου και ενω φορτώνει τα windows μου πετάει το μύνημα "Component "MSINET.OCX" or one of its dependencies not correctly registered : a file is missing or invalid" Ωστόσο,κάνω οκ και συνεχίζω ακάθεκτη. Όταν μπαίνω στα έγγραφά μου, πάω να ανοίξω κάποιο doc αρχείο απο παλιά μου λέει : "δεν ειναι σωστή η μορφη της καθορισμενης μορφης απο την εφαρμογη microsoft word. Αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι εγκατεστημένη. Θέλετε να την εγκαταστήσετε τώρα;" κάνω όχι και μου ανοίγει το αρχείο του word χαμένο όλο το κείμενο και με μια περίεργη γραμματοσειρά μου γράφει : Data error [47 of 9493 F4K5] Τί κάνω;;; Σας λέει κάτι;;;;;;;;; Καλησπέρα . Τη λύση στο πρόβλημα σου στην δίνει το google . Σχετικά με το Office θα σου πρότεινα να το ξανακάνεις εγκατάσταση , να επιλέξεις Custom Install και να διαλέξεις τι θέλεις να βάλεις και σε αυτά που θα επιλέξεις να επιλέξεις Full install . ΥΣ. Οποιοδήποτε λάθος των win το δώσεις στο google , κατά 110% θα σου δώσει λύση . Φιλικά .
dtkos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 To office 2003 κατα τακτά διαστήματα βγάζει αυτά τα μηνύματα που μάλλον σκοπό έχουν να τσεκάρουν αν έχεις το cd. Εγώ γιά να αποφύγω αυτή την ανόητη διαδικασία έχω αντιγράψει όλο το cd (και τα κρυφά αρχεία) στο σκληρό και έκανα εγκατάσταση από εκεί, οπότε και δεν ζητάει καθόλου το cd. Στην περίπτωση της anna1976 αν βάλει απλώς το cd οταν ζητάει να εγκαταστήσει κάτι, θα κάνει την δουλειά της μιά χαρα (μέχρι την επόμενη φορά).
ntg_net Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ωστόσο' date='κάνω οκ και συνεχίζω ακάθεκτη. Όταν μπαίνω στα έγγραφά μου, πάω να ανοίξω κάποιο doc αρχείο απο παλιά μου λέει : "δεν ειναι σωστή η μορφη της καθορισμενης μορφης απο την εφαρμογη microsoft word. Αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι εγκατεστημένη. Θέλετε να την εγκαταστήσετε τώρα;" κάνω όχι και μου ανοίγει το αρχείο του word χαμένο όλο το κείμενο και με μια περίεργη γραμματοσειρά μου γράφει : Data error [47 of 9493 F4K5'] Τί κάνω;;; Σας λέει κάτι;;;;;;;;; Kαι για το MSINET.OCX κατεβασετο και βαλτω στο %systemroot% μαλλον στο C:\Windows\System32\ Link deleted, xαλάρωσε. edited by madsc
anna1976 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Kαι για το MSINET.OCX κατεβασετο και βαλτω στο %systemroot%μαλλον στο C:\Windows\System32\ Link deleted' date=' xαλάρωσε. edited by madsc Γιατί link deleted??? Αμαρτία είμαι !!!!! :oops:
ntg_net Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Link deleted' date=' xαλάρωσε. edited by madsc Εχεις δικιο, απο κεκτιμενη ταχυτητα (ορθογραφια δεν..) δεν το σκεφτηκα οτι ανηκει κατα κει κιολας..
madsc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Παιδιά δημόσια δεν λέμε τέτοια πράγματα [πιπέρι], αλλά στα προσωπικά σας μυνήματα ή στα e-mail σας δεν σας ελέγχει κανείς [ ] /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.