alucard- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εδώ και κανα δύο μέρες έχω αυτό το πρόβλημα με το παλιό μου PCάκι το οποίο εκτελεί χρέη Download Box τώρα πια. Όταν το ανάβω μου δείχνει τιν πρώτη οθόνη με τα Memory Tests, μετράει τις RAM το θέμα είναι ότι κολλάει σε εκείνο το σημείο χωρίς να βρίσκει ούτε τον σκληρό ούτε το CD-ROM. Εν τω μεταξύ έχω και ένα ZIP Drive επάνω και αυτό παίρνει κανονικά ρεύμα. Ο σκληρός ούτε καν που ξεκινάει, ούτε το CD-ROM δεν φαίνεται να παίρνει ρεύμα μιάς και δεν υπακούει στο κουμπί "εκτόξευσης" . Άνοιξα λοιπόν το κουτί μετά από κανα 2 χρόνια, βρήκα ένα σωρό σκόνη, και ξεκίνησα τις δοκιμές. Έβαλα άλλο τροφοδοτικό, πάλι τα ίδια. Παρατήρησα επίσης ότι ούτε το ανεμιστιράκι του επεξεργαστή γυρνάει (P2 στα 450Mhz). Δοκίμασα να βάλω την πριζούλα του επεκσεργαστή σε άλλο σημείο στην μητρική χωρίς αποτέλεσμα. Στην ουσία δηλαδή το μόνο που παίρνει ρεύμα πάνω στην μητρική είναι η ίδια η μητρική, οι μνήμες και ο επεξεργαστής(εφόσον ανάβει και μου δείχνει την πρώτη οθόνη). Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να τρέχει;
alucard- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Παρακαλώ να σβηστεί ένα από τα δύο θέματα μιάς και έγιναν καταλάθος λόγω προβλήματος με την σύνδεση ΑΚΑ Lag
bmagi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Kale mou file apo oti les exei kaei to anemistiraki opote min prospathiseis na kaneis otidipote prin allakseis anemistiraki giati tha sou kapsei kai tin cpu i opoia logika den prepei na exei kaei akomi giati den tha eftane sto simeio na sou metraei ti RAM Min vazeis to visma tou anemistira se alles ipodoxes gia na min kaneis kapoio vraxikikloma. Ean dokimaseis allo anemistiraki kai doulevei (to anemistiraki) tha pas sto BIOS patontas DEL tin ora pou ksekinaei kai tha deis ean vlepei to HDD Ean to vlepei den peirazeis tipote kai to ksekinas kanonika Ypotheto oti to provlima itane epeidi den douleve o anemistiras tis cpu anevazes poli psili thermokrasia kai kolage. Alios pame se "alla kolpa"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.