alucard- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εδώ και κανα δύο μέρες έχω αυτό το πρόβλημα με το παλιό μου PCάκι το οποίο εκτελεί χρέη Download Box τώρα πια. Όταν το ανάβω μου δείχνει τιν πρώτη οθόνη με τα Memory Tests, μετράει τις RAM το θέμα είναι ότι κολλάει σε εκείνο το σημείο χωρίς να βρίσκει ούτε τον σκληρό ούτε το CD-ROM. Εν τω μεταξύ έχω και ένα ZIP Drive επάνω και αυτό παίρνει κανονικά ρεύμα. Ο σκληρός ούτε καν που ξεκινάει, ούτε το CD-ROM δεν φαίνεται να παίρνει ρεύμα μιάς και δεν υπακούει στο κουμπί "εκτόξευσης" . Άνοιξα λοιπόν το κουτί μετά από κανα 2 χρόνια, βρήκα ένα σωρό σκόνη, και ξεκίνησα τις δοκιμές. Έβαλα άλλο τροφοδοτικό, πάλι τα ίδια. Παρατήρησα επίσης ότι ούτε το ανεμιστιράκι του επεξεργαστή γυρνάει (P2 στα 450Mhz). Δοκίμασα να βάλω την πριζούλα του επεκσεργαστή σε άλλο σημείο στην μητρική χωρίς αποτέλεσμα. Στην ουσία δηλαδή το μόνο που παίρνει ρεύμα πάνω στην μητρική είναι η ίδια η μητρική, οι μνήμες και ο επεξεργαστής(εφόσον ανάβει και μου δείχνει την πρώτη οθόνη). Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να τρέχει;
sa1901 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε αν μπουτάρει μόνο με μητρική, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, ένα dimm μνήμης.
alucard- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δοκίμασα το Trial and Error... πρώτα cpu, μετά μνήμη... vga on board... αλλα πάπαλα.... ακόμα δεν δινει ρεύμα στα οπτικά ή στο ανεμιστιράκι του CPU...
babbar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Dokimase na kaneis kathariseis to bios (jumpers i mpataria),pote den ksereis! Allo den mporw na skeftw.H m/b pairnei reyma diladi,alla to fan apo tin cpu den ksekeina?Dokimase episis na ton ksekineiseis xwris tis ram.(gia na deis an tha baraei beeps)
alucard- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Άπο ότι δοκίμασα μόλις τώρα το POST το κάνει... ρεύμα δεν δίνει. Σωστά babbar, η m/b παίρνει ρεύμα, τα φωτάκια μπροστά λειτουργούν. Και κάτι άλλο, το ΖΙΡ Drive και το Floppy παίρνουνε ρεύμα... το DVD-ROM και o HDD δέν παίρνουνε... Άβυσσος η ψυχή του PC... Δέν μου βρομάει σαν ψώφια.. ούτε μύγες έχουνε μαζευτεί
babbar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ti viaolo....epilektiko trofodiko sou vgike!!!?,i i m/b xazepse k dinei tasi ekei pou thelei....ti na pw...thelei ena test to psu (ta vismata),alla mallon prepei na bgeike (imi)off to m/b....
green Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 τροφοδοτουνται και τα 2 απο το ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου? αν ναι αλλαξε το
alucard- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ἐχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά τροφοδοτικά εκτός αυτού που έχω μέσα στο κουτί... Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω για Ρ2 μητρική....
amorealex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε να μπουτάρεις χωρίς την κάρτα γραφικών. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έφταιγε η κάρτα γραφικών.
alucard- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Όχι δέν έχει λυθεί αλλά μάλλον πάμε για νέα μητρική. Το πρόβλημά μου είναι όμως και κάτι άλλο. Είχα κρατήσει ένα backup του σκληρού που ήτανε μέσα στο Download Box μέσω του προγράμματος που έχουν τα Windoze. Το θέμα είναι το εξής. Επειδή έχω κάποια σημαντικά αρχεία στο "Τα Έγγραφά μου" σε εκείνον τον σκληρό, δέν τα κάνει ανάκτηση, και όταν πάο και βρώ τον ανακτημένο φάκελο των εγγράφων δέν μου επιτρέπει την πρόσβαση(λογικό αφού εκεί υπόκεινται οι περιορισμοί χρηστών). Γνωρίζετε μήπως κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει ανάκτηση αυτών των αρχείων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.