andrip Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό opera (έφυγα για δοκιμή απο firefox) αλλα έχω ένα σπαστικό πρόβλημα. Όταν έχω το mouse Πάνω απο ενα λινκ για 1 δευτερόλεπτο μου δείχνει (ξέρετε βγαίνει ενα tooltip) τη διεύθυνση του λινκ. Δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράμα αφού ούτως ή άλλως τη διεύθυνση τη βλέπω και στη status bar. Αν κάποιος ξέρει πως απενεργοποιείτε... γιατί απο τα preferences δε βρήκα κάτι
kostastnt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Αυτά που θα σου πω είναι για την 8,51 ελληνική. Θα πας στα "Εργαλεία" μετά στις "Προτιμήσεις". Επιλέγεις την καρτέλα "Για προχωρημένους" και ξετικάρεις στην "Πλοήγηση" το τελευταίο που λέει "Ενεργοποιήση σχολίων εργαλείων".
blueviper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς πάντως...με το συγκεκριμένο feature εξοικονομείς χρόνο. Στο παρόν forum (κι όχι μόνο), αν πατήσεις στο "Νέα Μηνύματα" κι αφήσεις τον pointer πάνω από ένα link, πέρα από τη διεύθυνση θα σου δώσει ακι τις 2-3 πρώτες γραμμές του αρχικού μηνύματος. Έτσι μπορείς να γνωρίζεις αν σε αφορά ή σε ενδιαφέρει, χωρίς να κάνεις κλικ.
andrip Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 thanks konstant το βρήκα, έχω την αγγλική και δε σκέφτηκα οτι θα ήταν αυτό. Blueviper ξέρεις τι; ναι καλό είναι αλλα επειδή καθημερινά πάω σε κάποια site τα οποία όταν περνάω πάνω απο κάποιο λινκ μου δίνουν ήδη κάποιες πληροφορίες που θέλω γίνεται μπέρδεμα αν έχω και το λινκ και δε βλέπω τι λέει απο κατω θενκς και στους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.