ClouD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Την έχω δει αμέτρητες φορές όταν θέλω κάτι ευχάριστο να χαλαρώσω. Είναι από τις πιο απολαυστικές ταινίες που έχω δει, παίζουν τρελές ατάκες, το ύφος του Κιούζακ είναι απίστευτο, ο Jack Black είναι αρκετά καραγκιόζης (όχι με κακή έννοια) όπως συνήθως και πάει λέγοντας. Όποιος ψάχνει για να περάσει το χρόνο του χωρίς να δει κάτι ιδιαίτερο με ένα εργάκι που έχει αστείες εξυπνάδες, πρέπει οπωσδήποτε να το επιλέξει κάποια στιγμή.
Innersense Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Εκπληκτική ταινία απλά! .- Πολύ καλές επίσης και οι deleted scenes που έχει το DVD... Δυο απο αυτές που μου έχουν μείνει χαρακτηριστικά... Στην μια ο Cusack έχει πάει στο σπίτι μιας τύπησας που μόλις έχει μάθει ότι την έχει απατήσει και θέλει να του ξεπουλήσει με 30 δολάρια την δισκοθήκη με τα συλλεκτικά 45'άρια του άντρα της!!! Ο Cusack τρώει το κόλημα της ζωής του συνειδητοποιώντας την αμύθητη συλεκτική αξία κάποιων κομματιών και την παρακαλάει να της δώσει παραπάνω αλλά εκείνη ανένδοτη του λέει να ή να της δώσει 30 δολάρια (ίσως και λιγότερο δεν θυμάμαι) ή να φύγει!!! Στην δεύτερη σκηνή, μετά απο μια εκ βαθέους ανάλυση στις σχέσεις με τις γυναίκες που κάνει ο Cusack με τον πατέρα του, ο πατέρας του καταλήγει. Τι να σου πω και εγώ παιδί μου... στα δικά μας χρόνια ο γυναικείος οργασμός δεν είχε εφευρεθεί ακόμα!!! Όλα τα λεφτά λέμε!!!
Godfath3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Eγώ πάντως έχω πάθει πλάκα με την δισκοθήκη του...Ζηλεύω!!!Θέλω και γώωωωωωωωωω!!!!!!!!
mert Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Την έχω δει αμέτρητες φορές όταν θέλω κάτι ευχάριστο να χαλαρώσω. Είναι από τις πιο απολαυστικές ταινίες που έχω δει' date=' παίζουν τρελές ατάκες, το ύφος του Κιούζακ είναι απίστευτο, ο Jack Black είναι αρκετά καραγκιόζης (όχι με κακή έννοια) όπως συνήθως και πάει λέγοντας. Όποιος ψάχνει για να περάσει το χρόνο του χωρίς να δει κάτι ιδιαίτερο με ένα εργάκι που έχει αστείες εξυπνάδες, πρέπει οπωσδήποτε να το επιλέξει κάποια στιγμή.[/quote'] Ακριβως αυτα πιστευω και γω γ'αυτην την ταινια.Tην εχω δει πολλες φορες γιατι με χαλαρωνει ευχαριστα οπως και το When Harry met Sally που δεν θυμαμαι και γω ποσες φορες το χω δει.Απολαυστικοτατη.
Godfath3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Τώρα μου ήρθε η επιθυμία να την δώ μεσημεράκι μιάς και έχει καλό καιρό κτλπ και γαμώτο δεν την έχω!!!! :evil:
Luxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 την ειδα εχθες στο Mega. παρα πολυ ωραια, αλλα δεν καταλαβα τι εγινε στο τελος! ο ρομπ χωρισε με την λορα ή οχι; κατι ελεγε για μια κασσετα που της ετοιμαζει, αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσε!!
Godfath3r Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Kαι γώ το πέτυχα τυχαία χθές με παρέα στην τηλεόραση και τελικά αράξαμε μαζί και την ξανάδα... Spoiler... Όχι, στο τέλος ήταν μαζί.Δεν χώρισαν...
PlaStiK Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Το βιβλίο το έχετε διαβάσει; Κατα τη γνώμη μου είναι 10 φορές καλύτερο απο την ταινία, πολύ πιο αστείο και πνευματώδες. Βέβαια αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις μεταφορές ιστοριών απο βιβλίο σε ταινία... Γενικά o Nick Hornby μου αρέσει πολύ ως συγγραφέας, ειδικά αν τον διαβάσεις στο πρωτότυπο!
panouououls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια θελω πολυ να βρω το βιβλιο αλλα δεν υπαρχει πουθενα μα πουθενα...Εχετε καμια ιδεα?Εχουν σταματησει να το εκδιδουν...
disqualified Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 μια ταινια που βλεπεις ξανα και ξανα......και ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.